?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 463 934
  • 11 425
  •   2
Отговори
# 11 235
  • Бургас
Обезщетение при безработица. След регистрация в бюрото по труда, ходи ли се в нои или автоматично получават данните?

# 11 236
Не само чаеното, всички масла, особено ако са наистина чисти етерични.
Даже, предишен път да е минало без проблеми,  голямо количество от маслото,при следващ път,  може да отключили алергична реакция.
Винаги се прави проба!

# 11 237
  • Далечният изток
За гнойната пъпка една бабешка рецепта - гъста кашичка от ракия, захар и брашно. Намазвате тънък слой, тази смес ще изсъхне и ще изкара гнойта.

# 11 238
За гнойната пъпка една бабешка рецепта - гъста кашичка от ракия, захар и брашно. Намазвате тънък слой, тази смес ще изсъхне и ще изкара гнойта.
Колко количество от всички.

# 11 239
Обезщетение при безработица. След регистрация в бюрото по труда, ходи ли се в нои или автоматично получават данните?
Ако се регистрираш на място в Бюрото по труда, те подават данните към НОИ. Ако го направиш онлайн, не знам.

# 11 240
  • Далечният изток
По малко, все пак колко пъпка е... Примерно 1 лъжица брашно, 1 лъжица захар, разреждате с малко ракия. Пак ще е по-голямо количество, няма да слагате цялото.

# 11 241
Здравейте!
Знаете ли в каква валута ще са кръглите цени през януари 2026 г. ?
Планирам да ходя по институции и се чудя дали за издаване на документ ще ми искат, например, 8 лв. / 4.02 евро или 7.98 лв. / 4 евро?
Т.е. левовата сума ли ще е кръглата или евровата?

# 11 242
  • Далечният изток
Какво значение има?

# 11 243
Как какво- няма да стигнат стотинките от стартовия пакет!

# 11 244
  • софия
Здравейте!
Знаете ли в каква валута ще са кръглите цени през януари 2026 г. ?
Планирам да ходя по институции и се чудя дали за издаване на документ ще ми искат, например, 8 лв. / 4.02 евро или 7.98 лв. / 4 евро?
Т.е. левовата сума ли ще е кръглата или евровата?
Какво значение има? Ще платите сумата в съответната валута.
За първи път чувам за "кръгли цени". Цените са каквито са в съответната валута. От август са обявени и в двете при спазване на ЗВЕРБ.

# 11 245
  • Пловдив
Лично аз ще плащам в лев, докато разчистя наличните. Изобщо нямам намерение да купувам стартови пакети.

Подобен сайт на bestsecret, под носа ми взеха едни боти, а където ги намирам са на почти двойна цена.

# 11 246
  • София
Лично аз ще плащам в лев, докато разчистя наличните. Изобщо нямам намерение да купувам стартови пакети.
...
С левове само при търговците в магазините, в държавните и общинските институции, няма да стане.

# 11 247
Защо да не може...ще може навсякъде до 31.01! Да се дават левове!

# 11 248
Да знаете какво става с YouTube ?
 До вчера го пусках на телевизора, а днес не може. Върнах и фабрични настройки на Тв , актуализирах всичко .Телевизора ми е Neo смарт . Използвам WiFi.

# 11 249
  • София
Защо да не може...ще може навсякъде до 31.01! Да се дават левове!
Мисля, че няма да е навсякъде - примерно машини които физически не могат да обработват и съхраняват две валути - като паркинг автомати, за билети и т.н. Чл. 25 от Закона.
Също и за такси, данъци мисля че няма да може в левове още от 01.01. Това съм срещал като информация в интернет, за която не съм сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт