За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 26 443
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
Слагай директно

# 331
Знам, че.месо не се мие и се слага направо във фризера. Слагам го в плик. Като ми трябва, неудобно е да извадя всичкото месо, съхранявано в плика, и да се размрази, че не може да се отдели с нож. А останалото после го връщам.във фризера.

# 332
Сега се включвам... благодаря на всички, реагирали по въпроса ми с крем карамела Blush
Да, срещнах множество рецепти без водна баня - избрах си този вариант, тъй като нямам купички, а само тежка и дебела стъклена тава. Исках да опитам. А относно хартията за печене - знаех си, че ще събуди недоумение. Просто съм свикнала всичко да пека в/у нея. Не и нещо толкова течно, разбира се...
Непременно бих съобразила да пека на ниска температура - за дълго време. Мерси много за насоките! Heart Decoration

# 333
И аз вече.почти навсякъде ще използвам.хартия за печене, когато може и когато пека в печката. После.да не търкам и мия като луда.

# 334
Питам следното, кажете ми залива за мусака. Да правя я но с кашкавал накрая и става супер. Майка ми и свекърва ми я правят хубаво. Знам кис мляко и яйце. Друго по спец?

# 335
  • София
Аз киселото мляко и яйцето ги сгъстявам с малко брашно.

# 336
  • Русе
Скрит текст:
Питам следното, кажете ми залива за мусака. Да правя я но с кашкавал накрая и става супер. Майка ми и свекърва ми я правят хубаво. Знам кис мляко и яйце. Друго по спец?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_1956.html

# 337
Нищо др по-спец от яйца, к мл, брашно , сол и щ-ка сода за хл. Някога  слагам и кашк, но когато изстине не е т хубава

# 338
Не можах да го разбера това кашк?

# 339
Не можах да го разбера това кашк?
Кашкавал. Съкратила го е.

# 340
Откъде купувате рикота? Инцидентно съм виждала и купувала от Лидл, но сега ми трябва за една рецепта и се чудя къде да търся, защото там не откривам.

# 341
  • Русе
Скрит текст:
Откъде купувате рикота? Инцидентно съм виждала и купувала от Лидл, но сега ми трябва за една рецепта и се чудя къде да търся, защото там не откривам.

Метро.

# 342
  • In transit
Булмаг, Бурлекс, Кауфланд, Макао, Т-маркет. Сигурна съм, че и в софийските, като Фантастико има. В Метро е скъпа рикотата, иначе има, да.

# 343
  • Mediterraneo
За крем карамела да се включа не на време- скоро правих в кукъра. Божествен стана, за 12 минути, нито шупла, нито нищо.
Скрит текст:

# 344
В Лидл май имат Рикота - италианска седмица е тази.

Общи условия

Активация на акаунт