"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 787
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 870
Има ПиАр.Той ли се занимава с всичко?
Мислех, че ползва и стилист.
Диди Ходжева- питай я Wink

# 871
  • София
Има ПиАр.Той ли се занимава с всичко?
Мислех, че ползва и стилист.
Диди Ходжева- питай я Wink

Е, тя е всестранно развита, може и като стилист да се ползва.

Не мой, естествено, аз не съм Бербатов.Беше любопитство.
Убегнали са ми някои броеве на ЕВА и БЕЛА Mr. Green

# 872
Тази ниша в България все още не е развита, а и хората не се оставят в ръцете на специалисти от този тип. Говоря и за обикновения човек. Особено жените. Повечето жени си мислят, че разбират от визия и от мода. Или, че знаят как да пазаруват правилно. Защото и в пазаруването си има правила  Simple Smile

# 873
Тя нали е гл. редактор на Белла.

# 874
  • София
Е, извинявай, Мария, ама Денка, като се остави в ръцете на специалист, тази визия на другарка от 70-те години на миналия век как я докара?
А специалистката я определи като "холивудски имидж" Shocked
Трудничко ще се запълни нишата, мисля аз.
Ей ме мен.Вече не ща да ходя при специалист.То и за Роди като се сетя.....
Просто отиваш в някакъв магазин, където "новата" колекция в Милано вече е на двуцифрени цени, а тук е 3-4-цифрена сума, изтупваш се и си О.К.
Толкоз за стилистите.
А е странно, защото, като вземем да си обзавеждаме къщите, например, си мъкнем архитекта по магазините, да ни консултира.
Ама шопинг - сами, щото всички разбираме.
А и като гледам, май наистина ВСИЧКИ "разбират" от мода и стил.

# 875
  • София
Тя нали е гл. редактор на Белла.
На БЕЛА, да.

# 876
Това не е ли нещо такова като кухнята на Кремена?

# 877
Направо не мога да ви разбера вас, перфектните ooooh!
Мен ме кефи Кремена, отвсякъде.
А вие, понеже сте с перфектни коси, зъби, крака, тела, цици, уши, нос, гърло Mr. Green, се чудите за какво да се заядете.Завиждате ли?А?Ми завиждайте си, ама не ръсете толкова отрова.

Joy Joy Joy...Особено ми хареса ..."уши нос и гърло"... hahaha

# 878

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 01:37 от monda

# 879
Направо не мога да ви разбера вас, перфектните ooooh!
Мен ме кефи Кремена, отвсякъде.
А вие, понеже сте с перфектни коси, зъби, крака, тела, цици, уши, нос, гърло Mr. Green, се чудите за какво да се заядете.Завиждате ли?А?Ми завиждайте си, ама не ръсете толкова отрова.

Joy Joy Joy...Особено ми хареса ..."уши нос и гърло"... hahaha
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy...и на мен ми хареса....

# 880
Е, извинявай, Мария, ама Денка, като се остави в ръцете на специалист, тази визия на другарка от 70-те години на миналия век как я докара?
Къде го видя този специалист  Simple Smile
Специално за косата й, не знам колко време е минало от промяната на Денка и  Live предаването с нея, но със сигурност е било достатъчно да се махне този жълт цвят (така си мисля, не съм фризьор).

Ето една промяна, за която се сетих, че беше доста изненадваща, поне за мен.
Певицата Къртни Лав, (вдовицата на Кърт Кобейн), която се оказа добра актриса... Simple Smile
http://socialitelife.com/images/courtneytrainer.jpg
http://www.theonion.com/content/files/images/Courtney-Love-C.jpg
и
http://a.oscar.abc.com/media/2007/images/galleries/women/69th_CLove_01.jpg
http://a44paco.files.wordpress.com/2007/03/celebrity_1168.jpg

Simple Smile

# 881
Поочупили са я Къртни Лав. Чела съм, че си е намерила добри приятелки и съветнички. При нея преобразяването е от холивудски... look в посока към естествено излъчване. При нас - обратното!

Явно не гледате внимателно филмите, които гледате Laughing Задължително при влизане във висшите среди, първото нещо, което се променя, е косата и грима. Прическите тип разплетена дамаджана или "кокошки ме ровили" остават в миналото. Няма прегорели перхидролени коси. Или грим на нощна труженичка.

Липсва ни класа! Фолкиндустрията налага предизвикателен и вулгарен модел на облекло, грим, прически, поведение. Обиден за жените, ако питате мен, но това е друга тема. Нали сте чували, че чужденците като погледат фолкканал и после питат къде са телефоните на момичетата Sick 

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 11:40 от птица

# 882
  • по пътя на светлината
Правилно,но дали Кремена е наясно с това и всички около нея? Laughing

# 883
Ми то си личи, че хал хабер си няма  Wink

# 884
На Денка русият цвят е правен от раз. Нямало е преходни цветове като оранжево, например, а на живо цветът й е някакво патешко русо и никак не е зле. Друг е въпросът отива ли й русо или не.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт