Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 450
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами, ще се стегнеш и ще преминеш, Лейличка. Не защото казвам, а защото нямаш избор.

# 136
Така е.. Confused

# 137
Ех, Лейла! Гуш!
Ще мине, така растат, колкото и да ти е писнало да го чуваш. А после се забравя. Ако щеш вярвай.
Аз като се сетя синът колко боледуваше преди да тръгне на ясло- градина! Сестра му носеше всичко от там, в пика на свинския вирус. Но пък изгради имунитет и там вече не ми е боледувал.
Сестра му наобратно- тръгна на ясло- градина, аз се върнах на работа и тя буквално се съсипа да боледува. До деня на раждането на брат си, когато ММ ме остави в болницата за планираното секцио, а с нея отиде на лекар, защото през нощта изгоря от темп. Вирусна ангина. Мдам. След това само пренасяше вирусчета, без да боледува.

* пиша ясло- градина, защо тръгнаха на 2, но нямаха отделни яслени групи, за нас винаги са ходили на градина, но зная, че има разлика. 😀

Супер, Азал! Ходи при всяка възможност! 😘

# 138
Благодаря Ви!

Артемисе, то и сега май си е само това лекарство. Него ще пие.Че и ние ,нищо ,че уж сме оздравяли.
Ще мине,ама .. толкова зле преминавам аз психически през такива моменти..

Злате, живо и здраво да е!
ако е за точния вид грип, ще мине още по - бързо. Да ви е спокойна ноща!

# 139
Лейла, стискам!
Някак се настрой, че ще има гадна борба с високата температура. Изтощително е и мъчно, но минава.

Отделно е като двугърба камила. Като тръгне на оздравяване може да има ден без t и после тръгва пак нагоре да още 1-2 дни.

Лейла, кой тип е, казаха ли ти?
Бързо оздравяване! И здрави нерви на теб.

# 140
Благодаря ви 🤗🤗🤗
Излъгах се да отида на хора, добре, че отидох.

Лейла, бързо оздравяване!
Бърде, браво за резултатите!

# 141
  • sf
Реших, че така или иначе няма да се наспя, та поне мача да си гледам. Утре след работа съм на маникюр, най-много да заспя в салона или в трамвая на път за там. 🤣

# 142
Попи,то така стана.Имаше Т почти три дни,след това нямаше един,и днес отново.
И каква гадна кашлица,направо настръхвам.Не ръба сме хванали нещата. Грип А казаха.

А да не ви казвам как е с пиенето на сиропи,слагането на капки и изобщо всичкото лечение.Единия стиска ръце,крака,глава,другия със спринцовка каквото вкара в устата/носа.Това се надявах да отмине с възрастта,но все още не е.

# 143
  • Пловдив
Лейла, и ний сме минали от там...нормални неща са, спокойно! Минава! Hug

Добрутро!

Чакам пералня и тръгвам.

# 144
Добро утро! Кафе, приготвяне на кутийка,простиране на една пералня и беж на работа-пари-работа-пари,така беше мантрата нали?
  Лейлипка, стискам палци да минава вече!  И това ще израсте, но е трудничко, знам!

# 145
Марулче, запомнила си 😆😍 Работа - пари, пари - работа - пари, пари. Пари се повтаря два пъти, ясно защо.

# 146
  • Пловдив
Бе аз и по три го повтарям, ама Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Лайла, как мина нощта?

Повтарям и аз, но не хваща таз мантра.
Мъх миналата седмица пускал заявка за доста пари на работа, трепереше тук два дни ще мине ли, ще има ли драми. Накрая минала съвсем спокойно. Казвам му следващия път да пъхне един Лексус между позициите, щото с работа-пари не става Simple Smile

Улицата е река, от край до край този път. Някоя по-яка тръба е дала фира Head Band

# 148
  • София
Добро утро.
Приятна сутрин с високи температури.
Пари работа пари прим .

# 149
  • София
Пари, пари, пари...работа...пари

Общи условия

Активация на акаунт