Да се оплачем... 2025

• 1 692 821
  • 27 667
  •   56
Отговори
# 27 645
  • Пловдив
И аз ги миех в миялната. Да, отделна програма, и с техен препарат, пък накрая всичко шляпах в миялната.

# 27 646
Трябва да извадя всички други чинии, за да измия 6 шишета. Веднъж пробвах заедно с другите неща и пластмасата се оцвети червена, защото бях готвила с домати. Изхвърлих ги и купих нови.
Втори комплект изхвърлих, защото ми свърши верото, докато бяхме в Полша. Купих на пожар някакво, от което после всичките смърдяха на химия. Едвам изтраях до България да купя нови, защото поляците явно не познават Филипс Авент като марка. Накрая с ММ изграехме камък-ножица-хартия кой да ги мие. Някакъв ужас изпитвах от този момент вечер.
Смятам да поправя грешките, които направих със София (и да направя двойно повече нови, неподозирани от мен до сега).

Ще ви се оплаквам като му дойде времето. Днес псувам лабораторията.

# 27 647
С второто бебе кърменето ми се получи доста по-лесно и сякаш е вярно това, което съм чела, че млякото се спуска по-бързо и е повече отколкото първия път. Давам съвет да не се цедиш, защото на мен това ми изигра лоша шега. Сега давам само да суче и вече 9 месеца си се храни така.

# 27 648
  • Germany
Лютиче, настоявай да си доплатиш за пола. Те ти пазят кръвта и ще направят изследването веднага.

# 27 649
Дими, аз от голямата не се оплаквам бе, само от малкия заплес🤣😻 И тя е добра, но е шемет безобразен. Може ли два поредни пъти да си забравиш чантата на едно и също място бе?!?
Миналият път 3 дни и седя при козметичката, спокойно мамо, телефона е в мен, всичко е точно😅 ма ключове, портмоне, не са важни.
Днес пак я забрави, та жената тича в студа да ни гони😅
Не знам дали ви казах за Акнатак или забравих? Страхотен ефект има пу пу! Днес беше на почистване и казаха че има много подобрение, та ако някой има зор със ситно акне да знае.
Пак ме караше да а държа за ръчичката, голяма магарица:) Но имах работа и я оставих, връщам се вика - много ми липсваше, за 1 час😅 Значи като и некомфортно и я боли иска майка си, а сега пак се барикадирала в стаята.

Лютиче, дано имаш кърма! Най- големият кеф и рахат и за теб и за бебето- винаги под ръка, стерилно, топло и безплатно 😅😅😅🤣
За пола- мъж ще е! Така ми се дава👦

# 27 650
   Лютиче, това да ти е зора. Ще се оправиш!

А ако ти потрябват "непоискани съвети", това е правилната тема.

Оплаквам се... От мирова скръб.

# 27 651
  • Пловдив
Аз "ЗАЩО, по дяволите, моята хавлия е в коша за пране, тази сутрин беше чиста в сушилнята?!", държа хавлията с два пръста и показвам,  сина "Абе питай оня сивия, лежеше върху нея, и на твое място бих си измил ръката, защото със задника нещо....." НЕ мога повече, не мога, ние сме ебаси зверилника!

# 27 652
Жаки, аз кърма имам, ама акъл нямам Grinning Не ме мисли Joy

Оплаквам се, че съм смъртно изморена днес.
Тоя уикенд ни е последният свободен, а ММ иска да покани целият свят на гости. През час обяснявам защо не желая пълна къща вкъщи, но сякаш чува избирателно.

# 27 653
   Оплаквам се, че идея нямам за коледните подаръци. Всички съм питала какво искат и нищо не щат. Как може да са толкова загубени близките ми и толкова презадоволени...

Аз си казах какво искам - от голямата дъщеря искам тюркоазено легенче за телефона. Кейс май се казва...Старото се изтъка вече и е пред разпад.
   От малката искам нова картина да ми нарисува.
   От любимия искам микрофон. За домашно караоке. И миналата Коледа исках, не ми подари. Сега му напомних и се надявам да получа.

Моите хора, обаче, нищо не казват. Питам, мълчат. Голямата ми дъщеря искаше един парфюм, никъде го няма вече, аз имах запас, дадох. Но, това е предколеден подарък. За Коледа - какво?

# 27 654
  • София

Скрит текст:
Оплаквам се, че идея нямам за коледните подаръци. Всички съм питала какво искат и нищо не щат. Как може да са толкова загубени близките ми и толкова презадоволени...

Аз си казах какво искам - от голямата дъщеря искам тюркоазено легенче за телефона. Кейс май се казва...Старото се изтъка вече и е пред разпад.
   От малката искам нова картина да ми нарисува.
   От любимия искам микрофон. За домашно караоке. И миналата Коледа исках, не ми подари.
Скрит текст:
Сега му напомних и се надявам да получа.

Моите хора, обаче, нищо не казват. Питам, мълчат. Голямата ми дъщеря искаше един парфюм, никъде го няма вече, аз имах запас, дадох. Но, това е предколеден подарък. За Коледа - какво?

Сетих се как мъжът ми преди години ми беше забранил да пея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 27 655
Аз тази година съм много доволна от себе си.
Още август месец бях измислила подаръците за домашните. И защото в нас рядко се чака за конкретен повод и при нужда всеки си купува каквото му е опряло до дупето/ дошло на акъла, само стисках палци да не ми провалят пъклените планове. Засега аз водя, да видим каква ще е рекапитулацията след три седмици. 🤣

# 27 656
  • Швейцария
Аз всичко съм купила за Коледа. Никой нищо не иска, ама аз измислих разни неща. Само на съседката остава да взема един бон за зоомагазин, че ще гледа котката докато сме в БГ. Тя не иска да вземе пари, но на мен ми се струва редно да й подаря нещо. Ако някой има идея какво мога да й взема от БГ вместо бона, да кажете. Тя е полякиня и не се интересува от икони и подобни неща.
На останалите съм купила разни неща от кашмир. Ние в семейството не си подаряваме нищо.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:43 от JennyBG

# 27 657
Запецнала съм и аз да подаръците. Брат ми става на 60 след няколко дни. Нямам идея за нищо.

# 27 658
Аз "ЗАЩО, по дяволите, моята хавлия е в коша за пране, тази сутрин беше чиста в сушилнята?!", държа хавлията с два пръста и показвам,  сина "Абе питай оня сивия, лежеше върху нея, и на твое място бих си измил ръката, защото със задника нещо....." НЕ мога повече, не мога, ние сме ебаси зверилника!
Янтре, "оная свиня" котката ли е ?

Аз нищо още не съм купила като подаръци. На децата смятам да подарявам евро, да свикват с новата валута 😁. На ММ нови слушалки, да си слуша на воля без да ми пречи, че старите се счупиха, а сме с различен музикален вкус.

Аз днес няма да се опкаквам, защото синът се прибра. Направих любимите му манджи и сега въртя перални. Утре му правя една баница и ще го изпращам да празнува 8 декември.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:57 от vita

# 27 659
Жени, вземи ѝ от тези подправки в бурканчета, редените, ако още не си подарявала такива. Всички от бившия соцблок много им се радват, защото им напомняли младежките години на Слънчака или Златните. 🤣
И по розово сладко много си падат, и по локум с рози.

Ех, Вите! Каква радост вкъщи, а? ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт