Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 361
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Добрутро!

Гледах чак тая сутрин. Не вярвам на очите си колко хора имаше...казваха, че народа се е събудил. Дано!

# 76
Мистева, Филибето гръмна даже 🙂

Явно всички ни  е развълнувал протестът. Нака трябва. Аз съм доволна.
Жалките опити за подмяна на идеята, че не  бил против бюджета, бил против еврото се оказаха безплодни. Още по - жалките опити на организаторите на качулатите и техните говорещи глави го доказват. Слушам БНР. Още се напъват.

Злате, честито! Да е живо и здраво лелиното злато!

# 77
Златенце, честито. Да е жив и здрав.

Сиросче, винаги много ти се радвам, как имаш търпение да ги слушаш, у дома техниката е в опасност, ако гледам или слушам.

Вчера много се подразних на приятелка. Споделям как се чувствам,  а тя реши да ми обяснява, че как се чувствам не било комструктивно и трябвало по друг начин.

# 78
  • тук и там
Нищо ново не видях,за съжаление.Сигурно съм  твърде стара.Ще ми се хората да не бъдат просто употребени,както винаги до сега..А дано,ама..надали.

Злате,  честито! Да е жив и здрав,много да ви радва !

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:08 от Кайсия

# 79
  • Пловдив
Злате, честито! Да са здрави и да им се радвате! Heart

# 80
Злате, честито! Да е здраво лелиното злато, поспаливо, яшно и спокойно! 🍼

# 81
Злате,здраво да е лелиното злато 🥰!
Много ме зарадва снощи софийския протест!Предимно за там гледах,днес още не съм разцъквала кво-що из другите градове.
Някой с малко по-дълбоки познания относно смятането и изплащането на болнични?Една чуденка ме мъчи.

# 82
Напълно подкрепям момичетата, били на протеста. Толкова млади, обединени и възпитани хора накуп, аз лично не съм виждала. Нищо общо с няколкото платени лумпена. София вчера наистина беше красива гледка. Същото видях в Пловдив, Варна и Бургас.

Честно казано не ме интересува кой какво избира да види пред екрана. Тези, които бяхме излезли, знаем защо бяхме там и тези, срещу които протестирахме, знаят защо протестирахме, колко и какви бяхме. Знам, че и този протест вероятно ще последва съдбата на предходните, но дори това, че обществото не е апатично, както всички си мислеха, е крачка напред. Голяма крачка. А в крайна сметка това, заради което излязохме - да не ни вдигат данъците, за да има за Шанели и ДМС-та, изглежда съвсем възможно на този етап.

# 83
  • тук и там
Това към мен ли е?Щото аз казах,че нищо ново не съм видяла просто,а не че съм видяла само грозното.Малко стана "Кой' не скача е червен" и тук ..ако някой си спомня фразата де..

# 84
  • София
Оф, писах за протестите и аз, писах и го изтрих. Явно не е трябвало да се изказвам. Вчера ни пуснаха от работа в четири, за да можем да се приберем спокойно. Хм.

# 85
Какво ново се очаква от/на един или два протеста?
Новото не се случва просто ей така. Важно е обаче да показваме мнение и недоволство, управляващите да знаят, че не всички номера могат да минат незабелязано и хората не са нито глупави, нито слепи, че има някакви граници. За мен това е най-големия позитив, без да очаквам чудеса или грандиозна промяна, ей сега веднага.
Затова и съм доволна даже и от двете шепи народ на нашия площад, сред които хора с тотално различни политически пристрастия и идеи.

# 86
И да насърчаваме младите, да отстояват позиции, да са политически активни. Много се радвах на младите снощи.

# 87
Най вече да ходят да гласуват когато дойде времето.

# 88
  • София
Само същите тези недоволните да почнат и данъците да си плащат, че аман от заплати в пликче. Много болна тема ми е това.

И да, дано на изборите се види някаква разлика.
Злате, честито!

# 89
Бър, практиката заплата в пликче вече е доста ограничена и далеч не е  тия обеми, в които беше. Законодателството в годините доста се промени и затрудни пликчетата. Не казвам, че са изчезнали напълно.

Общи условия

Активация на акаунт