Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 342
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 30
Забравих да уточня, щото правя сто неща.
Канапа фест вече не в Капана, а срещу пощата, до Сладоледената къща. Започва по-късно и е по-кратък.
Това на централния площад е друго.

# 31
  • Наблизо
Като си дойда,кой иска да пием греяно вино на адвента до Пощата?

# 32
Лейла, да минава на дечко!
    Филче, как е мама?

# 33
Бюти, само дай знак като се прибереш. На линия съм през декември.

# 34
  • Пловдив
И аз, и аз!

# 35
  • Mediterraneo
Запис и аз в новата тема, честит да ни е декември!
Брах душа в самолета, проспах и чакане, и полет, после и влак, ама се прибрахме. Децата ни посрещнаха с вечеря, душ и спах 16 часа без да мръдна. Сега ще пробвам да пия кафе с цигара, не съм пушила близо 48 часа, дано не се гътна.
Перални и пазар е планът за днес. Една леща за обяд, довечера сме обещали суши.

# 36
  • София
По хаштага - на котлона къкри една пилешка супа в момента. Ще дояждаме и риба на фурна .

Батерията на телефона ми се кани да мре. Ще се наложи след празниците да занеса за смяна.

Тарти, да минава бързо!

Марул, пиши какво е казал лекаря!

Лайла,  дано е минал пикът при детенце!

Аз си направих тренировката и капнах. Нощес не успях да спя, вероятно затова. Обикновено сутрешната тренировка ме ободрява, но днес ...

# 37
Сънят силно влияе на тренировките, факт. Аз видя ли, че съм спала под 2 часа в дълбока фаза, директно заменям силовата с нещо леко.
Наместих си чакрите, подхванах ОИ, започнах да мисля по хаштага, завряла глава в хладилника. И съм в чуденка сега- имам пиле, дали да не направя пил. супа; имам наденица- с грах и картофи; от едните гости жената е веган и покрай тях ми останаха разни веган шницели и подобни- дали да не ги пробвам пък тях? За последното единствено ме притеснява, че със синчето сме сами тези дни, ако не ни харесат, няма да има кой да ги изяде (ММ не е от най- най- придирчивите, за разлика от нас двамата с телешкото гурме небце Blush).
Марули, мина ли прегледа?

# 38
  • Наблизо
Лейличка,да се оправяте..Бая се проточи това при вас...

Ох тренировки,не съм правила от една седмица.С това коляно изобщо ме е страх да мръдна.Ще ходя и на ядрено-магнитен,защото лекарите се притесняват от руптура на менискуса (не помня дали ви казах).

Ее чудно за адвента,ще се държим в течение Simple Smile

# 39
Сънят силно влияе на тренировките, факт. Аз видя ли, че съм спала под 2 часа в дълбока фаза, директно заменям силовата с нещо леко.
Отчаях сА! Аз нямам над час последната година.. а от днес съм се наканила да тръгвам на фитнес. Дано и аз не се гътна там.

# 40
  • France
По темата - и аз се записах снощи абонамент за 3 месеца при онази от пролетта. И тази сутрин прочетох, че от 20 урока месечно, вече абонаментът бил минал на 10 урока месечно. Не ми е за парите, а че се чувствам мината и исках да спортувам като преди, а сега няма да мога. Два пъти в седмицата е крайно недостатъчно за вен

# 41
  • Наблизо
Българка ли е? Оглеждам за подаръци,за някои исках да взема ваучъри за услуги...ми май няма да е.Двойни цени,за същото.Или два пъти по-малко услуги.

# 42
Капки в ушанките, тва каза док.

# 43
Бюти, това с ваучерите за онлайн студио е много як подарък. Получавала съм няколко пъти, правила съм, разбира се, не на същите хора. Grinning Пиши какво по- точно търсиш, ще ти дам идеи. Ако са български, обаче, наистина (тези, които зная и върху които имам поглед) идват по- скъпи от чуждоземските. Освен една, но там съм на кантар и не зная доколко бих я препоръчала.

Марули, да подействат бързо желая.

Азалче, тръгвай. Хич не се чуди. Фитнес в крайна сметка не винаги значи да се размажеш на пода в края на тренировката, напротив. При това аз говоря за редовно трениране с по- големшки тежести. Пък и съм на 50 почти, пазя стави, кръст, следя още доста неща... вече се вслушвам в сигналите, които тялото ми подава. Сънят е важен за хубава и качествена тренировка и възстановяването след нея, да. Но и след адекватна такава качеството му сериозно може да се подобри. Та- отивай и после да се похвалиш. Само внимавай да не се предобриш и утре да не можеш да си гушнеш дечинята. Че аз го направих този номер преди 20 години, при това с пилатес. На другия ден не можех да вдигна Тилката от креватчето, ужас беше.Stuck Out Tongue Winking Eye

За днес дотук съм с мобилност, упражнения за стъпалата, йога. След малко пускам пералня/ робот и заминавам да обикалям околията.

# 44
Оо отивам! Трудно извоювано време за мен е това, няма да пропусна шанса. Пък и един плах опит да започна посещения при психолог направих мисля да не е последен. Дет се вика, 2026 ще е моята година 😆
Ще се радвам да обменим идеи за такива ваучери, коучове и тн..!

Общи условия

Активация на акаунт