Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 472
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Къде го има, Кло?

# 181
Мисля, че от Лекси го купих. Но не знам сега дали има наличност. При това от Лекси на Пещерско шосе. Не знам дали няма да го има в ДМ, Лили или Кауфланд. Не съм търсила скоро

# 182

Вчера Мъх се държа много грубо ,за пореден път в такава ситуация си умира да ме обвинява за какво ли не.Не знам как не му е неудобно ..

Лейла, да нямаме един мъж, който води двоен живот? Същия ми е и моя. Не стига цялото притеснение по детето, a и още някой да пили на главата.. 
Иначе минахме ние, че и изследвания пуснахме. Изследванията са ок, не е паднало надолу, обаче се налагат антибиотични капки. Уж държах хремата под контрол, ама явно не баш.

# 183
  • София
Скърцайте им със зъби на мрънкачите, момичета, не се оставяйте. Сега, разбирам нежната мъжка душа, която на напрежение не държи и трябва да изпусне парата някъде, ама вие не сте накъдето, нали.

Изпуснах на плочките стъклената мелничка за пипер. Цялата кухня стана в стъкла и зрънца. Метох, събирах, сигурно още има. Най-ме е яд, че за утре нямам черен пипер. Обичам авокадо на препечена филийка с лимон, сол и пипер.

Радвам се че Мира папка и спинка. Така и трябва.

И като казах Мира, се сетих за плетящата й баба, та се сетих да ви покажа как презентираха волейболната ни девойки тия дни. ИИ е галяма забава на моменти. Мойто е номер 33, с четния брой пръсти.

# 184
Какво казвате? Мрънкат и сипят обвинения? 😡
Много ми е чувствителна темата.
Имала съм и случаи да си 'фана чантата с репликата "Ето ти го човекът, измисли ти какво да го правим." Погледът е безценен.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:14 от zlatenceto

# 185
  • Варна
Мяцвам - и аз бих искала да измрънкам по адрес на мойто М, ама няма. Да е жив и здрав, днес на косъм му се размина скалпирането.

# 186
Аз не мога и да мяцна. Дойде ми проверка в 12.00 ч със срок да дам документи и справки 16.30 ч. По кой закон? Нема значение, защото ние казахме. Репресията е брутална.

# 187
Тъжно е,когато очакваш от уж най-близкия ти човек да бъде мил и да каже просто едно "спокойно,всичко ще е наред",а вместо това обвинения и нападки..
Та май е навремил тиганя.

Пак температури,омм.Явно наивно смятах,че ще приключи вчера.

# 188
  • София
Добър вечер.

# 189
  • Наблизо
Лейла,не че го защитавам,ама да не се е паникьосал?Мужете често не могат да си разбират емоциите и от страх и напрежение,говорят подобни неща.Не че го оневинявам,в никакъв случай,но моят например имаше тенденцията да реагира с много по-висок тон отколкото трябва на детето.Да,напоследък е супер трудно да го издържаш,непрекъснато говори глупости и чака да види как ще реагираме ,но ММ чак сега разбра че с викане няма да го накара да спре.Вчера малкото пак но ходеше по нервите и ММ дойде и ме попита директно какво да направим,защото той реагирал по-остро и не било трезво решение.С това искам да кажа като почне твоичкия с рециталите,го попитай защо те напада така,какво цели като това е болест .

# 190
  • Пловдив
Добро!

# 191
Добро утро!
    Мда, мъжете често са за тиган. Когато ние минавахме през много трудния период със сина като малък, ММ беше като скала до мен. Не рухна нито за секунда, дърпаше ме,вадеше ме от пропастите.Тих, не говори, но до мен.В деня на операцията рухна. Не можа да влезе в коридора до залата. Зет ми/на сестра ми съпругът/ беше с нас, той дойде. Мъх остана на входа. За час-два, докато детето беше вътре някак се събра, успя, може би зет ми му помогна. Когато са били болни винаги е бил стабилния, успокояващия, разумния.
    Доста перипетии ,животозастрашаващи , сме имали с баща ми. Мъх и баджанак са били винаги, винаги до нас, те са вземали важните решения, много ми подкрепят, изобщо носят на плещите си това.
   Виж , за други неща как мрънка, леле, леле!
   Последното нещо, от което имате нужда , когато дечицата страдат, са мрънкащи мъже. Стягайте ги! Вие трябва да носите заедно трудностите.
    Тъй, изказах се, не мисля, че съм пример, просто споделям.

# 192
Вчера малко непридвидено се метнах на кухненско ОИ. Мивка, чинии, под, ревизирах хладилника, почистих и подредих. Днес готвих праз с ориз и маслини, пуснах хляб. Пералнята върти. После ме чака традиционната обиколка с бумаги под мишница.

Съчувствам за поведението на мъховете.

Бър, много готини плетените кукли, супер идея, хареса ми.

# 193
Забравих,че ни спират тока всеки ден от 10 до 15ч и се прибрах по-рано.Ама се врътнах и отдих в Юск, отметнах подаръка за племенника и половинката за Коледа.И Джуфка намаза едни чаршафи с Ана и Елза.

# 194
  • sf
Егати лудия работен ден. Абсолютна лудница. Че и за една каша ще се обяснявам утре. 🙄
На спиди опашка, чинно изчаках 15 мин, после 10 мин ми търсиха пратката, не я намериха, щели да ми звъннат. Фризьорката ми, която ме чака за сешоар, ме помоли да взема и нейната пратка. Още 10мин търсене на нейната, не я намериха. 🙄
Моята ще я откажа, тъкмо да спестя едни 35лв.
Ама след сешоара, се прибирам и ще гаврътна една чаша от онова сладкото червено вино, пък после ще правя каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт