Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 458
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 165
  • тук и там
И аз ,и аз...(за сармите).Взех една зелка от турския магазин още в неделя и чака в хладилника.
Риба има за довечера .Ако и на 6-ти ядем риба,ще ми дойде множко.То тук не продават шарани,май в руските магазини имало,но не ми се ходи да търся.
При мен ,след изпукването на ушите имам силен световъртеж,до степен да не мога да стана.За няколко минути,но е неприятно.Чудя им се на тези отобалони..

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:21 от Кайсия

# 166
Лейла, Терса, да минава кашлюка!
  Баба ДобрЕ, толкова е хубаво да те оставят на Мира!

# 167
Аз обичам шаран, но не знам ще пържа ли тази година, защото само аз ще си го ям.
Имаше в Т Маркет одеве, 8 лв/кг.

# 168
  • Пловдив
Бърде, вземи си от готовата храна Wink

Я кажете с какво да пера ски якета, панталони и т.н дето са непромокаеми? Видях в ДМ някакъв за спортни, ама се чудя...?
Правиха актуализация за програмата и ся нанайси да тръгне Stuck Out Tongue Winking Eye Чакай, ако си нямаш работа...

# 169
  • София
Злате, честито да е лелиното! Да е спокоен и здрав бебок, да папка и спинка!

Лайла, гуш! Няма да казвам, че ще мине, защото го знаеш и сама.

Бърди, радвам се , че успешно сме стискали палците!

Тили, коя е тази поза, от която усещаш мускулна треска на вътрешните бедра? Не успявам да си намеря това, което да действа при мен и съответно вътрешните са ми зле.

# 170
Сарми вече няколко пъти съм правила тази есен.
Шаран много обичам, пълнен. Лично от мен при това, много хубав ми се получава.🥰 Няма да пълня тази година, имаме отдавна уговорени ангажименти и на 6- ни, и на 7- ми.

Сирене по шопски от мен днес, юнакът много обича.

Запалиха първата свещ от адвента на кръговото до нас.

Панди- гълъб. Но това от йога, при това Ин, т.е. стоиш поне две минути в позата. Иначе за упражнения- сумо клек е добър за тази област.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 17:23 от TuЛи

# 171
  • тук и там
Мисти,продават специални препарати за ски дрехи и якета.Аз съм прала с такова,няма щета уж.Моето е от Амазон.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:43 от Кайсия

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тили, защо днес? Все забравям дали е в събота или неделя и всеки път проверявам, но със сигурност не е във вторник или сряда.
Прочетох още малко. С малко късмет ще ви настигна до края на седмицата. Joy

Пантичке, трябва да пие вода. Вижте всички наоколо, все някоя трябва да и хареса. При спешни случаи, не за всеки ден, ако това в притеснява. Девин имат някаква с проверка на пчелите, Балван, Велинград .. много са.
Ииии Blush лаФка е само веригата на корпулентния политик. Другото е лаВка.

# 173
  • Пловдив
Кайс, то хубу, ма тук кво да взема? Simple Smile

# 174
Не е днес, Добри. В неделя.
Днес реших да ви я покажа.

Мистева, виж в ДМ или Декатлон.
Всеки спортен магазин предлага такива.

# 175
  • тук и там
Щом има в Амазон ,и в Бг ще има.Виж в DM.
Ако държиш де,щото някои не перат ски дрехи,за да не ги повредят.Аз на децата изпрах дрехите,после каката ходи на ски и не се е оплаквала,ама знам ли..

# 176
Бюти,Лав,прегръдки и за вас!
Лав,пиши после как е детето.
Фил,как е мама?
Панде,а Пандето как е?Скоро не си писала как са нещата при вас.. Hug

Подремнахме ние.Направо съм парцал.
Не знам какво ще ядем,а не ми се готви.

Вчера Мъх се държа много грубо ,за пореден път в такава ситуация си умира да ме обвинява за какво ли не.Не знам как не му е неудобно ..

# 177
… някои не перат ски дрехи,за да не ги повредят.

Да, отвратително!
И като се разкопчаят, дори насред пистата човек може да изпадне в амок.

# 178
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Успях, Мира ме остави да дочета. Heart Eyes златцето ми то. Спи, мама спи, таткото работи, а баба чете Бг мама и се образова в най-новите бебешки тенденциЙ Joy

Бърди, учителката в детската градинка на Горинич го обвини, че не слуша. Направихме тестове и се оказа, че не чува. Три от пет честоти ги няма на по-чувствителния тест - 4 от 7.
Cry
Заради честите възпаления на гърлото, ударило и в ушите, евстахиевите тръби се нагънали и задържат водата, вместо да се самопочистват. Гънката е като сифон на мивката. Водата в гънката действа като воден балон и звука не минава.
Лаишко обяснение, но от инженер - толкова.
Местният "ушко" го лекува с ултразвук. Слага един датчик зад ухото и така водата се изкарва извън гънката и после сама излиза навън.
Не боли, не дразни, само го караше да прикашля и да киха.

# 179
Мисте, такъв ползвам за ски якета с мембрана

Общи условия

Активация на акаунт