?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 250
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 405
Веднъж опитах,  разлика 10 години..Загуба на време.  Но всеки човек е различен,  просто аз съм много предубедена явно.

# 6 406
В първи клас имах съученик тръгнал по-рано на училище. Знаех, че има такива деца, но ми беше странно, особено за момче, все ми изглеждаха малки. А той беше някак разумен, не беше лигльо и беше един от двете момчета отличници.( По онова време в първи клас бяхме не повече от 4, 5 отличници в клас, дори деца оставаха на поправка). Защо разказвам всичко това? След години разбрах, че момчето има жена с 10г по-голяма и бил много щастлив. Просто това момче някак от дете имаше в себе си някаква зрялост, улегналост, сигурна съм, че му е отивала по-голяма жена.

# 6 407
Ми той и Еманюел Макрон тъй. Nerd

# 6 408
  • София
От мен пас. 33 на 23, примерно, си е поколение разлика.
А и още не си във възрастта, в която да излизаш с по- млади мъже, че да се подмладяваш.

Хаха, кака Сийка правилно е отбелязала, че такива тенденции се забелязват и при някои потребителки, само че минават между капките като по- нежни и поначало по- привлекателни създания.

# 6 409
Направо не мога да си помисля какво ще правя с 23-годишен мъж, най-вероятно все още безработен студент. И не защото са глупави, незрели и т.н, аз на 23 примерно си бях супер. Но това са млади хора, идеалисти, амбициозни, мечтатели, кипят от енергия, може да купонясват по 4 дни без спирка, искат да пътуват, да рискуват. Ролята на каката циничка с болки в кръста не ме блазни.

# 6 410
Предполагам ако идеята е да се опрашват най-много цветенца за определено време без оглед на качеството - супер е.

Ама само предполагаш, ми се струва.
Аз бих препоръчал известна предпазливост, щот цветенца, цветенца, но в последно време се наблюдава бум в развитието на Dionaea muscipula и подобни месоядни.
Цветенца уж.
Макар някои от тях да са попрецъфтели.
Trollface

# 6 411
Обикновено 20+ годишните мъже, които се хващат с по-големи жени, са по-зрели от връстниците си. Търсят разговора, не само секса (то, не е и задължително сексът с такъв да е извънземен).
По-голямата жена пък обикновено младее по душа и интереси (по визия - също), и така нещата - от ден за ден - могат да прерастнат в дълголетна връзка.
Говоря от собствен опит и наблюдения върху приятели и роднини, с разлика в годините от над десетилетие в полза на жената.

# 6 412
Обикновено 20+ годишните мъже, които се хващат с по-големи жени, са по-зрели от връстниците си. Търсят разговора, не само секса (то, не е и задължително сексът с такъв да е извънземен).

Аз пък имам други впечатления. Неуверен и неопитен млад мъж около 20-те се хваща с по-голяма и опитна жена точно за секс, евентуалните разговори са бонус. Неслучайно има лаф „Хвани си кака да те отрака“.
Зрялата жена знае какво иска и как да го постигне, познава си тялото и може да даде максимума от себе си в леглото и то без много кандърми, за разлика от връстничките им, които още летят в небесата и се оглеждат за принца.
Не че и на тази възраст няма опитни моми, но те не обръщат внимание на скромните момчета, търсят зрели и заможни мъже.

# 6 413
  • Пловдив
Е какво лошо има в това? Каката доста добре знае къде е, младежа има време за губене.

# 6 414
  • София
Кака на години. Като чета темите във форума, някои каки са доста неориентирани и също още са на гребена на вълната за принца.

# 6 415
  • Пловдив
Е зависи на колко е каката. На 40+ повечето знаят къде са. Или поне така си мисля аз.

# 6 416
  • София
Аз не го разбирам това с подмладяването, защото си с много по-млад партньор. Напротив, на негов фон си личи още повече какъв дъртофел си. А пък да се правиш на 10-20 години по-млад обикновено е комично. Най-често младият се състарява покрай стария, вместо обратното. Затова и винаги съм страняла от големи разлики независимо в каква посока. За протокола, съфорумката с 5 години по-младия мъж не я броя за такава разлика.

# 6 417
  • Пловдив
2-3 години на тия години - направо набори са си. 5 години нищо не са. 10 години почва да прави впечатление. 20 години са друго поколение и може да ти е дете.

# 6 418
  • Somewhere far away
10 г разлика е приемлива - ако мъжът е по-възрастния.

# 6 419
  • Далечният изток
И аз съм ЗА по-големия мъж, ама то е защото просто младите ги възприемам все едно е синът ми. Може би защото имам момче. Харесвам по-зрели, това е.
Впрочем винаги обкръжението ми е било от доста по-големи хора от мен. Семейни приятели също - с около 15-20 години по-големи. С набори или с по-млади се чувствам като по-голямата сестра или като майка им. Ами не, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт