Преса с пара

• 489
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, от 3 години използвам преса за изправяне с пара на Demiliss. От известно време имам проблем с пара. Включена е опцията, има сложена вода, по пара не излиза. Купих си преди месец нов контейнер за вода, но резултата е същия.
Има ли тук дама, която се е сблъсквала с подобен на моя проблем?

# 1
Запушила се е от котлен камък?

# 2
Запушила се е от котлен камък?
Да и аз това си мислех и си купих нов контейнер, но той проблема си продължава

# 3
Контейнера не е решение според мен . Някъде вътре е . Би трябвало да има някъде дупчица където влиза водата . Пробвайте с игла да отпушите .

# 4
  • Банско
Ако има запушване и все пак някак го оправите, сипвайте вода от бутилка или пречистена, защото ако сипвате от чешмата пак ще се запуши.

# 5
Ако има запушване и все пак някак го оправите, сипвайте вода от бутилка или пречистена, защото ако сипвате от чешмата пак ще се запуши.
Контейнера не е решение според мен . Някъде вътре е . Би трябвало да има някъде дупчица където влиза водата . Пробвайте с игла да отпушите .
Да ще се разгледам пресата по обстойно и ще проверя
Аз реално използвам винаги пречистена вода. Имам вкъщи пречиствателна станция иреално от там ползвам вода за готвене, за пиене и на пресата

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 15:24 от Ani Kalcheva

Общи условия

Активация на акаунт