Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 477
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 195
  • тук и там
Мъх в командировка днес.Сложих едни зелеви сарми в Косорито,питах чат GPT на каква програма и за колко минути.По едно време взе да пиука и пише,че загаря яденето.Прехвърлих в тава и досготвих,малко вода съм сложила и долният лист зеле,който слагам на дъното загорял беше ,за това кукъра е пискал.
Ся цялата къща два дни ще смърди на зеле,а аз ще ходя подута,щото много обичам кисело зеле,но яко задържам вода от него.

# 196
И аз луднах днес,бързам от едно място на друго.Всичко планувано е отметнато.Финиширахме при алерголожката,със смесени чувства съм от срещата ни.За сега е само алергичен ринит,ама то като не може да ти обясни като хората,и сам го диагностицираш с асма 🙄.Е,след време може и това да стане,но е далече още 😬.Имало разни хора,дето се правели на богати,и искали имунотерапия 🙄.Но тя не се справяла на 100% със симптомите,и ходели пак при нея,да ги лекува 🙄.Ам ся,нормални ли са подобни категоризации!?Аз може да не съм богата,но да искам най-доброто за две душици,бива ли изказвания от този род.
Пържени картофи,тенджера таратор,децата и кренвирши с кашкавал искали.Да отдъхна малко,и допия кафето,и ще подготвям.

# 197
  • Пловдив
Ренко, ша идвам за пържени картофи с креНвирш Wink
Коя е тЪз докторица-скица? Аман начи...м да.

Аз от обяд се ядосвам на синкото, та дет вика МУ да те болят още бъбреците...Confused ама на...платил си за паркинг на машинката, ама бербера го забавил и оп! скоба Confounded Та за 1 стъргане на глава, щот е баш тва за мен,  отидОха едни 75лв в крайна сметка.
Надула съм топлото и пак мий студено...

Донсе, сипи! Ако не налей! Wink И край теб ше мина...

Туй рокле на кво ви мяса? Simple Smile на купон или не баш...?
https://www.reserved.com/bg/bg/mini-roklya-s-payeti-944ga-49x

# 198
На купон Mr. Green
10 кила картофи взех тези дни,за всички ви ще има.И с креМвирши съм заредила,и с голяма кофа кисело мляко,и краставици 😁
Тука,у най-големия не областен град в страната 🙄. Единствената такава в града 😬
Има една добра в Пловдив, която го лекуваше в градинска възраст.Ама е много странна тя, отношението ѝ по-точно.Ако се наложи,и при нея ще идем по-нататък.

# 199
Едни свински гърди съм завила да се готвят бавно във фурната. Това, след като ММ си ги купи и го чаках три дни да ги прави.

# 200
  • Mediterraneo
Аз ходих по институции, отметнах някакви належащи неща и се запилях по магазините, уж да чакам щерката от училище. Взех на ММ нова възглавница, дано я хареса, че аман, вече ще го душа с възглавниците, които купувам и връщам! И установих, че лека полека Лидл връщат червените етикети с 50% намаление. От месеци ги махнаха, ама на 20% никой не им купува изтичащи стоки. Та днес взех на 50% два пакета пушена сьомга със сусам, убийствена е и много й се зарадвах. Щях още да награбя, ама около мен всички тътреха същото Simple Smile
Пилешка супа ще джуркам за довечера. Сега си полягвам с Нетфликс. Надвечер може на фитнес да ида с ММ, ама ней сигурно.

# 201
  • Пловдив
Фило, как е мама?

# 202
Ренко, и аз идвам на картофи и кренвРиши.
Май се сещам коя е алерголожката. По едно време пишеше в групата, леко чики-рики изглежда, в новата клиника май приема?

Мале, голямо обикаляне спретнах.
Ма къв панталон си прибрах от куриера, 100% вълна, фин, тънък, абеее направо бижу, 10 от 10.
Приятелка утре ще ме води на кино да гледаме "Един грам живот". Тежичък е май май, но не можах да откажа.

Оф, тоз мъх толкоз да не помни.
Преди 15-20 дни коментирахме един концерт и купих билети. Оттогава вече два пъти ми го праща с предложение да ходим. Днес пак, аз в първия момент не му отговорих, той след малко пита отиваме ли, да купя ли билети. Чак се зачудих аз ли съм в някаква грешка, рових си в пощата да търся билетите, видях, че и на него съм ги пратила. Инструктирах го нищо да не купува без да ме пита, щото накрая да не се окажем с 10 билета за едно събитие.

# 203
  • France
Как сте, Сборище?

Мама е по-добре. Вече почна да ме командва и да ми обяснява живота. Joy Ще ми се малко да се успокоят нещата и да видим как ще я караме.
Много съм уморена. Почти заспивам на работа
По-миналата нощ и двете деца повръщаха между 3 и 4 сутринта. А тази нощ не спах, защото се бях наблъскала с кафе Rolling Eyes И сега не смея да си направя и почти похърквам. Но пък тази сутрин свърших професионално едно важно и готино нещо и съм доволна от себе си

# 204
Бърд,не само изглежда 🤐.Там е,да.В течение на разговора на три пъти ни пита,дали познаваме еди кой си,и еди кой си...🤐,ама как така,ама не се ли е пенсионирал още 🤐.Подарете,вика, котката,вземете се куче 🤦🏻‍♀️
Ама ние за лечение идваме.Ми щом не искате да го подарите,ще го лекувам,какво да правя.Не,не, изобщо не е в час тая жена,дано поне като специалист да я бива.

# 205
Едва изкарах днес. С това неспане, как ще я бъде не знам.
Сега отварям месарницата, че ми пристигнаха пилетата и патицата и почвам да разфасовам 😓

# 206
  • Наблизо
Алоха.
И аз попривърших за седмицата.Утре последен напън.Шефката ми обича като ми даде задача,да зарежа Всичко и да правя нейната задача.

Мама също ми се оплаква от неспане.Сири,някакви хапчета?

Имаме мейл от училището,че в класа на детето има въшки.Кеееееееф.Сега главата ме сърби превантивно.

# 207
  • Mediterraneo
И на мен ми дойдоха кашоните от бг магазин. Ще трябва да търся място на 4 тарелки кебапчета, 2 кг сурова наденица и 3 тарелки карначета. А фризерът ми е малък.

# 208
Бюти, трябва да чувам нощем детето. Не става.
Тарти, и аз сега ще ровя фризера.

# 209
  • София
Филче, пак ли вирус олепихте? Disappointed Relieved

Мисте, взимай роклето и беж на купон!

Бърди, браво и напред за покупката. Рядко намирам качествени неща.

Днес и аз овършах магазините. Два панталона, тънко пуловерче, два чифта обувки. Мъх е щастлив, че няма да го занимавам дълго с пазар на дрехи. Наивният ми той. Междувременно прибрах поръчантите свещи за подаръци от еконта, както и новата ютия. Картата ми вика припаааад, направо загря от трансакции, ама и тя не знае какво й готвя още. Scream

Общи условия

Активация на акаунт