?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 429
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 11 220
Направете ѝ в офис едно дск онлайн и смс на домашния телефон (мобилния му номер), за да вижда къде колко е платено и каква наличност остава по картата. Трябва да имате неин имейл и да носите телефона с вас, защото е необходимо за регистрацията.
Най-простото е само смс. Тогава можете да активирате да се получават на вашия номер.

# 11 221
  • Варна
Да задам един малко по-празничен въпрос.
Дайте идея за някоя игра на новогодишната маса. Ще сме в къщи, няколко семейства и ми се иска да разнообразя малко вечерта и да се посмеем. Нещо кратко, смешно, без караоке.

# 11 222
Дайте идея за някоя игра на новогодишната маса. Ще сме в къщи, няколко семейства и ми се иска да разнообразя малко вечерта и да се посмеем. Нещо кратко, смешно, без караоке.
Коледно бинго играхме с фигурки вместо числа, имаше и награди.
Правихме томбола, без въпроси, теглиш си номерче, беше също смешно защото бях купила неща от магазин тип всичко 1 лев: четка за тоалетна, гъба за миене, касичка … ролка тоалетна хартия.

# 11 223
  • Пловдив
Може викторина "до колко добре познаваме семейната история?" примерно къде са се запознали майката и бащата, или бабата и дядото, колко килограма е родено детето, номера на първата кола на семейството, такива лековати въпроси.

# 11 224
  • Deutschland/HE
Ето тази игра е много хубава:
https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-telestrations-6-playe … ily-pack-semeyna/

Първия измисля дума и я пише, втория прави рисунка и я показва на третия, той пиша какво вижда и го показва на четвъртия... редува се картинка, дума и накрая се вижда какво се получава. Като развален телефон е Simple Smile. Може да се направи и с подръчни материали, в кутията е с картони, които се трият. Не знам как от Ленин, бяхме стигнали до атомна бомба.

Ние играем на Върколаци.

Дъщеря ми играят на Imposter, само първата дума се избира през апп на телефона, после е забава.

# 11 225
  • Свищов
Онзи ден семейно (8 човека с децата, но може и повече) играхме Мафия, като ролите бяха написани на листчета и всеки си тегли. Получи се забавно. Може също нещо от типа какво съм аз, т.е. да се задават въпроси с да и не и човекът да познае какво е в рамките на 1-2 или колкото е зададено време минути. Ние играем и нещо от типа на кутиите в Аз обичам България. Двама пишем думи за обяснение и 5 забранени думи и си ги разменяме. После трябва да се обясни на другия отбор пак за дадено време думата без да се ползват забранените. Преди години като беше актуално Риск печели - риск губи съм правила тематична коледно-новогодишна кръстословица и по правилата на играта сме играли. Миналата година направих викторина с kahoot пак на коледна тематика и който спечели, получи награда.

# 11 226
  • UK
Imposter играхме преди няколко дена, трима възрастни и три децата, много забавно беше.

# 11 227
Здравейте. Имам въпрос относно месинджъра във фейсбук. Напоследък писмата от хора, които не са ми в списъка с приятели, идват направо в основната ми кутия, като преди да започне текста на съобщението, отпред пише " заявка за съобщение". Преди писмата от непознати отиваха в друга папка, която ако не се сетиш да провериш, нямаше да видиш. Въпросът ми е, при всички ли вече идват в основната папка? Интересува ме, защото писах до човек, който не ми е приятел, статуса на съобщение ми е " доставено".  Не знам прочетено ли е в действителност или това не се разбира, щом човекът не ми е приятел?

# 11 228
  • София
Това е въпрос на настройки. Ще пристигнат там, където е посочил да пристигат :

Ерго, ако ми нямаш телефонния номер и не си приятел на приятел, твоето съобщение ще пристигне в заявки за съобщения. При мен. Но обсъждания човек може да е посочил друго.

# 11 229
  • София
Здравейте, на телевизор Hisense Android TV (Hismart 2K ATV4, Android TV OS 11) приложението A1 Xplore TV при TV програма/меню или Replay автоматично ме връща на канал 6 без да натискам нищо. Изчистих кеша и рестартирах телевизора, проблемът остава. На другия телевизор няма такъв проблем. Имате ли идея от къде е проблема и как да се справя с това

# 11 230
  • Буркина Фасо
Здравейте, на телевизор Hisense Android TV (Hismart 2K ATV4, Android TV OS 11) приложението A1 Xplore TV при TV програма/меню или Replay автоматично ме връща на канал 6 без да натискам нищо. Изчистих кеша и рестартирах телевизора, проблемът остава. На другия телевизор няма такъв проблем. Имате ли идея от къде е проблема и как да се справя с това
провери за актуализация на телевизора и приложението. изтегли и рестартирай.
изключи за няколко минути телевизора от контакта.
можеш да попиташ робота на А1

# 11 231
Здравейте.
Аз имам следния въпрос.
От два дни на моя мъж му е излезна ла пъпка на клепача на дясното око.
Боли го само при допир.
Според вас  какво може да е!

# 11 232
  • sf
Прилича ми на обикновена пъпка. Бих намазала с масло от чаено дърво.

# 11 233
Маслото от чаено дърво е много силно и трябва да се ползва внимателно, особено върху такива деликатни зони. Ако се ползва, задължително трябва се смеси с базово масло.

# 11 234
  • Пловдив
С чаеното масло трябва да се внимава, такава реакция съм правила, че...

Общи условия

Активация на акаунт