Отговори
# 285
Flowers SunflowerТатянче, Честит Рожден Ден!  Flowers Sunflower
Пожелавам ти много сбъднати мечти и весели моменти!

smile_clown  Честит Рожден Ден на Маги!  smile_clown
Да расте здрава, голяма и усмихната!

# 286
  • София
Знам, то и другото е тръгнало!

# 287
  • Русе
Хай, честито да му е новото зъбче на Мати!

Ей, Енви и Чрепахче, как ви завидях за срещата само! Много сте сладки - и мами и дечица!
Хе-хе, две супер елегантни мами с две от дундите на форума! hahaha hahaha hahaha Wink
И какво сега, Пепи да го отписвам за Дилянаката, така ли? Rolling Eyes
Малееее..., предсатвям си как ще се пръскам по шевовете по време на Априлския пленум. Crazy

Аз за слънцезащитни мазила не се замислям още, и миналата година не ползвах, но тази вече ще трябва май... Thinking

Уф, още ми е криво  Confused - вчера ходихме на излет извън града с 3 приятелки + семейства, и нашия "лудьо" пак ни пощури, на връщане в колата и шамари яде - баща му се зарече, че това е последния му излет за тази година - никъде не можем да мръднем с него, без да ни скъса нервите и да развали всичко - то бива диво и проклето, ама това на нищо не прилича  Close ... Няма, няма да си сменя аватара скоро! Twisted Evil

# 288
честит рожден ден на маги
бъди здрава,усмихната и с много касмет. newsm59

# 289
Иленка, това казвах и на Филипка вчера!  Heart Eyes Забирайте се и хайде на юг, ама и Бютичка да вземете!  Hug Черепахова е наистина супер-елегантна Peace, но не и аз...  Embarassed А Пепи не го отписвайте, щото Симонката може, да не го иска, все пак... hahaha

# 290
  • София
Честит рожден ден, Маги!!!!  birthday

Честито и на Татянка!    newsm59

Честито зъбче на Мати!

Общи условия

Активация на акаунт