?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 582
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 11 190
На практика , би трябвало да се даде достъп на втори титуляр, за да може да е с друг телефон, още повече имате сметка в същата банка.
Иначе, ако се работи само онлайн, не виждам защо да не може. Аз управлявам онлайн сметката на свекърва ми. Кой ти знае!- но нямам сметки в нейната банка.

# 11 191
  • Пловдив
Някой днес да е бил възпрепятстван за плащане към Евентим/Грабо? С мъжа ми сме със сметки към различи банки, имаме пари в сметката но не минават плащанията.

# 11 192
От два дни не получавам постъпления по сметката си в дск. Отговорът е : услугатае отказана от банката. Така ли ще е до януари месец? Знам, защото се опитах да направя превод от една моя сметка към сметката в дск.

# 11 193
Голяма дискусия се е заформила с мойте "черни летящи точици". На офталмолог бях наскоро, нямам никакъв проблем. Помня, че се водеше един диалог, обаче не помня за липса на вит.Д или В ставаше въпрос. Ако исках да питам АI, щях да го направя. Но да си призная доста често го хващам с невярна информация и изобщо не му вярвам.

# 11 194
От два дни не получавам постъпления по сметката си в дск. Отговорът е : услугатае отказана от банката. Така ли ще е до януари месец? Знам, защото се опитах да направя превод от една моя сметка към сметката в дск.

Преди малко получих превод от Фибанк в ДСК, чрез P2P.

# 11 195
  • Fairbanks, Alaska
От 1.01 нали може да се плаща и с банкноти евро и монети,които имам от Германия, Гърция...
А как примерно ще разберат, че банкнотите не са печатани в България, като засега се секат само монети?

# 11 196
От 1.01 нали може да се плаща и с банкноти евро и монети,които имам от Германия, Гърция...
А как примерно ще разберат, че банкнотите не са печатани в България, като засега се секат само монети?

Хоризонталният номер е съставен от две букви и десет цифри. Първата буква обозначава печатницата – вижте в линка списъка Печатници и букви. Втората буква не означава нищо, тя просто дава възможност за по-голям брой серийни номера.

Кодове на държавите върху банкнотите от първата серия е в последната таблица в същия линк.

https://www.ecb.europa.eu/euro/banknotes/current/design/html/index.bg.html

# 11 197
  • Fairbanks, Alaska
Това е ясно. Но излиза, че изобщо няма да приемат банкноти тогава. Малко неправилно се изразих по-горе.

# 11 198
Разбира се, че ще ги приемат - евробанкнотите и монетите от всички държави от Еврозоната са платежно средство във всяка една членка.

# 11 199
  • Буркина Фасо
във всяка държава по света е валидно еврото. стига самата държава да го приема и да го предлага.

# 11 200
  • София
Честита Коледа на всички!
Мога ли да направя профил за онлайн банкиране на майка ми, като задам моя  телефонен номер, който използвам и за моята сметка? И на двете картите ни са към ДСК, да поясня.
Искам да ѝ спестя объркацията да пазарува кеш , но пък и ми се ще да може да проследява къде какво е плащала.
Аз помня, че плащах нещо на гише, но май си бях изгубила паролата и трябваше да ми издадат нова.
Аз лично ползвам ДСК Директ и ми е много удобно, мисля да пробвам утре да създам нов профил с нейните данни.
Ами извадете ѝ втора банкова карта към ваша сметка (ако имате такава). Аз например в Револют съм с 3 карти. В Булбанк имам 2 към един IBAN.

# 11 201
Привет. Има прахосмукачка за сухо и мокро в лидъл.Някой да има впечатления?

# 11 202
  • BG
Прахосмукачката е обсъждана нееднократно в темата за пазаруване в Лидл. Съфорумки писаха, че не са доволни.

# 11 203
Днес има ли зелена зона?

# 11 204
  • Буркина Фасо
Днес има ли зелена зона?
къде?
в сайта на съответната община търси инфо.

Общи условия

Активация на акаунт