Да се оплачем... 2025

• 1 701 137
  • 27 796
  •   28
Отговори
# 27 750
Гледам братчето на дъщеря си. Нещо се умълча, прилегна, позадремва. Не е топъл. И почти нищо не яде от сутринта.

# 27 751
   Чухме с моята близка, която се оперира преди няколко дни от трибуквеното, много добре звучеше, в добро настроение, висок боен дух и добра кондиция. Още не е излязла хистологията от самата операция и не е съвсем сигурно за химио и лъчетерапиите, но най-вероятно няма да има нужда. Дано, дано! Много се зарадвах за нея. Направо щастлива се чувствам днес!

Много се зарадвах и на Пантон, за цвета на 2026 г. Бяло. Супер, лесна работа. Мразя, когато излязат разни магенти, менти, прасковено и подобни странни цветове. Като напоръчам такива стоки, или не ми стигат и се ядосвам, или не ги възприемат, остават ми, намалявам ги, разпродавам на безценица и още повече се ядосвам Simple Smile. С бялото, чиста работа. Винаги се купува, дори да не е модерно. Кризисна мода... Като сегашната кафява, впрочем. Класика. От март месец съм тръгнала да зареждам кафяви неща, дълго си мислех, че ще си ги чукам в главата, но разгеле, възприеха ги хората и всичко ще си продам. Доволна съм.

Съжалявам,че трябва да го кажа,но задължително да потърси второ мнение ..не това е протокола за  диагностика и терапия ...

# 27 752
  • Deutschland/HE
АнМари/Беталгейс-Ан не е писала отдавна в темата. Дано и Черната коте да е добре.

# 27 753
  • София
Много често хирурзите, извършили операцията, са наясно какво са видели. Никъде не става въпрос за диагностика и/или терапия.

Предполагам регистрацията на Ан Мари е заминала заедно с регистрациите на останалите модератори.

# 27 754
Много често хирурзите, извършили операцията, са наясно какво са видели. Никъде не става въпрос за диагностика и/или терапия.

Предполагам регистрацията на Ан Мари е заминала заедно с регистрациите на останалите модератори.
[/quote
В спорове няма да влизам!
Но ,когато става въпрос за човешки живот,не мога да замълча...

# 27 755
  • Пловдив
Да ви разправям. Вчера си направих сандвич за работа - филийка, майонеза на тънко, малко шунка, съвсем малко хрян, пак шунка и пак филийка с майонеза на тънко. Според мен съвсем прилично. Ядох, каквото ядох на работа, изядох половината и го мушнах в хладилника. Като се прибрах снощи донесох половинката сандвич в кутийката и го оставих в домашния хладилник. Ставам аз тази сутрин - тук сандвич, там сандвич - няма го! И преди малко отивам в кухнята и к'во да видя  - сина яде готова гофрета от Лидл, пляснал шунката между две гофрети и голям кеф. И му викам - абе как го ядеш това, то е гадно?! И той ме поглежда и вика - абе аз питам ли те как си правиш сандвичи с майонеза и слагаш някаква кисело-лютива гадория?!? Викам - ааа ти ли значи ми изяде половинката сандвич?!?! Хряна е от Берьозка, има оцет и хрян в бурканчето.

Сега питам ви аз - кое е по гадно - сандвича с майонеза и хрян или сандвича гофрета с шунка?!?!?!? Това новото поколение......

# 27 756
Благода, Неда и Миленака, но съвети няма да ѝ давам. Тя самата е здравен работник, макар да не работи това отдавна. Със сигурност разбира достатъчно, интелигентен и образован човек е. Оперира се в реномирана клиника в Истанбул, предварително са взети биопсии, минала е пет скенер и всичко, което там "се полага".

# 27 757
  • под тепетата
Clo, радвам се за твоята близка! Съчувствам на мъжа ти! Преди  18 години на една Коледа ме зарадваха с тази диагноза. Дано успявате да си намерите лекарството, че от юни е голям зор. Пожелавам му повече затишие и здраве!

# 27 758
  • ту тук, ту там

Какво значи това, какво е станало с модераторите?

# 27 759
Благода, Неда и Миленака, но съвети няма да ѝ давам. Тя самата е здравен работник, макар да не работи това отдавна. Със сигурност разбира достатъчно, интелигентен и образован човек е. Оперира се в реномирана клиника в Истанбул, предварително са взети биопсии, минала е пет скенер и всичко, което там "се полага".
Всичко това имах предвид!Извини ме,за намесата.Здраве и радостни моменти,да имате!

# 27 760
Clo, радвам се за твоята близка! Съчувствам на мъжа ти! Преди  18 години на една Коледа ме зарадваха с тази диагноза. Дано успявате да си намерите лекарството, че от юни е голям зор. Пожелавам му повече затишие и здраве!

Благодаря, Биляна! Не знам ти на какъв етап си, той щеше да минава на биологично лечение (крайната мярка), но се подобри и отдавна е в ремисия. Страдаше ужасно... Освен медикаментозното лечение, почти беше спрял да яде, че го болеше от всичко почти. Дано не се връща! До биологичното така и не се стигна. Пожелавам и на теб да се справиш с тази гадост!

Скрит текст:
  Аз тогава спрях да пържа и не пържа нищо и досега. Първоначално заради него, после прецених, че и на останалите в семейството само добре ще ни се отрази и нищо няма да загубим. Някои подправки спрях да ползвам, главните дразнещи храни също, но цялото нещо той си го изстрада сам, не ме е занимавал и да иска от мен нещо. Добре е сега. Войник ми е той.

# 27 761
  • Швейцария
Ние след малко ще ходим на празник на града SamiChlaus (Sankt Nikolaus). Нашите приятели докторицата и мъжът й ни поканиха и после на ресторант. Ще празнуваме неговия резултат от биопсията - няма рак. В този дух, благодаря на всички, които му стискахте палчета Purple Heart Милите те, много ги обичам. Тя е 79, още работи и само мисли на какъв купон да отиде. Дай Боже и ние така да сме на тези години. В понеделник ние сме ги поканили у нас на вечеря, че аз имам празник тогава. Уж мислех да работя, ама ще го отложа за утре.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:37 от JennyBG

# 27 762
  • София

Сега са с номера.

# 27 763
   Ан Мари може и да я няма вече, но Бетелгейз липсва.
   Бетелгейз, от нашата галактика те търсим в твоята! Обади се! Heart

# 27 764

Сега са с номера.
Гадост! На едно работно място, на което бях преди доста години, някои реши да ни сложи номера.
Списък с номерата и задачи. Кой за какво отговаря. Joy За една седмица го приключихме. Обърнахме го на майтап и почнахме да си говорим по номера. Този иноватор/"млад меринЖЕЙ" имаше и други подобни идеи, но напусна.

Общи условия

Активация на акаунт