Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 338
  • 1 650
  •   3
Отговори
# 15
Щастлив и празничен да ни е декември!
И тази година измина неусетно.И тази година няма да мога да видя коледните базари в чужбина 😬.Кума ни живее във Виена,покани ни на гости,започнах за обмислям начини на пътуване до там,и бам-болнични,болнични, болнични...

# 16
  • Стара Загора
Кло, благодаря!
Прекрасен месец на всички желая!

# 17
Ох, коледните базари и градове.........Замислили сме го догодина с малките , син и гадже, че тази вече няма кога. Иначе имаше много дори офепти,но ако пътуваш през декември, а ние така бързо всички не можем да се организираме.
   За ухото, ще ходя при личния.Надявам се да не ме праща на УНГ, че тук при нас няма читави.

# 18
Ренко, ще прескочим по съседски до пловдивския базар, все едно отиваме в чужбинция Simple Smile
Да минава тази година и всичко лошо да си остане в нея.

Тия от ЕВН сън не спали да ми пратят сметката.

# 19
Добро декемврийско!
Уж сняг даваха да ни е навалял като отворим очички днес, то- дъШ!

Марули, рецепта... на око. Grinning Инак има и подправки всякакви, ама аз в нас не го пия, само Вън, та дегустирам къде е най- вкусното такова. Grinning Тази година дотук имаме таман три новопосетени базара. Май с толкова ще си останем, защото повече пътувания преди Бг не се предвиждат, ще залагам на местните. Sunglasses Инак, сега- кафенце. Днес даже в нова "празнична" чаша. Innocent
За ухото- дано личният успее да се справи и назначи адекватно лечение, защото иначе е голяма мъка. Миналата година някъде по това време бях така. В неделя. Не можех да говоря от болка в челюстта, та ММ звъня на застрахователите да ми намерят специалист в района, който да си отвори кабинета и да ме прегледа, защото в близката болница в дежурното отделение в неделя няма УНГ. Та човекът ми предписа някакви АБ капки тогава и след 24 часа вече бях ОК. Но е много, много гадно. А помня, че тогава и на някаква важна вечеря трябваше да ходим, не ме питай как се подготвих, че и издържах да се усмихвам, да дъвча и да се държа така, че никой да не разбере какво ми е.

Купих си супер як адвент календар с чайове, нямам търпение да ги опитам.
В тази връзка- в Бг си пием вода от чешмата. В Сф ни е супер вкусна, най- яката, която съм пила някога досега. Ако купувам минерална, предпочитам да е Горна баня или Девин, Банкя избягвам. Най- вече заради вкуса- не ми допада. В планинското ни местенце също пием от чУшмата.

Опъвам постелката за една йога, че днес дълъг ден ме чака, а дзенът ми е на ниско ниво.
На всичкото отгоре, трябва да доукрася дом. Елха и светлинки са инсталирани, остава да наредя играчките и тук- таме още някой друг детайл да донапасна.

Хубави да са ви денят, седмицата, месецът. Hug

# 20
  • София
И ние пием от чешмата само, хубава е водата в Сф.
Инак Рила а и Велинград купувам.

# 21
  • Наблизо
Тук и аз.

Да сме здрави и спокойни този декември.

# 22
  • София
Софийската вода ми е много вкусна. И в Пазарджик ми хаесше, но нямаше напиване.
На Балкана винаги пълним от извори.

# 23
  • Наблизо
В Северна България водата е кофти,особено в полето...
На Юг,зависи.По Филибелийско водата е хубава според мен,ние пием филтърна.Да видите какво е гадна вода,тука каква е.Съсипа ми косата,миенето на банята е ад (налага се по два пъти в седмицата,иначе всичко става бяло).

Следващите три седмици ще са ми супер натоварени.ММ е на обучение и yours truly ще е совалката за детето,което има не знам коло здравни срещи.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 10:12 от BeautifulM

# 24
Бърд,само в капана ли има,или е нейде по главната?Добра идея ми даде,стига да не стане голям студ към края на месеца.
Главата ми е празна пак,казвайте #кошИидем.Снощи правих дърпано цвинцко,ама с Шефа го не щем.А той и днес и утре ще пропусне бациларника,барабар с Батко му,хващащвсекибацил 🙄

# 25
Водата при нас е ок, но в 60+ годишна сграда, въпреки, че нашите тръби са сменени, е пълна гняс. В южната част на града е много приемлива за пиене, особено тази от Храбринския водопровод. Даже не е толкова варовита.

Отивам на зъболекар.

# 26
Бърд,само в капана ли има,или е нейде по главната?Добра идея ми даде,стига да не стане голям студ към края на месеца.
Главата ми е празна пак,казвайте #кошИидем.Снощи правих дърпано цвинцко,ама с Шефа го не щем.А той и днес и утре ще пропусне бациларника,барабар с Батко му,хващащвсекибацил 🙄
И по главната има. Трябва вече да е открито даже.
Ще има концерти - Дара е откривала, после има Нели Петкова, Виктор Калев и Биг Бенд Пловдив, Сигнал, Роби.
https://www.visitplovdiv.com/bg/node/15636

# 27
Ние сме с филтър на чешмата и пием такава.
Точно, защото не искам да мисля по тръбите какво има.

Ренко, една супа топчета мисля да направя и другото е пръжки със зеле Simple Smile ама зелето в тиган, не готвено с домати.

# 28
  • Пловдив
Ренко, базара е до сладоледената къща, срещу Пощата сега...не е в Капана. Изместиха го, а в страни са къщички с вино и т.н.

# 29
Хей!
Благодаря за новата тема,Кло! Hug
Успех при зъбаря!

Кога дойде декември, ех .. времето лети.. Confused

Марул,дано ти мине бързичко,болки в ухото са едни от най-гадните.

Малкото последно снощи имаше Т,цяла нощ,поредна,будувах за да следя дали пак ще вдигне.Силно се надявам каквото беше да беше.Размаза ни.Е,остава да борим кашлици и хрема,де.

Общи условия

Активация на акаунт