Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 438
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 120
Бърд, радвам се за добрите резултати.

Пилешката ми супа стана един път! Две купички с екстра като сирене и люти чушлета омуах. Мням!
Утре на закуска- пак!

На синкото пушек му излиза от главата. До сега почти не съм го виждала да учи, а тези дни и в библиотеки ходи, и вкъщи се готви. Има седмица до коледната ваканция и 7 изпита- два по физика, микро и макро икономика, статистика, есета по немски и английски.

Единствено пилешката ми супа и мисълта, че след това отива с приятели да карат ски го крепят в момента. 😅

# 121
  • Пловдив
Паста правя яз...Купих прясна, да видим...Чакам синкото. Решили с рейса на фитнес, ама то 10 часа чакане, задръстване и т.н...Не, че с колата друго, ама...
Имах малко почивка и пак ме почнаха очите Confused

# 122
  • София
Бясна съм. Ай йощ един поздраф, че ще се пръсна.

Символиката - кой как я разбира.
Изфинете, драги мои, че ви натоварвам.

Злате, поздравих ли племенничето? Да е живо и здраво. И леля му да е до него здрава и щастлива.

# 123
Дишай, Артемис Simple Smile

Мисте, откъде купуваш прясната паста?

# 124
  • Пловдив
Бърде, мин.седмица беше намалена в Кауфланд.
Тая е...
Скрит текст:

# 125
Мерси, Мисте. Ние от лидълската взимаме, ама си викам да няма някое друго местенце из Филибето Simple Smile

# 126
  • Mediterraneo
Злате, честит племенник! Да расте здрав и усмихнат!
След здрава диета последните 3 дни, изключително само вода, си направих голяма зелена салата с репички, краставици и чери домати и сега пъшкам, ако ще и да ме метне пак стомахът!

# 127
И аз вземах прясна паста от лидл, но много гадна беше.

# 128
Добър вечер.
Ние висяхме по болници.Уж добре беше Малкото и днес следобед се влоши наново - висока температура и гадна кашлица.Резултата грип.Изписаха лечение, ще чакаме .Къса ми се сърцето,милото гори от температура, не може да спи,кашля..
Стиснете по едни палци !

# 129
  • София
Добър вечер.
Ние висяхме по болници.Уж добре беше Малкото и днес следобед се влоши наново - висока температура и гадна кашлица.Резултата грип.Изписаха лечение, ще чакаме .Къса ми се сърцето,милото гори от температура, не може да спи,кашля..
Стиснете по едни палци !

Стискаме, Лейличка. Така е, когато растат съкровищата.

Спомням си преди години как моето съкровище гореше с висока температура и никак не можех да я сваля.
Тогава ЛЛ изписа тамифлу (май тогава беше свинският грип).
Съкровището пи едно хапче и се унесе в неспокоен сън. Аз легнах до него и го гушнах.
Събуждам се през нощта, челото хладно, синковецът се разпрострял на цялото легло, а аз се крепя в цялата си прелест и тежест на ръбчето на леглото. Laughing

# 130
Ех, Лайла, стискаме Hug Дано нощта е спокойна.
Много подрани грипът тази година.

# 131
  • Пловдив
Лейла, да се оправяте бързо!

Бърде, ми може и да има друго, ама не го знам Simple Smile
Хареса ни, ама като че ли очаквах друг вкус Blush

# 132
Лейла, стискам!
Някак се настрой, че ще има гадна борба с високата температура. Изтощително е и мъчно, но минава.

# 133
Тил, планирала съм сряда и четвъртък тая седмица. По-натам ще видим.
Ех, Лайла, стискам палци бързо да тръгнете към подобрение!
Злате, честита радост! Да е здрав мъника и много радост да ви носи! 🧡

# 134
Благодаря Ви!

Артемисе, то и сега май си е само това лекарство. Него ще пие.Че и ние ,нищо ,че уж сме оздравяли.
Ще мине,ама .. толкова зле преминавам аз психически през такива моменти..

Злате, живо и здраво да е!

Общи условия

Активация на акаунт