?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 463 911
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 11 280
По въпроса за жалбите - пишете ги до БНБ на адрес BNB-Delovodstvo@bnbank.org

а не тук. Получих отговор на моята жалба на следващия ден. Няколко дни по - късно отново отидох в ОББ да проверя дали вече изпълняват задълженията си да продават пакети на всички граждани, а не само на клиенти на банката. Да, продадоха ми 2 пакета и гък не казаха.

Teta, как отсега банката отказва да обменя монети след 1.01?

# 11 281
Така им отговорили, питали са.

# 11 282
  • София
Имате ли проблем с Гугъл?!

При мен днес следобед приложението не зарежда.

# 11 283
Добро утро,
Какво може да се посети в София днес или утре с дете на 3 г, така че да е интересно за него?
Гледах, че е имало Christmas fest, но май вчера му е било последен ден?

# 11 284
Ако трябва да е в центъра - има две ледени пързалки с пингвини за подпиране, ако децата не могат на два крака Simple Smile Има и инструктори, ако прецените.
За закрито - в Музея на илюзиите съм виждала малки деца да се забавляват. Като площ е по-скоро малък, но едни два часа отиват.

# 11 285
  • гр.София
Рошличка, ако не сте зиморничави, от Александър Невски на всеки 30 мин тръгва коледно влакче ( между 10 и 20.00 ч). Много са симпатични. Деца под 10 год безплатно, за възрастен - 5 лв.

# 11 286
Има ли в момента драма с мрежата на Виваком, изключва ми като набирам номер на мобилния, звъня на домашния също се разпада връзката.!
Може ли някой ползвател на виваком да каже ако има домашен тел. има ли сигнал? За София питам.

# 11 287
Съсипах яке с гъши пух..Първично го пусна да се пере на къса програма, след като видях, че дънките са го оцветили по шева от вътрешната част..След късата програма се сетих, че можех да го пусна на друга специална програма, та го пуснах втори път на 30 градуса, 1000 оборота.. Нямам сушилня и пробвах на всеки 30 минути да го разтръсквам, но ефект 0. Ако го занеса на химическо ще успеят ли да поправят щетите, които сама си нанесох. Якето е на Флеър, ако има значение.

# 11 288
Не мисля, че гъши пух може да се чисти химически. Какво пише на етикета?
Единствено пухът се е сбил на топки и трябва да се разбие, тръскане, чепкане, размачкване, само това може да го оправи евентуално.

# 11 289
Остави го 3-4-5 дена хубаво да изсъхне пуха.
После разчепкваш с пръстенца ако все още стои на топки в даден края на шева.
 Апропо, вчера ли го пра, кога..то не е изсъхнало както трябва още...

# 11 290
Остави го 3-4-5 дена хубаво да изсъхне пуха.
После разчепкваш с пръстенца ако все още стои на топки в даден края на шева.
 Апропо, вчера ли го пра, кога..то не е изсъхнало както трябва още...
Да. Вчера направих тази цялостна глупост…

# 11 291
Е, след пети тогава...изчакай като държавната администрация, и тогава гледай резултата.
Пух съхне бавно. Не на слънце, доколкото съм чела...

Абе време му трябва да осъхне както си трябва....върви сега да  подготвиш трапезата за НГ, па подир това...якето....

# 11 292
Вероятно ще го считат за спам, но хората, които са над нещата и успяват да създадат спокойствие там, където има паника, поради блокаж и адекватно мислене, носят особена светлина. Благодаря ти, Тета. 🍀
Весели празници, както и на всички в темата. 🫶🏻

# 11 293
  • Пловдив
Да споделя за казуса с два пъти взета транзакция на постерминал, банката е ОББ - уведомих ги още същия ден 6.11, след това писах жалба онлайн /така ми казаха/, след това правих посещение на клон на банката /пак те това ме посъветваха/, чухме се и още няколко пъти, защото никой не можеше да ми отговори какъв е законовия срок за разрешение на казуса. Та вчера на получих имейл, че започва стартиране на процедурата по оспорване на транзакцията като първия етап ще приключи на 22.01.2026г. 🤦🏽‍♀️ Наистина не ми се мисли примерно, ако транзакцията беше за 400-500лв и остана без пари повече от месец. За мен това е ненормално.

# 11 294
Като почне да съхне малко по-интензивно го тупай, удряй с точилка да се разбиват буците преди да е изсъхнало.

Общи условия

Активация на акаунт