Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 37 681
  • 535
  •   1
Отговори
# 480
Ако се насъбрал прах, няма да стане с влажна микрофибърна кърпа. Трябва някакъв препарат, за да махне насъбралата прах.

# 481
Аз редовно почиствам и няма такова натрупване.

# 482
Екранът на тв почиствам от прах с четка swiffer. Но никой не пипа екрана с пръсти, няма следи, които да трябва да търкам.
Иначе монитор на лаптоп, таблет с микрофибърна кърпа и дори без препарат, следите от пръсти се почистват.

# 483
И с кърпички за очила става

# 484
  • София
Сано блокчетата за тоалетна са трайни, но са цветни и се стича цветна ивица от тях, което е гадно.
А боядисва ли тоалетната, като се стича цветна течност от тези блокчета на Сано?
Не, не боядисва тоалетната,но ми е неприятно да се стича постоянно цветна ивица. Ако имаше безцветни, бих си взела, защото са трайни.

# 485
Аз също минавам екрани, стъклени маси, витрини , дори и прозорци със Суифър и после с влажна от тези квадратните  тип Швантух гъби.
Не остава и следа след тях, дори и да е имало от пръсти или някакви други леки зацапвания.

# 486
Днес пробвах на единия ТВ с вода и микрофибър и се получи. Утре ще пробвам на малкия ТВ, който е на бар-плота и е близо до котлони, фурна, т.е. изпарения, които могат да запечатват праха /чистя го 1 път седмично, понякога забравям и може да станат 10-ина дни - може би са много и това да е причината да не се почиства добре/. Ползвала съм многократно кърпички за очила, но не става много добре. Имам и четката, първо нея ще използвам, след това с вода. Благодаря за мненията!

# 487
търся препарат за хром.
с времето всичко ми става на точки /кафеви/ или зеленее. направо се побърках. Смених 300 неща. Искам да е чисто и да не се съсипва за 1 година душа или кранчетата в мивката.

# 488
  • In transit
търся препарат за хром.
с времето всичко ми става на точки /кафеви/ или зеленее. направо се побърках. Смених 300 неща. Искам да е чисто и да не се съсипва за 1 година душа или кранчетата в мивката.
Този пробвала ли си го? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-pochistvasht-preparat-za … 066447790757.html

# 489
За тоалетната ползвам свежи дискове на Тоалетно пате. С една кутия пълнител средно към 3 месеца изкарвам.

# 490
Я кажете препарат за почистване на хладилник, които не е работил доста време и има дъх май на мухъл?
Този дали ще е достатъчен само

# 491
Хладилник никога не съм чистила със специален препарат. Оцет и/или сода. За неприятни миризми знам, че също продават специални неутрализатори за хладилник, но не съм ползвала. Слагам сода и лимон в бурканче, ако има останал лош аромат. Но може да пробвате нещо от този род, мисля, че има и по-евтини варианти.

# 492
Стария хладилник го чистех с Доместос, новият само леко го забърсвам с влажна кърпа.

# 493
Имам и това, освен да взема и него и да минем и с него хладилника и фризера.

Купих и този специалния за хладилник. Да видим.

# 494
Този спрей за хладилника го имам, не е нещо особено, за мен по-скоро е поддържащ. Ако е силно замърсен хладилника, няма да ти помогне особено.

Общи условия

Активация на акаунт