Да се оплачем... 2025

• 1 616 385
  • 26 597
  •   14
Отговори
# 26 550
Оплаквам се от несъобразителността на хората и липса на елементарно възпитание…
Нали ви казах, че приятел от друг град се обади, че ще идват в нашия, детето да танцувало на някакъв конкурс, можело ли дойдат, понеже ще са новодомци и искаха да видят една стена светеща и някои неща други в къщи.
Казахме ок, направихме плановете си за уикенда съобразено с гостите. Сутринта станах в 8, до 10 къщата светеше, на мъжът ми му се спря тока,.
Звъня в 10.30 докъде са- ами ние чакаме да видим кога ще минем. Ок, аз си излязох на разходка, ММ седи и чака, идвам си, звъня пак, дали идват, и обяд имам готовност да предложа…
Ами ние вика тръгнахме?! Абе ма@мка му стара , колко беше трудно да се обадиш, да кажеш?! Изобщо цялата ситуация е за 3 клас… а мъж на 50 …
Но поне къщата е топ и има манЖа за 2 дни.
Ся ще си легна, довечера ще дойде една приятелка да изядем почерпката 😅🤣
ММ е най ядосан, хем чисти от зарана, хем дрема до 13 часа да чака, а си имаше друга работа.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:35 от JACKLIN*

# 26 551
Тоя уикенд пускат кучета в зоопарка и решихме да се разходим всички въпреки времето. Сега лежа полужива. 2 часа разходка изцедиха и последната капка енергия, която имах. Едвам се прибрах.
Трябва спешно да кача хемоглобина, че така няма да оцелея дълго. Взимам желязо, но ако имате и други идеи, давайте (без меса, моля).
Стафидки, сушени кайсии, фурми…

Боядисах се, наклепах си лицето с маска с оризово брашно и сега чакам да мине времето и да се изкъпя.

Харесах си едно палте от тукашния продавалник, ще ида после на място да видя. Как ви се вижда?

# 26 552
  • под тепетата
Лютиче, не можах да разбера, нали ти казах, че тогава ни вино, ни бира, абе въобще нищо не пиех! Laughing Е, с годините натрупах опит Flushed
 Жаки, на мен ми се случва на вилата това и много се дразня, особено като жертвам мои планове и празници! Капакът беше това лято на годишнината от сватбата ни и затова - дотук!

# 26 553
Донау за връхна дреха не ме закачай! Още мисля онова, което мерих, нито яке, нито палто. Утре отивам и ако ме чака го купувам. Премислих го.
Така, че отивай, пробвай и ако ти хареса вземай го.
На мен всичката ми наред и творя. Ето кой знае дали сте слушали през годината.
Преди нощната едни дробчета ме чакат в кухнята, но аз се услушвам.

# 26 554
  • Варна
Едно летаргично море, Златни пясъци днес...💙
Много работа имам вкъщи, ама не ми се прибира изобщо...

# 26 555
Така го чаках тоя черен петък, та си купих техника без никакво намаление. Поне се надявам тия пари дето ги изсипахме да се оправдаят.

# 26 556
Тоя уикенд пускат кучета в зоопарка и решихме да се разходим всички въпреки времето. Сега лежа полужива. 2 часа разходка изцедиха и последната капка енергия, която имах. Едвам се прибрах.
Трябва спешно да кача хемоглобина, че така няма да оцелея дълго. Взимам желязо, но ако имате и други идеи, давайте (без меса, моля).
Сок от червено цвекло
Или салата -настъргани цвекло ябълка и морков.Мнго е вкусна

# 26 557
  • Варна
Лютиче, ядките са богати на желязо, лещата също. Бобовите като цяло. Ама месото  най-вече..Не ядеш ли месо?
Червените меса много вдигат хемоглобин, едно горещо телешко варено с лимон и целина би ти повлияло добре.Дроб/ дробчета  също, паниран, в гювече с гъби..Ама всеки с вкуса си.
Аз винаги съм била с високо желязо, но близка моя приятелка има проблем и зная от нея..

# 26 558
Жаки, много неприятно ! Поне е чисто и много наготвено Grinning
За черен петък ми трябва нова миялна Sad А още по-неприятното е, че ми трябва нова кола. Останахме с една с мъжа ми, и днес докато бяхме на пазар във Фантастико ми спретна невероятен скандал за паркирането. Нямам търпение да си взема някаква, не ми пука каква ще е вече, само и само да не ми надува главата, защото хич не обичам да ми дава акъл кое как да правя. За друго не ми се меси, но като шофирам последното, което ми е нужно, е да ми подскача. Сега съм под стрес, защото този непредвиден разход за нова кола ми е абсолютно излишен, точно преди празниците.
Може би на ЧП ще пазарувам само от Златна рибка за месеци напред и някаква корейска козметика също ще търся. Може би и два чифта нови ботуши (за рокли и клинове) ще ми трябвт и ми стига.

# 26 559
Благодаря на всички съфорумки, които се включиха на ЛС за таблета.
Успяхме да намерим и купим същият.

# 26 560
  • София
Джаки, много некоректно и нагло е това тяхното. Бих им го казала.

# 26 561
Днес с ММ ходихме да поръчаме гардероб. На излизане, видя един магазин за дрехи и си купи дънки. Да, обаче, в къщи сина ги премерил и той му ги подарил. И вика-Аз пак нямам, хайде да ходим да си купя.
И пак до там, този път взе същите и едни други, за които аз настоях. И една хилядарка хвръкна днес.🥺

# 26 562
Лютиче, в ДМ има сок от цвекло. Ето този

Черен петък по нашенски не отбелязвам в последните години. От Златна рибка така се бях запасила, че и до следващо намаление ще оцелея Joy
Димис, това ти ли си го направила? С твоите ръце? Евала! Аз съм с две леви и се впечатлих!
Веси, благодаря ти сърдечно за морските снимки

# 26 563
  • Варна
Оплаквам се от уроците по биология за 8 клас. След изкарана 3 и взет телефон момата се втурна да чете и да я оправя и цял ден стоях и слушах. Не ща да чувам нищо повече за бъбреци, жлези и дишане. Така ми е вдигнала нивото на параноята, че....

# 26 564
Лютиче,може да се поинтересуваш от един български препарат,Герисан.На растителна основа,до колкото ми е известно няма противопоказания.С добър ефект,за хемоглобин .

Общи условия

Активация на акаунт