Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 353
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 915
Летисия ми харесва как изглежда, Матилде и Максима също са сложили перли, Виктория и Мери не ми допадат, може би от цвета или от тоалета, но изглеждат много изморени и чертите им са изострени, панделката на Виктория ми е малко вповече. Стефани и избрала приятно съчетани, деколтето бих намалила.

# 916
  • София
Кралица Мери носи Бръшляновата брошка

Брошката с бръшлян е част от бижутата на The Danish Royal Property Trust.
Голямата брошка се състои от легнал овал с розетка и в нея голям диамант, заобиколен от десет по-малки диаманта, както и украсени с диаманти вихри. От овала виси дълъг, свалящ се медальон, оформен като клон от бръшлян със седем големи диаманта в стари сребърни корици и между тях шест бръшлянови листа, украсени с диаманти.

Брошката е принадлежала на наследствената принцеса Каролайн, дъщеря на Фредерик VI (1793-1881), и е закупена от нейното имение през 1881 г. от кралицата Ловиса на Фредерик VIII. Кралица Ловиса е била богата и е купувала – както като принцеса-престолонаследник, така и като кралица – мебели, картини и бижута, свързани с датското кралско семейство обратно на Кралската датска къща и често е предавала покупките на The Danish Royal Property Trust.

# 917
Радвам се, че Катрин е избегнала плътното увиване в черно. Самите участници в срещата носят цвят. Перлите са класика, особено когато се носят ненатрапчиво.

# 918
На мен ми беше интерсмо защо Амалия не беше седнала при родителите ли си и другите рояли? И къде беше по време на церемонията?

# 919
  • Някъде там
WellChild споделят послание от патрона си.
Тази година се отбелязва 20-ото издание на наградите WellChild - две десетилетия, през които се честват вдъхновяващите деца и младежи в Обединеното кралство, които живеят със сложни медицински нужди, както и тези, които се грижат за тях.
https://www.instagram.com/reel/DFXRabNoIPr/?igsh=MXhxd3NyYzY3NW5sNA==

Ооо и Раджва е с Хюсеин в Англия.
Много хубави и усмихнати млади хора...
"С нашите скъпи приятели принц Абдул Матин и принцеса Аниша Росна от Бруней."

# 920
Принц Уилям пристигна в Херефордшир, като посещението му изглежда леко забавено поради наводнения.
Принцът посещава фермата Lower Blakemere близо до Moccas днес, за да научи как ферма от няколко поколения се е диверсифицирала като част от пътуването си към нетната нула.

# 921
WellChild споделят послание от патрона си.
Тази година се отбелязва 20-ото издание на наградите WellChild - две десетилетия, през които се честват вдъхновяващите деца и младежи в Обединеното кралство, които живеят със сложни медицински нужди, както и тези, които се грижат за тях.
https://www.instagram.com/reel/DFXRabNoIPr/?igsh=MXhxd3NyYzY3NW5sNA==

Ооо и Раджва е с Хюсеин в Англия.
Много хубави и усмихнати млади хора...
"С нашите скъпи приятели принц Абдул Матин и принцеса Аниша Росна от Бруней."

Хари изглежда много готин тука Simple Smile

# 922
Защо Чарлз е без Камила на мероприятието в Полша?

# 923
  • София
Много красива е брошката на Виктория

# 924
  • Някъде там
Прилича на снежинка. Много нежна брошка и тази и на Мери нейната, също много ми допада.
Много искам да видя и на Раджва висулката отблизо, но не е излязла още.
И роклята и ботушите й ми харесват.

# 925
Още малко снимки от Кейт:

Много мили снимки, как й се радва възрастната жена, няма никакви притеснения да я докосва, чувства я близка.

# 926
Прекрасна е Катрин, умее да общува с хора от всякакви възрасти с такава лекота и да ги предразполага. Топла, земна, сърдечна, в нейната компания всеки сякаш разцъфтява.

# 927
Тези снимки разчувстват много. Обичана и оценявана си е Катрин от хората, които са се докоснали до нея.

Още от Уилям днес, радвам се да го видя пак усмихнат и спокоен.

# 928
  • София

Принцът не го е гнус да се зарови в червеите, които правят компост.

На какво ли мирише?! Wink

# 929
  • Някъде там
Маргрете е била почетен гост на срещата по случай 200-годишнината на Кралската скандинавска организация Oldskriftsselskab.

Николаос с годеницата снимани за първи път да се разхождат заедно.

Карл Филип в Лион на готварски шампионат. Шведите са взели бронза.
А вчера на София е бил последният ангажимент с фондацията й преди раждането, но няма снимки.
Прочетох че са разпратени покани за църковна служба за бебето, която ще се състои в деня след раждането или ако е през уикенда раждането в понеделника след него. Първоначално ми се стори супер странно, предварително преди раждането да пращаш покани, но после се сетих, че гостите трябва да са подготвени.

Много красиво. Заслужен медал.

Общи условия

Активация на акаунт