Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 388
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 90
Аз не съм много сигурна, че тези със заплатите в пликчета бяха вчера на протеста. Тях увеличаването на данъците не ги касае.

# 91
Да, парите в плик са огромен проблем. Хубаво би било управляващите да положат малко усилия да изсветлят сивия сектор, а не само да товарят допълнително изрядните будали, които си плащаме.

Уф, чакаме резултати. Ама от това чакане.

# 92
Не, Кайсия. Не е към теб. В момента фокусът масово се измества към вандалщините.

Злате, пропуснах. Честито да е лелиното!

# 93
  • София
А, не, имаше и от тях. Те са винаги недоволни и искат, но не и да дават.

Сири, дано е така. Много искам. Около мен, обаче, има доста пликчета.

# 94
Честит да е, Злате! Hug
Азали, има ли признаци на МТ? При мен да- в горната част на вътрешните бедра, даже зная от коя точно поза. Днес още не съм се разгъвала, че други задачи отмятах, но със сигурност ще, че и разходка ме чака.

Кайс, помня аз. И студенстките стачки, окупацията на Университета и бейби бумът 9 месеца по- късно. Grinning Новият прочит е "Кой не скача е дебел".

По хаштага на темата- вчера все пак наденица с картофи и грах беше менюто, има още; днес пилето ще го пресътворя на супа.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 11:45 от TuЛи

# 95
  • София
Пловдивчанки, днес ще идваме при вас на мач. Пай се е положението, мъкна сандвичи по нареждане на стрико Бър, че няма да има време за ядене. Та ако видите неавъсен, леко обемен, че в момента дебел е с друго внушение, млад господин на около 45 при вас - мойто мъж е преди сандвичите. Не се плашете.

# 96
Тили, имам, предни бедра, май е от клековете. Ама аз вчера не се раздадох на 110%, както обикновено правя. Точно защото на следващия ден не мога да мръдна. А и колкото и да не ми се вярваше, не съм изгубила съвсем форма от последните тренировки април месец.

# 97
Не мож ни уплаши, Бър (да се пришия и аз към пловдивчанки) Simple Smile

Мъх купил билети за Dire Straits в София и чак после видял, че ще свирят и в Пловдив. Сега се опитва да ме насади да продавам билетите в някоя група, за да вземел за Пловдив. Ма не е познал.

# 98
  • Наблизо
Алоха!

Злате,да ти е живо и здраво племеничето,щастливо да расте!

Следя ситуацията и аз.Много от познатите ми бяха на протестите,дано има някакъв ефект.Да видим.
Много тъпо,че се опитват да преместят протеста към еврото,което не е вярно.

# 99
Не мисля, че едни предсрочни избори ще доведат до по-добър резултат. Най-много Д. да повтори изборите в Пазарджик! А дори и да не стане така, тези от ПП няма с кого да управляват. Нали ще влязат пак  същите, но в малко по-различна конфигурация. Вече ако и Резидента се намеси, ще съжаляваме за сегашното положение.
Честито племенниче, да расте здраво и спокойно!
Относно спа - препоръчвам Чукара в Трявна, няма грешка.

# 100
  • Пловдив
Някой знае ли защо може да се появява това съобщение?

# 101
Заложено е като проверка, Мисти

# 102
  • Пловдив
Заложено е като проверка, Мисти
ама кво трябва да значи...? И защо?
До вчера го нямаше?
Аз малко кат пенсионер питам, ама...Blush

# 103
Че не си бот. По движението на мишката улавяът, човекът винаги има повече неправилни движения от бот, най-общо казано.

# 104
  • Пловдив
Че не си бот. По движението на мишката улавяът, човекът винаги има повече неправилни движения от бот, най-общо казано.
хм...мислих да не е админа да е правил нещо Simple Smile
Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт