?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 435
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 11 205
  • sf
В София няма ни зелена, ни синя до понеделник.

# 11 206
  • Козлодуй
Защо пък недоволни? За пръв път чувам. Аз съм доволна от всичките си прахосмукачки от Лидл най-вече ще похваля издръжливи батерии силно засмукване но са малко шумни ако държите на тишината не си взимайте от тях Simple Smile

# 11 207
Мога ли да се откажа от договор с йеттел ?

# 11 208
  • Далечният изток
Разбира се.
Да го прекратите.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 17:15 от AIDA_N

# 11 209
Налага ни се смяна на карта на А1 с дигитална. Ползвателя на номера е наличен,  титуляра-не. Не става без титуляр нали или може чрез приложението им?

# 11 210
https://help.a1.bg/faq/mobilni/327

Тук пише титулярът, в офис.

# 11 211
Аз скоро сменях от Iphone на Iphone, не съм ходила в офис. Не съм плащала, ако е такъв апарата пробвайте, лесно е.

# 11 212
Не можеш да имаш два профила на дск директ на един и същи телефонен номер. Майка ми е с телефон с копчета и за да ѝ направим профил в банката ни искаха нейн имейл и телефонния номер, на който си получава СМС-те при входящи и изходящи преводи. В дск директ се влиза по различен начин от дск онлайн по принцип.

# 11 213
Препоръчайте ми преса " за вафли" за обем, моля. Имам една на Ремингтон, но не съм доволна от нея.
Скрит текст:
Имам тази.

# 11 214
  • Буркина Фасо
в ОББ може да има 2 профила на един тел.номер.
не може 2 мобилни.

# 11 215
Налага ни се смяна на карта на А1 с дигитална. Ползвателя на номера е наличен,  титуляра-не. Не става без титуляр нали или може чрез приложението им?
С лична карта в офис.

# 11 216
Не можеш да имаш два профила на дск директ на един и същи телефонен номер. Майка ми е с телефон с копчета и за да ѝ направим профил в банката ни искаха нейн имейл и телефонния номер, на който си получава СМС-те при входящи и изходящи преводи. В дск директ се влиза по различен начин от дск онлайн по принцип.
Освен ще задам домашния им телефон , и на него се получават съобщения.
Само тя от цялата фамилия не желае мобилен, но пък този домашния ѝ върши работа като мобилен като тръгне да пътува на разстояния до 40-50 км.
Благодаря!

# 11 217
Майка си направи банкиране, но не го ползва. Казва че не му разбира, според мен не й се занимава или й е сложно с теди смс..си и кодове.

# 11 218
Тета, ти да не мислиш , че моята на почти 80г. ще седне да проверява и следи?
Правя го за собствено успокоение, защото тя минимум веднъж дневно пазарува и е доста разсеяна.  Връчила съм ѝ една карта с ваучери за храна, справя се с нея, пък и аз   чрез приложението следя.
ДСК по едно време имаха проблем с удвояване на плащанията.
Просто да го има там, я се ползва, я не .
Аз съм си спряла смс- ите, но редовно проверявам какво е положението с изхарчени и върнати суми.

# 11 219
Нищо няма да следи и твоята.
Моята ходи до банката и си пуска извлечение, когато иска да провери нещо по движението.

Общи условия

Активация на акаунт