?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 281
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 600
Нали обясниха няколко човека как става…
Какво мислиш и какъв  е редът са две различни неща.
Всички оператори действат така, на който не му отърва, стои без договор и така.

# 601
През декември и аз получих инфо от йетел, че от януари сметката ми ще стане от 32 на 35 лв. и ако съм искала да прекратя договора без неустойки.
Но знаейки, че всички са едни и същи маскари, нищо не направих.
Никой оператор няма да се прекара с ниски цени. Навсякъде едно и също.

# 602
Да, бе, първо се газирах сама и спрях да мисля и вече като ми мина малко ми светна лампата какво искат тия. А и съм изключила, че и месец януари има 15число и ще имам някаква фактура. Иначе знам, че има такса за предплащане и трябва да платя повече първият месец и в офиса ме предупредиха,но всичко това го очаквах на 15 февруари. Мен отчетения период ме подведе и от там се ядосах малко и почнах и тук да занимавам хората.
Абе набутах се ама... , баба все викаше -" карай да е весело" та и аз така ще си викам 😆😆😆.
Малко ме е яд, защото ми останаха само 6 месеца при Йетито до края на договора, но реших, че няма да ми намалят таксата почнала ли съм да плащам по 40 лв и отидох при Вавателци.
Чакам да ми изпратят съобщение за увеличение и ще си ходя пак при Йетито, много им е тъпо приложението.

# 603
Някой връщал скоро към озон ...за колко дена връщат парите, при мен ще се заредят в портфейла ми там? Но колко време отнема?

# 604
Ама защо е за месец декември след като не съм им използвала услугите?
Написах ти защо. Периодът на отчитане е месец по закон.
Ако беше февруари, щеше да е две сметки плюс периода 4-14 и тогава щеше да ревеш двойно "Защо"

# 605
Не, нямаше. Аз точно тогава чаках фактура от тях. Сега отчетения период ме подведе и това, че февруари чаках първата фактура със всичко за плащане към тях.

# 606
Чудя се защо във вайбър като получиш съобщение от някой, който не ти е в контактите, не показва директно съобщението, а те пита дали искаш да покаже съобщението или да блокираш контакта. Ти нали по всяко време може да блокираш контакта, просто ми е любопитно с каква цел е направено така.

# 607
Виваком взема една такса - предплатена. На следващия ден след излизане на сметката, получавам фактурата в мейла. Тогава е налична и в my vivacom.

# 608
Нищо никъде нямам изпратено. Без да искам кликнах на иконата на приложението им и ми изкочи прозорец, че имам фактура за плащане. Ако не бях нямаше да знам, затова питам пращат ли някакви известия.
Йетел всеки месец ми изпращаха съобщение, че имам нова фактура,  а на пощата разпечатките. На тия приложението им само ме изнервя.
Те всички взимат една такса отговоре в началото.

# 609
Виваком ми пращат фактурата на майка на мой имейл. Така съм го задала/заявила през май виваком /не апа/.

# 610
Тъпо, тъпо аз съм тъпо.
Наложи ми се скоро да си взема новата дебитна карта от банката. Отивам аз всичко е наред, е да ама не прочетох какво подписвам.
Електронно ОК, подписах се и си написах името с техния писец. Е да ама ми дава лист-пак имена и подпис на 3 места. Ама аз тъпото не прочетох хич какво подписвам. Не ми е давано нищо..
Някоя скоро да е минала по този път, да е чела и да знае. Няма значение на коя банка съм клиент.

# 611
Електронно подписаното предполагам, че са актуализирани клиентски данни или договор да ДК
Ръчно подписаният документ  предполагам, че е протокол за предадената дебитна карта. Там също може да се наложи да изпишете имена и да полагате подписи.
 Тези документи по принцип не се предават на клиент, а са за архив на банката. В протокола за предаването има час и дата точно кога е получ3на от клиента.
Ако имате ИБ, може да са включили тази карта да я виждате вече и там.
Не се притеснявайте.

Тета SmileSmileSmiley

# 612
Да... човек дето  си седи по цял ден в къщи в това лошо време. Седнах си на стола и ми се видя симпатична и се заприказвахме.
От приказки не се сетих да чета.

# 613
Тета, благодаря!
My Vivacom съм изгеглила и само тъпотии виждам и не откривам къде кво да настоя. Много е тъпо това приложение.
Ей сега се регистрирах от браузъра май ще получам известия с фактури по имейл.
Много са тъпи, много,  имат приложение, а то е тотал щета, но от браузъра са го направили малко търпим. Вместо приложението да е топ те 🤦
Ако се регистрираш от браузъра, апа спира ли да работи. Моя блокира 😆.

Абе хора..пийте си хапчетата.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 614
На йетел апа също е много смотан. Ама много.

На виваком не съм теглила ап защото номерът е на майка. Но влизам в май виваком и там виждам каквото търся и ми трябва..пиша им пак там когато имам въпроси, и така.

Общи условия

Активация на акаунт