?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 433 277
  • 10 757
  •   9
Отговори
# 10 665
Винаги пух/пера нося на химическо по принцип. Утре ще го пусна самостоятелно на слаба температура и обороти /днес беше 40° - 1000 оборота/.
И в нашия случай най-скъпото съсипах.
Иначе в сушилнята си беше с топки, но 🤐

Много са 1000. Пусни на ниски обороти. От високите се прецакват по принцип дрехите. Не само якета.

На моята пералня имам програма за пухени. Час и половина, 40 градуса, 800 оборота.

# 10 666
  • София
От къде може да се купи хубаво прясно мляко в София за домашно подквасване? До сега съм взимала от млекарницата в Горубляне (онази до църквата), но е доста рядко. Почти не прави каймак като го варя.

# 10 667
По пазарите идват хора от Велинградско и носят прясно мляко (и други неща). От различни сме взимали и е хубаво, прави дебел каймак като се свари и остане да изстине в тенджерата.

# 10 668
  • София
На 21.11 Софийска вода ми издава фактура, аз я плащам.
На 04.12 Софийска вода ми издава кредитно известие към тази фактура и ми възстановява сумата в профила.
Що за щуротия? Каква може да е причината? Около мен на никого не се е случвало подобно нещо. Какво да очаквам?
Писала съм им.

# 10 669
  • София
Нали правят засичане на 3 месеца? Сигурно си надплатила и ти връщат излишното.

# 10 670
  • София
На 21.11 Софийска вода ми издава фактура, аз я плащам.
На 04.12 Софийска вода ми издава кредитно известие към тази фактура и ми възстановява сумата в профила.
Що за щуротия? Каква може да е причината? Около мен на никого не се е случвало подобно нещо. Какво да очаквам?
Писала съм им.
Същият случай, обаче платих фактура на предишния собственик. Уж ми върнаха парите в профила, но реално не мога да ползвам парите. Подадох онлайн смяна на титуляр, но вече 2 месеца никакъв резултат. Много са зле, ще трябва лично да ходя и пак не е сигурно, че ще се разрешат двата казуса.

# 10 671
Хора, не мога да се логна в емаг.
Уж ще изпраща код със смс, но не получавам.
Много тъпо с това потвърждение са го направили, много тъпо.
Някакви идеи.
Нямат телефон, не откривам мейл.

# 10 672
  • Бургас
Елора, пробвай с Google да се логнеш

# 10 673
На мен това ми се случва с Фешън дейс (те са заедно с Емаг). В приложението на АБВ не виждам мейла, виждам го когато си влезна в пощата през браузър.

# 10 674
  • София
Хора, не мога да се логна в емаг.
Уж ще изпраща код със смс, но не получавам.
Много тъпо с това потвърждение са го направили, много тъпо.
Някакви идеи.
Нямат телефон, не откривам мейл.
Проверете в спам папката на СМС-те, от някои изпращачи отиват там.

# 10 675
Търся вертикален фризер и съм се спряла на един модел който го има на 3 марки - Crown, Midea и Neo. Коя марка да избера?

# 10 676
Акаунта ми е с мейл на АБВ

# 10 677
  • София
Нали смс чакаш или код по имейл?

# 10 678
Търся вертикален фризер и съм се спряла на един модел който го има на 3 марки - Crown, Midea и Neo. Коя марка да избера?
Честно ли? Все тая. Но да речем Мidea, Crown, Neo в този ред

# 10 679
Нали смс чакаш или код по имейл?
Пишеше на телефона, че ще получа.
Но и на мейла нищо.

Общи условия

Активация на акаунт