Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 389
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 765
Почнаха да качват победителите Daire във сайта.

# 766
Хейнц днес теглят, така, че не знам кой пише глупости

# 767
Мисля, че не е споделяна.

Има ли някакъв сайт тази игра, че не я намирам?

# 768
  • Sliven, Bulgaria
Мисля, че не е споделяна.

Има ли някакъв сайт тази игра, че не я намирам?
Излезе ми като  реклама в Instagram, нямаше линк към играта.

# 769
Не съ ли малко победителите във Daire

# 770
  • София
Не съ ли малко победителите във Daire
Е чакай да ги подредят както им е удобно де 🤪

# 771
  • пловдив
Днес ли ще обявят печелившите в Софиямел?

# 772
На мен ми звъннаха вчера на 07.01.2025г от Heinz за уреда. В печелившите за 01.11-30.11.2024г съм, тегленето е било на 06.12.24г.

# 773
В списъка на деър  са само тези изпратили касова бележка и дали банкова сметка.Останалите ще публикуват като върнат мейл.

# 774
  • Сливен
Днес ли ще обявят печелившите в Софиямел?
В условията пише,  че днес теглят а до 18.00 на 09.01 ще  качат печелившите. Едно голямо мръъъннн и от мен последните месеци е суша от към награди

# 775
Амии колкото и аз да съм против лайкването на снимки във Фейса, се надявам скоро да обърна негативното си отношение с участието си в Baby Crema. Тъкмо записах моята малка дъщеря и се надявам да успее да събере някой друг лайк.
Само се надявам да не участват и там разни фамилии с фалшиви фейсбуци, че няма да е честно.

А иначе днес получих съобщение, че ваучера ми от Куйнс е пристигнал и ММ след малко ще го вземе.

Еййй и честит Бабинден на всички стари и млади баби. Да сте живи и здрави и да помагате както можете ❤️

# 776
В КК пак са пуснали същите награди

# 777
Скрит текст:
Преди време ellxieff ни обърна внимание, че победителите в три от последните игри на Нивеа са едни и същи лица- Юлия Цветкова и сем. Стоеви. При общо 13 бр. награди, 7 са техни. Писах  мейл до Нивеа на 13 декември на nivea.sofia@beiersdorf.com . Търпеливо чаках да ми отговорят. Дори и нещо в стил ала бала. Но те  явно нямат такива намерения. И други съфорумки май писаха до Нивеа, имате ли отговор?

Сложих им и една картинка с цветове- 3 червенки, 2 зеленки и 2 синички. Ама и това онагледяване не ги трогна. Очакваме, че щом организаторът е световен бранд, ще е по-честно състезанието, но май не е така.

Получих отговор от Nivea. Без коментар съм. Всичко е шеС.

"Здравейте, ************, и Честита Нова Година!
Благодарим Ви, че се свързахте с нас и за интереса към нашите продукти и кампании!
Процесът на одобряване на участниците във всяка една от споменатите кампании, както и изтеглянето на печелившите и резервите, се състоя съгласно поставените от Организатора условия. Всеки може да участва и да спечели (не повече от една) награда от всяка кампания, с валидна уникална касова бележка/фактура, включително и членовете на едно и също семейство, ако са изпълнили всички условия за участие, така както е упоменато в съответния правилник на кампанията. Нещо повече - в тези кампании всеки може да участва многократно, регистрирайки всеки път различна валидна касова бележка/фактура, като така увеличава шансовете си за печалба. Същевременно, нашите потребители могат да участват във всяка една наша кампания, без ограничение, изпълнявайки съответните условия за участие.
Имайки предвид гореспоменатото, печелившите от споменатите кампании изпълняват изисканите условия за участие.

Надяваме се да сме били полезни и оставаме на разположение за допълнителна информация.
Хубав ден и много вдъхновение!
Екипът на NIVEA"

# 778
Здравейте,на някой познат ли му е този номер +359897674752

# 779
За съжаление не съм изненадана от отговора на Нивеа. Харсвам марката и участвам във всичките им игри. Дано все пак на 17ти имаме шанс и хората извън обичайните заподозрени!

Общи условия

Активация на акаунт