"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 914
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 555
Егаси тъпотията тя лишила близките си да я видят с булчинска рокля,ами да се беше облякла да я видят,а не да прави жената свое копие

# 556
И тея лещи ще спрат ли да ги бутат на всички #Crazy Все едно кафевите очи не са красиви...

# 557
И на това романтично ретро було и рокля , нерде тая прическа.......... Stop

# 558
ами и т`ва русо много жълто,хич не я бяха изпипали от към прическа,а гримът беше  ooooh!
за роклята няма да коментирам,щот стилистката си прави гаргара с участничките

# 559
Яд ме е ,че го изпуснах този епизод, явно е бил интересен  Simple Smile

# 560
Роклята и беше такава че скриваше всички сланинки от талията надолу. Трябваше по-прилепнала рокля да и сложат за да видиме "ПРОМЯНАТА".
А за прическата и няма да се изказвам - клонинг на Кремена. Изобщо не ми хареса. Само зъбките и ги бяха издокарали перфектно  Peace

# 561
Косата и беше Sick

# 562
Всичко и направиха ок, ама накрая я издокараха,като травестит.Що така newsm78
направо беше смешна Tired
хаха, убий ме, точно това си помислих и аз Joy

# 563
  • Варна
И аз нещо не съм очарована от промяната днес. Защо си мисля, че ако не беше руса, щеше да изглежда много по-добре. newsm78

# 564
Не ми хареса жълтата коса.

# 565
  • anywhere
За пореден път се убедих, че Кремена Халваджиян е гола вода.  Гледала явно там модни списания, чула това-онова, ама недоразбрала нещо жената, милата!  Mr. Green
Пък коя я набеди за стилистка, чудя се?!  Rolling Eyes
Ама и за това се иска талант - да извлечеш най-лошото от един човек и да го подчертаеш, това пак си е умение!  Joy Язък за труда на д-р Георгиев, само това мога да добавя в заключение!  Twisted Evil

# 566
Наистина й беше ужасна прическата. И изглеждаше състарена, а не подмладена. Мисля, че трябваше да й удължат малко косата и да й направят някаква по-романтична прическа, в тон с роклята. И определено я бяха нацапотили твърде много.

# 567
За пореден път се убедих, че Кремена Халваджиян е гола вода.  Гледала явно там модни списания, чула това-онова, ама недоразбрала нещо жената, милата!  Mr. Green
Пък коя я набеди за стилистка, чудя се?! Rolling Eyes
Ама и за това се иска талант - да извлечеш най-лошото от един човек и да го подчертаеш, това пак си е умение!  Joy Язък за труда на д-р Георгиев, само това мога да добавя в заключение!  Twisted Evil

Съгласна съм и аз това се чудя. Много мразя хора дето искат да изпъкнат  уж с таланта си, а  дефакто пробиват в случая с фамилия Халваджиян. Ами ако Кременка не беше Халваджиян, къде ли щеше да практикува  Thinking На Джон Войт щерката що не е Войт, а?! Ами щото е кадърно момичето и си проби както си му е реда не да лежи на чужди лаври.

# 568
Гледам анонса за довечера и нещо не схващам  newsm78
Тази майката с 5те деца, пак ли ще се жени, каква е тази булченска рокля  Thinking

кат не ти се отдава брака-откажи се от него  Mr. Green

# 569
Направо останах изумена като я видях с това русо. ShockedВинаги си била мечтаела, да бъде руса.Е хубаво, ама що па баш тоя цвят?И нямаше ли го Гого да й каже, че русо не й отива?

Общи условия

Активация на акаунт