Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 322
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 45
Азалия,  времето за теб е жизненоважно за всички ви. И е много трудно с малки деца, обаче почвай, искай си подкрепа от всеки, склонен да помогне, преодоляваш чувството за вина, защото в това врмее можеш да свършил хуz и семейството ще пропадне без теб и полека лека ще ти стане по-лесно и по-малко виновно, а в идеалния случай ще ти се вдигне и границата на търпение.

Изобщо ако малката Азалия позволява да имаш час-два тук там за себе си, възползвай се.

# 46
  • Пловдив
Аз време имам бол и пак не моа се вкарам в ритъм...ся, ако имах дружка с мен сигурно бих. Мислих на танците да се връщам, ама и там не ми се ще. Не е като едно време. Ще си рипам по малко у дома и твай.

Я кажете някой има ли опит със санаториум по клинична пътека, т.е 7 дни.
И още...търся приятно местенце с мин.вода, за 1 или 2 нощувки не мн.далеч. Трябва ми за подарък и не се сещам за подходящо.

# 47
Мисти, нямаш ли някоя дружка да ходите двете?

# 48
Майка има голям опит 😬,какво те интересува?На "вървежните" места знам,че трябват връзки 😬
За близо Хисаря,ама за там не смея да препоръчам.Или Нареченски бани 😁

# 49
Кло, благодаря за новата тема. ♥️
Азал, много хубаво си го решила. И аз все с каня, но уж все не намирам време. Акцента е на уж.
Във Велинград сме. Обичам, обичам, обичам това място. Като деца всяка пролетна ваканция идвахме с родителите ми и въпреки, че не съм идвала едно 20 години все още помня всичко. Брат ми пък не помни почти нищо от това място и ме пита как помня. Ами помня. Хем ми е уютно, хем носталгично по отминалите времена. Все пак гледам хубавите емоции да надделяват.

# 50
  • sf
Като си дойда,кой иска да пием греяно вино на адвента до Пощата?
Не знам къде е това, ама и аз искам 😆
Избутах днес, далече ми се вижда събота.
Една колежка ми донесе червено вино, сладко, ама точно както го обичам. Дали е рано да го пробвам?! 😇🙄

# 51
  • Пловдив
Ренко, ма то санаториума за едно ми тряя, а нощувките за друго Wink

Ули, м не...за такива цели.

Донсе, врътни една глътка Innocent

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 15:56 от mystic woman

# 52
3 часа мина, съвсем навреме за вино Simple Smile

Мисти, ослушай се сред колежките, не е нужно да сте много близки, ако намериш някоя да й се ходи на същите неща, пробвай веднъж.

# 53
Е за приятно местенце ти предложих Хисаря 😁
Кажи за другото,да питам после майка.

# 54
Легенди съм чувала за Нареченски бани Simple Smile

Ама че смотан понеделник. Затънах под бумагите, два часа говорих с приятелка по телефона за живота, Вселената и всичко останало, мама броди като признак из къщи в тотална депресия. Стистене й по едно палче утре, моля ви.
Нямам идея КоШиЯдем. Като гледам няма да успеем да стигнем до протеста, но все още не съм изгубила всякаква надежда.

# 55
  • France
Аз съм гроги. И Малчо е гроги, даже сега спи (заспа свит на запетайка на стола). И мама полегна. Само тъпата работа не иска да се върши сама

# 56
Мисте, ммаа и тати ходят пролет и есен в Шипково.Много са доволни.
   Я виж хотел Далия Велинград, малко семейно, със свой басейн, сауна, може собствениците да ти готвят.

# 57
Кло 🌺

Лав, драсни на лс кой е хотела и какви са ти впечатленията. Мога да препоръчам ресторант, че напоследък е много зле във Велинград.

Бърд, аз съм ходила в Наречен. Мале, какво агнешко ядох там.

Маруле, драсни моля рецеПката за киселото зеле с ориз. Не съм готвила постно от години, а от оня ден го сънувам.

# 58
Аз си чакам на АзалИ рецептите за пукани сладки.
Разходих  се. Много ме мързеше, въобще не ми се излизаше, но се заредих нова книга за слушане, превъзмогнах себе си и се прибрах супер освежена и заредена. Потуп по рамото. Потуп. Два пъти. ☺
Пускам си влог и започвам да редя играчките.

# 59
  • Mediterraneo
Прах, простирах и прибирах пране цял ден. Поне е достатъчно топло и подухва, че да съхнат бързо.
Изпращам народа на суши, още не ми е добре на стомаха и ще пропусна. Ще си взема дълъг горещ душ с разни маски за лице и коса преди това и ще се хоризонтирам с филмче.
Оня ден на ЧП успях да направя една огромна поръчка от онлайн магазин с Бг стоки, който ползвам. Беше всичко на 30% намалено, заредих кисело зеле, луканки, кебапчета, разни солети и сладкории( моите умират за Мираж), лютенички, кори за баница и какво ли още не. Заедно с на сестра ми поръчката изсипахме 200 кинта, ама здраве да е. Преди 2 години пак имаха такова намаление, че тогава беше и на 50%, пак бях заредила килера за година напред.

Общи условия

Активация на акаунт