Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 327
  • 1 650
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Да не ви изпусна, че се чудех днес къде сте понеделнишки. То било нов месец. Да ви е честит!

# 61
Ходих на фитнес и се чувствам заредена ии разглобена. Пих упсарин и се надявам утре присъдата да не е много тежка 😆
За рецептите турям тука:
Лимонови
https://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2021/06/lemon-crinkle-cookies.html?m=1
Шоколадови
https://youtu.be/1BtU5KHP4NA?si=Tx59-gsDZTZBJK9Z
Червено кадифе
https://youtu.be/M75q6K2aZak?si=XCmIshulp6zM2uk_

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:05 от Азалия

# 62
  • тук и там
Много грозно стана на протестите..

# 63
Стана, да. По план и сценарий.
ММ се прибра от Пловдив, та се успокоих поне него да не го мисля. Каза, че не е виждал толкова много хора на протест. При нас рехаво и без организация, но съм доволна, че все излязохме някакви хора. Много са тръгнали директно към Пловдив.

# 64
Мерси, Азал.
Ще ме вкараш в грях, ама… кой каквото сам, нали така.
Иначе, ако има присъда, очаквай я в пълния ѝ блясък вдругиден.

# 65
Дубрутро!
   Не ми хареса в какво се изроди протеста. Хареса ми,че има. При нас няма никой.
   Чакаме да ни сложат днес климатик, че стария замина. Енергото сменят кабели и спират тока от 10 до 15 ч всеки ден, до петък. Това е малоумна история.Посред зима ,по цял ден кажи-речи. Чудя се къде да се жалвам.
    Сири. слагам киселото зеле да ври.Като се подготви, добавям пушен червен пипер, само това харесвам.Може да сложиш каквото искаш.Свекърва ми слагаше праз,дафинов лист и червен пипер.Добавям ориз, пак съответно на око.На една малка зелка,напр. Една голяма чаша за кафе.Ако има нужда доливам още вода и го оставям на котлона.Ксто стане почти почти готов ориза, местя в тава и запичам.Мръвките отделно, Мъх не обича да са му в боба,зелето,картофите, с каквото там готвя.Ти можеш и в зелето да си ги сложиш. То не е философия, просто като кисело зеле готвиш, ама с ориз. Това на котлон и фурна, аз нямам от модерните уреди.

# 66
Добрютру!

Само да уточня, че протестът нито се е изродил нито е станал грозен.
Дойдоха едни платени хора, които направиха това, за което им е платено, за да казват после хората, че се изродил и станал грозен
Моля ви не слагайте протестиращите и агитаторите в една категория. Мен лично като протестиращ това ме обижда.
От мирно протестиращите десетки хиляди хора никой не участваше в израждането и грозното.

# 67
Ули, изроди се от платените провокатори.Смятам, всички виждаме и преценяваме ситуацията правилно.Гледах по тв преките излъчвания и прекрасно виждам,че протестиращите нямат нищо общо с момчетата с маски , които изродиха протеста. Синът ми също беше там, с колеги от университета.И той на мирен протест, с мнение и позиция. Нищо, че аз умрях в къщи от тревога и притеснение за тях.

# 68
  • София
Аз от 90те съм била по протести и винаги се опитват да минат с платени провокатори, още от паленето на партийния дом.
Нищо кой знае какво нямаше вчера, за да се отъждествява като грозно. Шепа хулиганчета и индеферентни полицаи с двойни заплати.
Видя се, че ни писна от свине и тикви.

# 69
Добро утро. Разписвам се с новината, че вчера станах леля на младеж 🥰
Почерпете се за лелиното

# 70
Склонна съм да ти повярвам, защото не съм била свидетел, само по тв. А знаем как избирателни понякога се излъчват определени неща. Но не харесвам това, което видях да се случва по улиците.Да се къртят колчета, саксии и камъни да летят към полицаи и хора и да се хвърлят бомбички сред хората, това не ми харесва и не подкрепям.
  Злате, честит да е лелиния! Да си леля е страхотно!

# 71
  • София
Злате, да в жив и здрав. Да спинка и папка и да ви радва.

# 72
Снощи националните медиите отразиха крайно тенденциозно случващото се. И явно са успели да постигнат целта, съдейки по част от коментарите. Не излъчиха нито изказванията на политиците пред протестиращите, нито отдадоха особено внимание на случващото се до един определен момент. Включиха се на живо чак за "ескалацията". Добре че има канали и хора, които излъчваха онлайн, после десетки хора разказваха какво и как се е случило, как са молили полицаите за реакция, а те са гледали безучастно. Както каза преди малко една от репортерките, тенденцозно се подменя темата и се говори основно за трошенето и паленето, а не за многобройните мирно протестиращи и исканията им.

Злате, прекрасна новина! Да ви е жив и здрав!

# 73
Да, но думите ни имат значение.
Протестът беше едно от най-красивите неща, които съм виждала в последно време.
И той не се изроди и не стана грозен.
По същото време се случи и друго нещо, режисирано, за да изглежда сякаш протестът е изроден и грозен и аз смятам, че е важно да ги разделяме двете неща, а не без да искаме да ги обединяваме. Провокациите, разрушенията, палежите са грозни и изродени, да. Но те и протестите са две неща, които се случват едновременно без да са едно и също нещо. Има ли връзка помежду им, о, да, голяма, но е хубаво ние самите също да ги разделяме ясно.

# 74
Да, така е.

Общи условия

Активация на акаунт