Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 38 193
  • 546
  •   1
Отговори
# 465
  • България
Здравейте,

Надявам се, че съм в правилната тема. Имаме мат кухня и забелязах, че остават петна от пръстите ни. С нищо не се чистят и започвам да се дразня.

Съвети дали е възможно да се премахнат?

Благодаря предварително!

# 466
С какво си чистила досега? Аз минавам нашата матова кухня с мокри кърпички на Бинго и после забърсвам с кърпа за стъкла, за да не остават следи. Може ако е много замърсено да минеш първо с обезмаслител.

# 467
С обезмаслител и микрофибърна кърпа.

# 468
  • България
С мокри кърпи за мебели, забърсвах после с кърпа... Но ще пробвам с малко обезмаслител. Благодаря!

# 469
Много съм благодарна на дамата /не помня коя беше точно/, която преди време ми препоръча да пробвам препарат за съдове на Сано. Доволна съм, определно ми е по-добър от Феири.
Сега се нареждам за препоръка за блокчета за тоалетна чиния...всичко е пълен боклкйк напоследък. С приятелки коментираме и никоя от нищо не е доволна. Бреф, Медикс, Доместос...т.н. всичко държи цена, а реално качество няма. Някакви препоръки? Hug

# 470
  • софия
Сано

# 471
Сано блокчетата са топ, препоръка и от мен! По-скъпи са,но издържат дълго време .

2 въпроса имам аз:
1. С какъв обезмаслител препоръчвате да се чисти матова кухня, че и моята е такава?
2. Можете ли да ми препоръчате хубав и не много скъп препарат за фуги? Имам въртяща четка на the pink stuff, така че би трябвало, ако е хубав препаратът, лесно да се изчистят.
Благодаря предварително.

# 472
Матовата кухня с какво покритие е всъщност - боя или фолио?
Ако е боя, на мен бояджията ми препоръча да я чистя с препарат за прозорци, така и правя. Някои обезмаслители свалят лак и боя.   

# 473
Май е боя, ама не съм сигурна. Поръчахме я на майстор, цвета избрахме от един каталог с мостри като квадратчета,които можеше да се пипнат. Извинявам се за лаишкото обяснение... ще пробвам на малък участък и с препарат за прозорци, благодаря. 🍀

# 474
Май е боя, ама не съм сигурна. Поръчахме я на майстор, цвета избрахме от един каталог с мостри като квадратчета,които можеше да се пипнат. Извинявам се за лаишкото обяснение... ще пробвам на малък участък и с препарат за прозорци, благодаря. 🍀
Внимавайте, препаратът да не е на основата на спирт, че може да смъкне я цвят, я нещо друго…

# 475
Бих питала майстора с какво точно покритие са шкафовете, после ще търся с какво да ги чистя, ако е специфично, а дотогава може и с универсални почистващи кърпи или препарат за съдове, не мисля, че някой от тях би ги увредил.

# 476
  • София
Сано блокчетата за тоалетна са трайни, но са цветни и се стича цветна ивица от тях, което е гадно.

# 477
Сано блокчетата за тоалетна са трайни, но са цветни и се стича цветна ивица от тях, което е гадно.
А боядисва ли тоалетната, като се стича цветна течност от тези блокчета на Сано?

# 478
А с какво забърсвате екраните на ТВ-то и лаптопа? За него ползвам някакъв препарат от Офис Оан, но като престои по-дълго време не чисти добре. Ползвала съм и кърпички за екрани, но пак нещо не ми харесва резултата.

# 479
С влажна микрофибърна кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт