Да се оплачем... 2025

• 1 699 330
  • 27 759
  •   38
Отговори
# 27 720
Браво ! Лютиче, най- добрата комбинация.аз пропуснах да имам и момиченце, надявам се на внучка, ако доживея.
Всички кръвни изследвания са ми в норма, на ехограф нищо не се вижда и ако не мине в следващите дни, тръгвам по мъките от кабинет в кабинет....

# 27 721
Ще ставаме чичовци! Желая ти да го износиш докрай и да се роди едно здраво бебе.

# 27 722
  • Ямбол
Янтре, да го запознаем с моята сива тъпанарчица??

Скрит текст:

# 27 723
Запознайте ги. Поколението ще е огИн....😄😄😄

# 27 724
Няма значение момиченце или момченце, важното е Лютичето да гушка здраво бебче на финала.
 Аз претенции за пол на децата си не съм имала. И правилно шесто чуство също относно пола им.🙂

ММ и той много се оплаква от нашата котка, че много бели прави. Аз лошо от животинката не съм видяла.

# 27 725
Запознайте ги. Поколението ще е огИн....😄😄😄
Янтра ще има отличен по изхранването на това поколение.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 27 726
Янтре, ти с четирима мъже се оправяш, на една котка няма да се даваш.🙂

# 27 727
Аз днес бях на ендокринолог. Пусна ми пак някои изследвания и допълнителни за хипофиза и надбъбречна. Дано всичко е ок и с режим вляза в нормите.
За подаръци не съм мислила изобщо. На детето писмото до Дядо Коледа започва по пагубен за бюджета ми начин - iphone 17 😁
Котката ми напоследък мяука през нощта, не съм се сещала да го пръскам с вода, само хвърлям пантофи на тъмно.

# 27 728
  • някъде другаде
Лана , заедно с моето са писали писмото.

# 27 729
Лана, колко е възрастна котката ти? Бях чела, когато моята беше възрастна и вече болна, че мяукането нощем може да е признак на деменция. Чувстват се дезориентирани и се страхуват.

Имам още 3 часа да работя, а така ми се спи, две не виждам. Тук е хем облачно, хем има мъгла, а започна и сняг да вали. Само е за сън времето!

# 27 730
  • Варна
Всички да са здрави пожелавам.Аз съм подстригана 10 см.поне, лекичко ми е и ми допада..50 кинта   едно подстригване, барем да личи ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Отдавна се боядисвам сама слава Богу, поне..Веднъж годишно 120-130 ( беше)  за изравняване на цвят, що учих навремето , а не взех занаят се чудя..Как да е, фризьорката през цялото време ми се тюхка за еврото...горкото момиче...
Писма не пишем отдавна до дядо ви Коледа.На 17 години може и последния модел на БМВ да поръча барабар с курсовете.Тези игрички в 1ви клас ги приключихме с Лего-то.
Коледа е за семейния уют и малките неща и радости , не за подаръците от 2 к. и нагоре, за които се бачка здравата..Да си го знаят децата, не е лошо.

# 27 731
И аз забравих да се похваля, че леко лилавия в главата. Тъмно и с лек лилав отенък. Почти незабележим, само като попадне светлина в косата ми проблясва лилавия отенък. Харесва ми на мен.
Не зная как е при Бабри, но при нас в момента е минус 20 градуса. Студ! Добре че съм от гараж в гараж, та не се налага да се разхождам в студа.

И аз го видях този “танцуващ в облаците”. Баш си е бяло. Сега бели дрехи ли да купувам? Или да си оставя косата не боядисана, може да вляза в модата.

# 27 732
Абаджиева, при нас е учудващо меко тази зима. От 18 години съм тук, не сме имало по-топла зима от тази. Още не съм си носила парките и ботушите за -40. Днес и утре ще е около -10, a цялата следваща седмица дават положителни температури. И снегът не е особено много, което предвид пожарите през последните години не знам дали е добре.

Бяло за лятото обожавам и много нося, така че това лято ще съм в тренда. За зимата бяло обаче изобщо не обичам. Единствено бяло вълнено или кашмирено палто искам, но имам 5-6 палта, някои от които обличани по веднъж и не ми се иска още едно да виси в гардероба само за цвят.

# 27 733
Тая нощ беше … будна:( от 23 до 3 това беше и едвам осъмнах, няма спане:( кво става пак 2 дни, тъкмо се бях пооправила:(

Вчера се видях с приятелка много близка и я мисля и нея. Има постоянно болки в стомаха, каквото и да хапе се подува и започват зверски болки. За 2 дни на 4 ча лекари е била, всеки казва различно, някъв в сф казал ами на 43 си всички са така, до 55 ще е и ще имаш корем?!?! Пълни глупости! Това не е корем от премено, нея я боли, не може да се храни’! Друга казала пълен е корема с газове, сякаш тя не усеща и сама! Третия е изписал 4 вида лекарства, но тя не може да пръцне с извинение… от всяка храна реагира така.
Упражнения прави уж да извади газ няма.
Много беше разстроена и плака, помощ от никъде на намира.
Колоноскопия прави нищо, казаха само раздразнено черво. 4 я лекар казал няма такава диагноза… като не знаем какво е така казваме.
Пусна абсолютно всякакви изследвания, в норма изключая един туморен маркер леко завишен, колкото съвсем да превърти.
Казах и че и в мамата ще питам, ако някой знае лек или е имал такъв проблем.
Тя ако може да изкара газовете няма да я боли така….

# 27 734
  • някъде другаде
Честит празник на бургазлийки!
Честит имен ден на именниците!

Общи условия

Активация на акаунт