?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 973
  • 10 194
  •   5
Отговори
# 3 735
  • Благоевград
Искам да кача снимка на стори във Фейсбук като сложа към снимката линк към Интернет страница. Как става това?

# 3 736
  • Бургас
Къде е добре да си слагам пари настрана в каса или на карта ?
Аз лично бих купувала злато. Парите се обезценяват. Кюлчета, монети - според парите, които можеш да отделяш и това какво предпочиташ.
Иначе в карта. Ако е каса у дома, по-добре да не е в каса, а в някоя от играчките на детето напимер.

# 3 737
  • до най-прекрасния мъж
Аз бих си направила депозит. Зависи и колко дългосрочно ще спестявате. Ако ще е за покупка на нещо, може и в брой или в карта. В дългосрочен план злато, в краткосрочен не е опция. В момента се купува на около 100 лв/гр, а се продава за почти двойно. Скоро заменях бижута и трябваше да дам близо двойно количество на това, което получих.

# 3 738
Направи си втора, спестовна сметка в банката, където е основната, по която получаваш приходи и през ел. банкиране прехвърляш от едната сметка в другата. Така имаш възможност по всяко време достъп до спестяванията си.

# 3 739
  • София
Направи си втора, спестовна сметка в банката, където е основната, по която получаваш приходи и през ел. банкиране прехвърляш от едната сметка в другата. Така имаш възможност по всяко време достъп до спестяванията си.

А при спестовната сметка има ли риск от източване, както при разплащателната?

# 3 740
Не бих казала. Към нея пластика няма. Достъп само през банкирането или на каса в банката .

# 3 741
Какво източване, бре хора!
Научете се, да ползвате виртуални карти.

# 3 742
Виртуалната карта не е ли само за плащане в интернет, с точната сума на превода? До колкото знам само ДСК имаха такава.

# 3 743
Аз лично бих купувала злато. Парите се обезценяват. Кюлчета, монети - според парите, които можеш да отделяш и това какво предпочиташ.

А Златото от златарски магазин ли се закупува?

# 3 744
Инвестиционното злато се купува от банка или от фонд. И инвестиционното злато не са бижута. По принцип и в бижута не се губят пари, но само ако са качествена изработка и могат да бъдат пласирани като изделие, защото като материал губиш пари.

# 3 745
А Златото от златарски магазин ли се закупува
За каква сума става въпрос?

# 3 746
От къде мога да купя жълта китайска роза (хибискус) за подарък?
Прерових всички букнати сайтове, от които съм купувала... В едните изобщо няма хибускуси, а в другите няма налични жълти.
Аз исках бял да си купя.

# 3 747
Бетелгейз, и аз рових и не намерих.
Бял имам. Опитах се да го размножа, не успях.

# 3 748
Във Флора сигурно има, може на място да проверите (за София). Иначе китайски рози и то точно жълти, съм виждала в Кауфланд. В базар.бг също продават.

# 3 749
Виртуалната карта не е ли само за плащане в интернет, с точната сума на превода?
Не.

Само на един клик разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт