Да се оплачем... 2025

• 1 613 518
  • 26 549
  •   22
Отговори
# 26 535
  • София
Жаки, записвам си "мъдростта" на баба ти и ше я ползвам. Баш за мен се отнася, голяма съм лакомия. Майка ми ползва друго "Храни дУша, да те слуша". Разбира се, то е за духовна храна, но не и според нея. Simple Smile А пък баба ми още по-категорична и от твоята казваше - ГеГеЗе (гъз глава затрива)....Та и аз така...
А Жаки, кажи на мъж ти, че ще има скоро нова книга за Хари Хуле.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 08:15 от Дидка-бандитка

# 26 536
  • Варна
Живи и здрави да сте всички рожденици! Амин!

Аз идвам да се похваля, не мога да повярвам, че без абсолютно никакви връзки и ходатайство Бобчето се класира в държавна градина. Един приятел вика, че сме "намерили" 10 000 лв все едно, щот нали щях да я записвам в частна. Това дете е родено с късмет, пу пу пу. Не мога да повярвам.

# 26 537
Това верно си е шестица от тотото.

# 26 538
  • под тепетата
Esstela, то си е повод за черпене направо!
Лютиче, аз не съм от пощеливите  даже и като бременна . Един единствен път ми се беше прияло като на теб луканка. Да, ама беше през 91 година, а тогава магазините бяха празни . Свекърва ми , милата, работеше в Панаира и ми намерила жената сандвич с луканка.
Нещо ми се схваща дясната ръка, но напоследък не пия магнезий. Ми как да го пия, като сглупих и купих някакви огромни таблетки, дето ще се гътна , като ги пия. Дерат, задушават ме. Опитах да ги деля на две, пак не става.
 Спокойна неделя и слънце ви пожелавам.
 Честито на имениците!

# 26 539
  • Mediterraneo
Не знам честитих ли на Сигмето, да си жива и здрава!
Неделя е, аз вися на един паркинг от 7.45, детето има мач в 9. Може ли да им забият такъв час за срещата в неделя, безсрамно е. Поне противникът се очаква да е слаб и се надявам да свърши бързо мачът.
Болна съм, носът ми тече като чешма, а след 5 дни летим. Самолет и хрема при мен е равнозначно на бавна смърт от болки в ушите и главата. Заредила съм лимони и джинджифил, ще трябва да пресека нещата!

# 26 540
И мойто днес има състезание. Ще играят срещу Люлин. ММ вика- при всички положения бой ще ядете Joy

# 26 541
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И мойто днес има състезание. Ще играят срещу Люлин. ММ вика- при всички положения бой ще ядете Joy
Е де 😆 В Сиконко ли ще играят?

# 26 542
# 26 543
  • Бургас
Успех на срещите да децата! Нека победят!

# 26 544
  • Mediterraneo
Нашите биха, вече сме вкъщи. Пих поредно кафе и лежа с телефона. Имам толкова много работа, че наистина не знам откъде да я подхвана. Пералнята върти, това е ясно. Имам огромна купчина дрехи за гладене за почивката, трябва да си изясня концепцията за багажа( ММ е ясен, 10 тениски, 3 чифта къси панталони и 3 чифта бански), че в Мадрид ще е студено, а кацаме на голяма температурна разлика, наобратно същото. Трябва да измисля нещо да оставя готвено на децата, поне за 2 дни да имат да ядат, че голямата, горката, която ще отглежда малката десетина дни, хич я няма в готвенето и ще карат на пици и паста.
Накрая от умуване откъде да почна, ще си пусна някой сериал и ще пиша неделята за почивна Simple Smile

# 26 545
Оплаквам се, че както печеше слънчице и изведнъж падна мъгла и стана студено.
Оплаквам се, че работа за половин час, вече втори ден я отлагам.

# 26 546
Тоя уикенд пускат кучета в зоопарка и решихме да се разходим всички въпреки времето. Сега лежа полужива. 2 часа разходка изцедиха и последната капка енергия, която имах. Едвам се прибрах.
Трябва спешно да кача хемоглобина, че така няма да оцелея дълго. Взимам желязо, но ако имате и други идеи, давайте (без меса, моля).

# 26 547
Лютиче, спанак.
Ако дадеш един адрес, ще ти пратя чудни луканки 😊

# 26 548
  • под тепетата
В твоето положение докторът ми беше казал - чаша червено вино вечер. Не можех, не се бях научила още. Не ме бийте , моля Satisfied

# 26 549
Марена, не са позволени луканките. Иначе до сега 50 пъти да бях отишла до магазина. Мъкаааа...

Биляна, ти знаеш ли какво ще стане  ако обърна една чаша вино в това състояние? Joy Страх ме е от мисълта даже.

Общи условия

Активация на акаунт