Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 422
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Под Слънцето
В този случай се приспада от ваучера доставката и излиза на 0.

И,  Ранобудна, няма значение от къде са събрани ваучерите.  В последната ми поръчка  бяха от 3 места- анкетите на бгмама, лоялната програма  от форума  и от толка си чукнах 10 лв, та ги събрах и пак си платих с доставката всичко без  1 стотинка да платя Wink

# 2 116
За чашите изобщо не получих имейл на който да дам адрес. Има ли други като мен ✌️

Аз също не получих имейл.

# 2 117
  • Велико Търново
За чашите изобщо не получих имейл на който да дам адрес. Има ли други като мен ✌️

Аз също не получих имейл.
Моят беше в спама.

# 2 118
Навсякъде проверявам - няма!

# 2 119
Нали имах проблем с Орехите,не ми отчете първия код.
Писах им в месенджер,от тази страница.
https://www.facebook.com/share/19sApMaGMK/
Обърнаха ми внимание ,така че пишете за тези изтрити кодове,как да процедирате.

# 2 120
Днес си взех чашите от Швепс (черни) и също заявих ваучер за озон от talk панел-а. Дойде веднага по имейл, приятно ме изненадаха с бързината.
Те се изпращат автоматично, не е да трябва човек да се намеси да обработи поръчката там, съответно става на момента. Единствено съм имала проблеми докато бях регистрирана там с поща в mail.bg, имаха някакъв проблем с нея. Накрая ми писна и махнах с ръка и направих нов акаунт с друга поща и повече ядове не съм имала с тях. Освен че имат навика да пращат анкети за които веднага ми казва че не съм им в таргет групата, ама това е друго отделно Grinning

# 2 121
  • Б
Чашите на Швепс се продават вече в групата във фейсбук  20 лв , 18 лв комплекта. И аз чакам да ги получа. А ако някой иска коремче на Лореал  да пише .

# 2 122
Чашите на Швепс се продават вече в групата във фейсбук  20 лв , 18 лв комплекта. И аз чакам да ги получа. А ако някой иска коремче на Лореал  да пише .

И по 10 лв имаше чаши, но ги купиха.
На Дианчето няма май да й провърви за пуловерите от Нутела. Много скъпо ги е пуснала - по 35 лв.
Две жени видях продават по 10 лв.

# 2 123
Ранобудна, скоро и аз поръчвах от Емаг и ваучерът покри сумата на продукта и доставката. Искаше плащане с карта или при получаване с наложен. Като кликна на наложен ми слагаше сума 1.98, а то реално няма върху какво да плащам наложен. Натиснах плащане с карта при получаване (без да въвеждам данни, а и карта нямам). Когато продължих и завърших поръчката изписа плащане онлайн с карта. Доставката беше до кутия easybox. Обработиха ми пратката и я получих след ден за 0 лв.

# 2 124
  • София
Добро утро една игричка без покупка Simple Smile
https://kikkomania.bg/wok/?fbclid=IwY2xjawH-pExleHRuA2FlbQIxMQAB … ction-competition

# 2 125
Пак започнаха да ме ограничават в  ИГ след 2-3 тага 😡. Нищо от никъде не чакам вече, май само орехите. Интересно купих преди седмица опаковка с код от КФ, а сега няма от никой вид такава. Суджукът им не ми хареса, единствено одобрявам бабека, но той беше на такава цена (10лв.)че нямаше как да взема
Ще се включа в Мираж, макар и изобщо да не ми харесват бисквитките им вече. Една кутия изяждам и не могат да ме наситят на сладост, но ми харесват наградите.

# 2 126
Вчера ми беше ден за награди 😀
Първо получих някакъв пакет от Европът и с изненада установих, че е промопакета (а съм го спечелила към края на играта)

После получих като компенсация от Пуфис (за коледната им игра в ИГ) Голямата овчица ( но не съм я отваряла още, ще я пазя за подарък на каката).
И накрая от играта на Chicco, бяхме спечелили с ММ еднакви дрънкулки, та организаторите бяха страшно любезни и сами решиха да ми дадът нещо друго в замяна ( и ме спечелиха за лоялен клиент). Ето какво получи малката за награда

# 2 127
  • София, Дружба 2
Вчера получих наградата - комплект Q10 от играта на Нивеа и Фантастико. Сити експрес са куриерите, звънят да попитат дали си на адреса и след 15 минути идват. Simple Smile

# 2 128
Ако някой го иска, да пише 🤗

# 2 129

Дано някой се познае

Общи условия

Активация на акаунт