Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 455
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изчетох ви до 6. страница, ще допитам довечера, по разбираеми причини Kissing Heart

Само да си кажа, че изразът "оставете ме намира" вече е "оставете ме на Мира". И ме оставят понякога Joy
злате, да си леля е титла. Честито.

В пловдив съм, а нито Коледен базар съм видяла, нито греяно вино. Но не ме и тегли.

Кафе?

# 151
Утро.
Спахме ние,аз просто бях гроги, а Малкото с нурофена свали температура и спа и той.
Но от сутринта много кашля,чак повърна и то единия път скоро след като му дадох сиропа за кашлица.Чудя се сега какво се прави в такава ситуация?Пак ли давам или да добавя още един прием?

Съжалявам, че от сутринта ви занимавам!

Спокоен ден на всички! Hug

# 152
Не му го давай пак. След ставане е нормално да изкашля събралите се секрети. Хайде са не вдига повече температура!
Ох колко сладки са първите дни с новородено у дома. Безкрайно гушкане и безвремие…

# 153
Лайла, чак на следващия редовен прием даваш. Да минава!

Пия второто кафе и се чудя от къде да я почвам. Отпуската ми е към своя край.

# 154
  • тук и там
Моите постоянно повръщаха от кашлица.Нормално е за сутрин след събуждане,също и вечер в легнало положение.Като са малки,няма друг начин да изхвърлят секретите.И според мен не давай сироп.Бързо оздравяване!
Картата ми дрънчи на празно,имам 44 евро в нея до 10-ти..Rolling Eyes
Пари,пари,пари...

# 155
Утро!
Ужасна мъгла при мен.
Инак- пералня върти, робот обикаля, яз съм пуснала всички възможни светлинки и лампички (останалото осветление е загасено), запалила съм си свещи и закусвам... супа. Sunglasses

След малко постелка и след това разходка.

Трябва да пооправя из нас, но май- май няма да е днес.

# 156
  • София
Айде да оздравявате вече, Лейле! Гуш за всички болнички!

Хоумофис съм, кълва имейли и справки, поръчвам коледни подаръци и пера. Утре си отивам на спокойствие на работа в Тръстик. Аман от мултитаскинг и накрая - нищо.

# 157
Ех, Лейла, да минава на детето по - бързичко. А на теб прегръдка.
Вече сме си вкъщи и след малко се отправяме към лл. Много кашля и моето.

# 158
  • Наблизо
Добрютру.Ние ядем багети.

Лейличка,гушка скъпа.Минава и това.Дано сега поледен напън и се приключи с тоя грип.

И при мен парите ги няма,все има нещо за плащане..вече съм назад по прогнози.

Бяхме на УНГ,малкото пак има намаление на слуха,нали орави вече два отита…Аз видях,че пак не чува добре-добре.

# 159
  • София
Ох, да се оправя!

# 160
Бюти, предписвали ли са ви отобалони? При моето лятото мисля че много помогнаха. И той имаше осезаемо намаляване на слуха след една настинка. Пи и АБ де, но ползвахме и балоните около месец.
https://www.apotekanet.rs/image/cache/catalog/Proizvodi/otoglobe … balon-640x640.jpg

# 161
Бюти, надявам се, че е обратимо това намаляване на слуха.

Ходих до готовата храна за картофени кюфтета, една връзка праз грабнах на връщане. Не успях да измия всичко преди пак да спрат водата. Пералня имам да пускам, ама йок. Дивя се тук с един ужасно неграмотен документ, на на автора не му е за първи път и хем си го знам, хем пак успя да ме учуди как е възможно чак такова чудо.

# 162
Бърд,на кое готвено са му толкова хубави картофените кюфтета?Няма страшно,и в нашия квартал има авария 😂
Нямах нерви да чакам доктора,дето ме оперира,че бил в пластична операция 🙄.Измолих се на другия да ме погледне.Интересни неща ми обясни,малко по-различни изписа.Много съм им интересна,един лекуващ имам,един дето само ме оперира,и трети,който се чуди всеки път какво да ми изпише 😂.Подозирам,че първия и последния не могат да мелят брашно заедно,а пък и от двамата съм доволна,имат различни гледни точки (нищо,че скенера казва друго).
Пас съм днес с #КоШиИдем .Свекървата вчера правила сарми,днес баница с картофи щяла да ни хариза.

# 163
Вий пък да не видите нещо, веднага и при вас авария Joy
От Мераклии на Зъбчето са кюфтетата. Мисля и аз събота да открия сезона на сармите.

# 164
За #КоШиИдем и аз съм пас днес. Имам остатъци от лазаня, таскебап и евентуално за малкото зверче дето не иска да повтаря ще му направя паниран кашкавал. Открих сезона на салата от стъргани червено цвекло и моркови.

За отобалоните и аз съм доволните пациенти. На голямата много помогна терапията преди години. Но при мъника на Бюти проблемът е от друго естество и едва ли са подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт