Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 322
  • 1 650
  •   1
Отговори
Ноемврийска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Старите рецепти на темата, преди готварската книга

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

# 1
Хоп, цоп, троп - първа Simple Smile
Кло, благодаря за темата.
Да е спокоен декември.

# 2
Привет. Спокоен и щастлив декември пожелавам. Blue HeartPurple Heart

# 3
# 4
  • София
Благодаря Кло.
Спокоен месец.

# 5
Благодаря за темата, Кло!🤗

Честит да ни е декември. Последният от така любимите ми -ber  месеци.🥰 Да е мирен и спокоен, стресът и напрежението да са  само в допустимите здравословни граници; топъл, уютен и вкусен да е.
Ей така, на греяно винКо да върви!

И като написах “вкусен”- Азал, а рецептичкИ?

# 6
Добрютру!

И декември дойде,  изнизва се годината.

Благодара за темата, Кло!

# 7
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Да ни е спокоен и уютен декември!

Кло, благодаря за темата🌹

# 8
Кло, благодаря за темата!Да ни е спокоен месеца и да няма болни!
    Тилка, е рецепта за греяно вино?
   Аз днес ще ходя на лекар, с болки в ухото съм, пак ми се схваща челюстта и имам чувството,че има литър вода в него.Цяла нощ не спах, болеше много.

# 9
Добро утро!
Да е добър декември към нас!
Кло:heart:
Азалче, разкошни са! Отдавна не съм правила от тях, трябва да завъртя една доза, но да видим кога.
Честити крачета на малката Сладкиша!
Лек ден!

# 10
От днес съм на сериозна диета, изобщо не виждам на Азал постовете!

# 11
  • Варна
Привет и благодарности за темата. Добре дошъл, декември!

Марул, дано се оправиш бързо. Flowers Four Leaf Clover

Азал, разкошно изглеждат! То и аз трябва да съм на диета, но не съм Yum

# 12
  • Пловдив
Добро, декемврийско!

Азал, супер са!

Марулко, да се оправяш!

# 13
  • София
Добро утро!

Благодаря за новата тема, Кло!

За водата коментирахте. Ние вкъщи сме на кана. Детето си носи в училище от нея. Ако я изпие преди края на часовете, настава драма - втълпила си е, че бутилираната в лафката е гадна. Не била като другата бутилирана. А да пие от чешмата в училище - абсурд. Била радиоактивна. 🙄
Веднъж си забрави водата вкъщи и се опитваше по Вайбър да ме убеди да ѝ позволява да си тръгне по-рано от училище, защото е жадна. Не я огря . После ми обясняваше колко я мразя, че я държа жадна. 🤭

За дрехите се стреснах . Мислех, че наистина рециклират. Що дрехи засилих към текстилните контейнери в последно време! 😐 И предстои още да засиля натам - не  стават за даряване , много са носени, а и нямам на кого от обкръжението.
Надявах се, че тези от контейнерите отиват за благотворителност или за магазини ВУ, ако стават за носене.

Иначе дрехи нося до откат. Преносвам и някои дрехи от младините на мама - запазени са, а сега пак са в тренда.
Втора употреба дрехи също нося.

Мисте, тези чаши са супер! Благодаря за кафето!

# 14
  • тук и там
Добро утро и благодаря за новата тема!
Да ни е хубав, уютен и празничен декември!
Бързо оздравяване на болните.Марулче ,и на теб да минава бързо,много е гадно да те боли ухо,което ми напомня да включа в списъка за покупки от Бг Целуксан капки за такива ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт