?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 351
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 390
  • София
20+ и 30+ разлика си е направо поколенческа, не знам какво общо бихте могли да имате извън леглото.....приемливата за мен е 10+, макс до 12-13 години, все тая кой е по-възрастния.

Да, затова и аз казах, че ако той е на 23, тя на 36 е много, цял океан, но пък може той да е на 27, а тя на 33, това вече е друг филм.

# 6 391
# 6 392
  • Далечният изток
Веси е разбрала, че 20+ и 30+ е разлика във възрастта. Не. Това са годините им и да, разликата е 10 години, което пък за нея е приемливо.

Аз например не мога да съм критерий за чужди отношения. За мен задължително мъжът трябва е да е по-възрастния. Но авторката като си е харесала по-млад, ето има и други като нея, да пробва, не знам. Щом е 50 на 50 обаче и отчита разликата като проблем, няма да я бъде.

# 6 393
  • София
9 принципно не е толкова много, но ако е на 22, а ти на 31 ще се усеща повече. Теб какво точно те притеснява?

# 6 394
Пълно е вече с такива връзки.
Младите мъже се пренасочиха от млади кифли с претеции към жени с доходи, които искат само "преживяване". Щом всички са щастливи.

# 6 395

Ами, струва ми се, че си много напориста и фокусирана към сериозна връзка. Гледам в мненията, че този месец сте се запознали и ти  вече се чудиш кога ще станат сериозни нещата, кога трябва да повдигнеш въпроса... То е малко рано, и набор да ти беше, и дори и всичко да ви е наред сексуално, да си имате приятни разговори, ти няма да издържиш само на това и той няма начин да не го усети. Ако случайно не е от малцината, които безумно се влюбват още в началото, твоето поведение ще стане неприятно при тези ти очаквания, и няма да продължите дълго. Защото ти не търсиш само секс и приятно прекарване.

# 6 396
Всичко е въпрос на зрялост и очаквания от живота на този конкретен мъж. Не съм имала връзка с по-млад.
9 години … т.е. той докато е папкал пюренца и се е нааквал доволно в пелените ти си си връзвала обувките, сглобявала си лего, събирала си и изваждала трицифрени числа и си утвърждавала мястото си сред другите.
Зрялост.

# 6 397
Дами, някоя излизала с по малък на години от нея? Как са се развили нещата? Ппц винаги съм държала мъжът да е мой набор или по голям, но животът ни поднася изненади.
Имам предубеждения, но засега се разбираме. 50/50 съм да приключа ли контакти или да се пусна по течението...
20+ и 30+ са годините.

Когато единият партньор е на 20+, а другият на 30+, те се намират на различни житейски етапи, с различни приоритети и очаквания. Да, за чисто физическа връзка възрастта не е пречка,дори разлика от 20-30 години може да няма значение. Но когато става дума за сериозна и дългосрочна връзка, възрастовата разлика има значение и не бива да се подценява.

# 6 398
  • sofia
20+ и 30+ разлика си е направо поколенческа, не знам какво общо бихте могли да имате извън леглото.....приемливата за мен е 10+, макс до 12-13 години, все тая кой е по-възрастния.

Не се ли има предвид, че тя е над 30-годишна, а той е над 20-годишен? Което пак е много общо. Може да е както пренебрежима разлика от до 5 години, така и близо 20.
Е, много съм зле...😂 Просто не е истина...
Да се сгаджосват младите тогаз 🤣

# 6 399
Дами, някоя излизала с по малък на години от нея? Как са се развили нещата? Ппц винаги съм държала мъжът да е мой набор или по голям, но животът ни поднася изненади.
Имам предубеждения, но засега се разбираме. 50/50 съм да приключа ли контакти или да се пусна по течението...
20+ и 30+ са годините.

Мм е с 5 години по-малък от мен.В началото си бях казала, а това няма как да стане, много е малък (под 30)
И все пак му дадох шанс, защото много го харесвах и се оказа много стабилен и сериозен, за година и половина заедно се решихме дори на жилище и дете.
Бившия беше към 40 и ме мота 3 години без развитие

# 6 400
  • France
На мен ми харесват по-младите мъже. Подмладяват и мен. Simple Smile и ММ е по-млад. Давай, yolo

# 6 401
И аз излизам в момента с почти 3 години по-малък и съм : за 🤭😇😊

# 6 402
  • sofia
Само така, мацки!
С напредването на възрастта е добре мъжът да е по-млад.

# 6 403
Няма значение разликата, когато сте на една вълна и гледате в една посока.
Когато ги  има тези различия и набори да сте, пак няма да се разбирате.
Така,че това не ти е проблем.

Определено по- младите мъже те зареждат повече и ти придават едно леко самочувствие и гъдел, че все още ставаш,( това за лели над 45, де.😆), не за авторката.

# 6 404
  • София
9 години не е никак малка разлика. На мен би ми било трудно да възприема сериозно някой толкова по-малък, тъй като обикновено приоритетите при разлика десетилетие са супер различни. Чак след като и двамата минат 50 може да загуби значение такава разлика. Според мен толкова по-малки са опции само за неангажиращо забавление, набори за отношения с перспектива. Но виждаш случаи има всякакви, та е добре да прецениш твоят човек какво иска, за какво може да се разчита на него и дали съвпада с твоите желания и нужди. На мен ми се струва, че си увлечена и искаш нещо сериозно, тоест доста трябва да внимаваш да не пренебрегнеш непреодолими различия, само защото младежът ти допада.

Общи условия

Активация на акаунт