Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 599
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 345
  • оттам, откъдето започва България
Игра на Лидл и Red bull

# 346
  • Sofia
Дори не ми се мисли, колко хора ще се вържат и ще изгорят с това БМВ...

# 347
  • Сливен
В приложението на КК, още вчера махнаха две игри - тази, която не тръгваше и другата, където се събираха плодове в една кофа.

# 348
В приложението на КК, още вчера махнаха две игри - тази, която не тръгваше и другата, където се събираха плодове в една кофа.
Но пък върнаха бутилката и много се кефя.Сега се надявам да върнат и джипката

# 349
  • у нас
Супер, че са върнали бутилката. Добре, че сподели затова Лейди Grinning

# 350
Досега не съм печелила и играла активно в КК. Започнах декември миналата година. Какво се случва със събраните диаманти от игрите? Защото за наградите виждам,че може само точки от регистрирани капачки?

# 351
  • Пловдив
Досега не съм печелила и играла активно в КК. Започнах декември миналата година. Какво се случва със събраните диаманти от игрите? Защото за наградите виждам,че може само точки от регистрирани капачки?
Някои награди са с точки+диаманти. По-рядко има и само с диаманти. Обикновено в петъчните /17-18ч./ едната награда е такава.

# 352
На КК играта с бягащата дама при мен не работи, минавам един кръг, с много падане, но във времето, и не ми начислява точки, упс... нещо се обърка. Не че точките са много, но е изнервящо. На мен ми харесваше играта тетрис с плодчетата, но отдавна я няма.
РР. Не съм печелила нищо с диаманти, въпреки че играх с доста билети напоследък. Имам доста събрани диаманти още от качването на снимки и на стария ми телефон приложението не работеше.

# 353
Едно бързо питане към тези, които са печелили от форумни игри - като си изпратите данните, пращат ли обратно някакво потвърждение? Прекъснаха ме вчера точно като ги пращах, натиснах да се изпрати но нещо се забави със зареждането на страницата, а точно на тази поща не съм задала да запазва копие на изпратените и се чудя пратих ли или не пратих Grinning

# 354
Едно бързо питане към тези, които са печелили от форумни игри - като си изпратите данните, пращат ли обратно някакво потвърждение? Прекъснаха ме вчера точно като ги пращах, натиснах да се изпрати но нещо се забави със зареждането на страницата, а точно на тази поща не съм задала да запазва копие на изпратените и се чудя пратих ли или не пратих Grinning

Не са ми пращали потвърждение.

В случая бих изпратила отново, с опция да ми се запазват в изпратени.

# 355
То ясно че я включих вече, но понеже рядко пиша от тази поща съм забравила преди това.

# 356
И на мен не са ми изпращали потвърждение. Директно получих наградата.

# 357
  • Пловдив
И аз не съм получавала потвърждение. Бих писала пак, с пояснение защо го правя 😊

# 358
# 359
Благодаря ви. Щом и по принцип не изпращат потвърждение, най-вероятно е изпратено писмото. Пощата, с която съм регистрирана тук, съм я оставила само за регистрации и съответно не пиша от нея почти никога, та хич не съм догледала че е изключено запазването на изпратени писма.

Общи условия

Активация на акаунт