?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 422 104
  • 10 451
  •   1
Отговори
# 10 440
Аз не ползвам револют, а банката ми няма виртуални карти.

# 10 441
И аз не ползвам Револют, освен това не съм я запазила на сайта.

# 10 442
Аз плащам само с Револют, виртуална, запаметена за Тему - не съм имала никакви проблеми. Нито с тях, нито с други сайтове. Но не купувам от съмнителни.

# 10 443
За да нямате главоболия, се научете да пазарувате само с виртуални , еднократни карти, без да ги запаметявате по сайтове- какво толкова се чудите , че ви мамят, като ви мързи за минутка да генерирате нова виртуална.

Научили сме се, не ни мисли за толкова прости. Само че и сайтовете се изучиха и не навсякъде приемат плащане с еднократни карти. Не знам как ги разпознават, но плащане с еднократна не минава, с многократната – минава.
За Револют говоря, аз затова я имам, за да плащам онлайн с нея. И евентуално да тегля кеш от банкомати без такса.

# 10 444
  • София
На много места не може с еднократна карта, затова съм си направила тему, ютюб и гугъл пей през виртуална на револют, превеждам само нужните за дадена трансакция суми и не го мисля.

Юни месец постоянно имах проблеми с плащането през ПИБ в Белгия, та си превеждах пари в револют и от там плащах.

Абе, пари да има, че намерим начин да ги изхарчим.

# 10 445
И при мен наскоро не ми мина плащане на пос терминал с карта на ПИБ – в България. Реших да си спестя прехвърлянето на сумата в Револют, но не би. Та се наложи да прехвърлям, за да платя все пак...
Преди нямах проблем, когато имах Мастъркард. При последното преиздаване на картата ми пробутаха Виза, чак вкъщи го открих и реших да си спестя разправиите. Виза – Виза, ще карам и с нея. Да, ама на – проблеми...
И на Револют виртуалната е Виза, ама с нея не са ми отказвали плащане.

# 10 446
Плащам само с дебитна и никога не са ме мамили. Не запемятавам по сайтове.
Пазарувам от проверени сайтове, не от сульо.com...
Не се притеснявам...да теглят....ако намерят пари, да ми се обадят че и аз търся...Joy

# 10 447
Ами то и аз уж.. само проверени, снощи правих посред нощ поръчка в Нотино, ама оттам с дебитната, а това днес се случва с кредитната.. абсолютно никъде нямам запаметени.

Ще отида да ми ги преиздадат, то се е видяло.

# 10 448
Как разбирате, че е съмнителен сайт за пазаруване?

# 10 449
Съмнителни са тези със странните реклами във Фб, дето като ги отвори човек нямат информация за връщане, не отговарят на телефона, няма подробни описания на продукта или описанията са особени. Неотдавна коментирахме един сайт - Дарина еди какво (не помня точното име), който продаваше коледни календари от Тему на няколко пъти по-висока цена и с фалшиво описание - примерно в Тему струва 15 лв и си пише, че съдържа картинки за украсяване на елха (като изрязани от пластмаса), а в Даринкиния пише, че съдържа мини парфюми или мини уискита и струва 70 лв.

# 10 450
  • Пловдив
И аз си ползвам дебитната само. Но общо взето пазаря от 10 сайта сигурно - тему, озон, парфимо, емаг и подобни.

# 10 451
Аз даже под 10. Зооплюс, Озон, Гален, НМ, ДМ, Тему.

Общи условия

Активация на акаунт