Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 180 088
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 995
Преди малко получих талона от ФФ и "Престиж"! Relieved

И аз днес. В София съм.
Миналата седмица им писах, защото 45-дневния срок изтече и ми отговориха, че тази седмица ще го получа.
Предлагам, ако някой не го получи до края на седмицата и са минали 45 дни от обаждането, да им пише e-mail.

Не е изтекъл срокът, защото става въпрос за работни дни.

Въпрос на тълкуване.При липсващо уточнение,  аз го разбирам като календарни.

# 1 996
  • Сливен
Ако някой го иска :
ПОДАРЕН

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 15:10 от сикрет

# 1 997
  • при късмета
За Престиж и ФФ, при заявяване на награда уточняваха, че срока е в работни дни, не в календарни.

В стария Кауфланд в Люлин, Бургаско стъкло е на промоция, ама само за цена, етикетите не са.

Нямам търпение за чашите от Фереро, а ги няма и няма. И от швепс не са дошли, ама ще ги изчакам, няма да давам зор.
Участвам само в Милка и Бургаско в момента, добре, че там от където взимам бира по принцип, уйдисват на капризи. На орехите имам опаковки, но не съм регистрирала още. Започнаха да се появяват на повече места покрай нас

# 1 998
  • София
Най-накрая се записвам с първа смислена награда за 2025 г. и то от Тик ток, никога не ме бяха теглили от там, играя рядко, нямам видеа и тагвам две съфорумки само. Ваучер за магазин за парфюми, изтеглена съм като резерва. Ще зарадвам мъжа ми, той много искаше един Guerlain.

Преди това бях изтеглена в инстаграм без таг (благодаря на съфорумата, че ми писа). Не се знаеше каква ще е наградата, имаше хубави като мед, био течни шоколади, но не и за мен. 😅 Това, което пристигна, са китайски бижута, с пластмасови "цирконий",  боядисват яко кожата и се обринах по китката. Тя ги продаваше комплекта за 15 лв, себестойността едва ли е повече от 1-2 лв.

# 1 999

Днес по-рано и моята награда от СофияМел пристигна, Sameday я доставиха.

# 2 000
Получих и аз ваучера от Престиж от Фантастико. Много се забавиха. Още не съм участвала в Орехите ... но ще се включа. Има доста игри ... но с покупки... доста утежнява бюджета.

# 2 001
+359884329199 на някой да му е познат? Има нещо във фейсбук за някакви презентации,ама аз нямам и не мога да го изчета...

# 2 002
  • София

Везната от My day дойде днес, от второто теглене.

# 2 003
Аз си получих чашите от Фереро. И съм възхитена! Страхотни са! 😍 Много нежни и красиви!
Останаха ми само чашите от Швепс и е време за нови награди. 🥰

# 2 004
От Бейлис всички ли си получихте наградите?

# 2 005
  • София

Sameday ми донесе днес ножовете от София Мел.

# 2 006
Много са хубави наградите от София мел ,но аз нямам късмет до сега с тях ...

# 2 007
  • у нас
Много красиви ножове. Може ли снимка, когато ги отворите?

# 2 008

Sameday ми донесе днес ножовете от София Мел.
Играх за тях, но нямах късмет.  Със здраве да си ги ползвате! Ще помоля за отзиви като мине време - добре ли режат, затъпяват ли се бързо и т.н.

# 2 009
  • София

Ето ги. Отгоре на поставката на всеки нож има символ за какво се използва.

Общи условия

Активация на акаунт