Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 174 968
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 30
Отстъпката е Автоматична, от Вас не се изисква да правите нищо Simple Smile
Честита Нова година на всички, нека донесе на всеки най-желаните неща ❤️🍀

Честита Нова година! Бъдете живи и здрави! На всички предстоящи рожденници и и именници през месец Януари, пожелавам да ви се паднат, така желаните награди.
Тази сутрин отварям АБВ пощата и гледам съобщение от Еконт. Услугата важи обаче, само за месец Януари - някой до сега да е получавал подобен тип съобщение? 🤔 Наистина, не е лоша "оферта", като се има в предвид, че чакам 7-8 награди, този месец.

# 31
  • ЛОВЕЧ
Честита и успешна година. Много здраве и награди.

# 32
  • Сливен
Благодаря.В приложението на КК, гледам че игрите ги няма, сигурно утре ще пуснат нови.

# 33
Честита Нова година! Да бъде изпълнена с много здраве и желани награди!

Миналата не участвах много, много и имам малко дребни награди, колкото за спорта. 😂

На Швепс писах преди 5-6 дни, вчера получих мейл за чашите от 16.12.

# 34
  • Пловдив
Да е честита 2025!
Нека донесе здраве, споделени моменти с близките и късмет!

Равносметката ми за изминалата година е, че сбъднах една своя дългогодишна мечта, в семейството ни всички постигнаха това, което си пожелаха, късметът си ми е верен спътник и навъртях хиляди километри Simple Smile
Чакам с нетърпение новите игри през тази година и се надявам, организаторите да разнообразят малко наградите, че колонки/слушалки, чаши и т.н.т. са буквално навсякъде.

# 35
# 36
Честита Нова късметлийска и здрава година! Пожелавам много спечелени награди. Аз завърших годината доволна. Почти всеки месец по нещо малко.

# 37
За много години! Нека здравето и късмета са наши спътници през 2025г.
Последното нещо, което спечелих през 2024г. беше още един благотворителен търг за прежда.

# 38
Честита нова година!
Бъдете здрави вие и семействата ви! Нека изпълним темата с много честно спечелени и много желани награди!

# 39
Честита Нова година, желая на всички пишещи и честно играещи здраве,щастие и така необходимия на всички ни късмет.Доволна съм от наградите си макар и малки тази година.

# 40
Благодарности на всички, които полагат усилия за темата 🍀 Бъдете здрави, няма по- ценно. Нека всеки получи желаните награди тази година. ❤️

# 41
  • Sofia
Честита Нова Година на всички. Нека късмета бъде с нас и през 2025.

# 42
Честита Нова 2025 година! 🌲
Нека да е здрава, мирна, плодотворна! Нека добротата е заразна и да се предава нататък! Нека има повече усмивки и много любов! ❤️

# 43
За много години!
Нека сме здрави и всеки спечели най-желаните награди през тази година 🍀🎁😊

# 44
  • у нас
За много години! Нека Новата 2025 година е по-щедра на мир, здраве, късмет, много незабравими дни, верни приятели и желани награди!
Нямам все още имейл от Швепса. Спечелени са на 16.12. Пазя скрийшота. Ще изчакам да се нормализират работните дни и ще им пиша. А може и през това време да дойде писъмцето.
Годината започва добре - голямата награда от Бейлис, е тук, при нас. Честито, Hali4ka 85! Да си я направите незабравима!

Общи условия

Активация на акаунт