Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 396
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 105
Азал, мускулите имат памет. Кога пак?
Ох, преядох с мандарини. Ама много са хубави и точно каквито ги обичам.
Уж сме само двамата с Юнака, пък четвърта пералня въртя. Вчера- три, не е като да съм пропуснала.

Марули, как е ухото?

# 106
Тилка, мерси,че питаш. Вече чувам по -доре, без да ми каламбучка вода.Такова усещане имах. И почти не боли.

# 107
  • София
Какви капки капеш, Марулче?

# 108
Благодаря за палчетата, вълшебни са. Резултатите не показаха нищо по-различно от онова, което знаехме.

Прибрах я от болницата и се втурнах на бърз пазар. На връщане до нас екшън, помислих, че са блъснали човек, то се оказа пиян като талпа съсед. Паднал на улицата, двама мъже го примъкнали на тротоара и го подпряли на дувара, едно момиче стои и се чуди какво да прави. Ходих да търся у тях някой да дойде да го прибере, той ми крещи извикай ми такси да се прибера, а на 5 метра от тях. Пфф.

Залостих ребра в пота.

# 109
Бърд, радвам се за резултатите! По-нататък?
Любимото ми кисело зеле с боб е готово 🤤.Само дето,както и миналата година, свекървата решила да оцвети зелето с цвекло.Не го обичам,и е предал нетипичния си аромат на чорбичката 🙄.За другия път сигурно от нашите ще си взема чорба.
Утре най-накрая ще се раздвижа.Е,из болничните коридори,ама раздвижване 😬
И да си напомня да намаля яденето!

# 110
Ренко, и двете само оперативно, но лекарката препоръчва да не се пипат на този етап. Дала илачи, разпоредила диета, след две седмици трябва да станат изследванията за наличие на бактерия и, ако има, ще даде АБ. Засега наложих пауза, ще видим какво ще е положението след празниците и ще потърсим консултация с хирург, за да кажат какви възможности има и тогава да мисли иска или не иска. Другата седмица е на контрола по другите работи, после искам малко почивка и спокойствие.

Някой успя ли да си купи стартов евро пакет? Баба ми два дни ме изненадва с еврови въпроси и операции, сега иска да й купя пакет с монети, щото само едри имала, ти да видиш Grinning

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:17 от Birdflower

# 111
  • София
И да си напомня да намаля яденето!

Коледа идва, какво намаляне? Laughing

И за да дам виртуална прегръдка на нашата тамплиерка, която безстрашно бори европейските авто маршрути, използвам нейния поздраФ, за да ви пожелая хубава вечер и хубава седмица.

# 112
Макак,три седмици има!
Майтап няма,липсата на движение много бързо ми се отрази 🙄.Ей сега легнах пред камината да правя коремни преси.Ми,заиграх се с котката,и артисаха 🤣

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:00 от Ренко

# 113
  • sf
За какво е тоя стартов пакет? На първото пазаруване и ще има ресто.

# 114
Символично е, Донс. Малко колекционерско. Нови, неползвани стотинки.

# 115
  • sf
Ааа така да. Реших, че има нещо скрито, дето съм изпуснала. 😃

# 116
А на каква цена ги продават Simple Smile

# 117
Не знам.

# 118
# 119
   Отипакс.

Общи условия

Активация на акаунт