Да се оплачем... 2025

• 1 701 338
  • 27 798
  •   16
Отговори
# 27 795
  • Варна
Абсолютно съм те познала ! От раз Simple Smile Heart
Kaмерата увеличава, знам добре. А и пуловера ти е ярък цвят и е широк. Ама аз те познах де.

# 27 796
Празнуваме Никулден винаги. Бившият ми мъж е именик, че оттогава ми е останало да съм стриктна.Blush Приготвих днес бяла риба и морски дарове. Риба не обичам, но един път в годината може. Морски дарове мога всеки ден да ям. Много бързо минават уикендите, от това се оплаквам.

# 27 797
Веси, мила, толкова образно си го представих пенсионерското парти... Напоследък не съм правила такива, но трябва. Трябва. Ти си добра дъщеря. И аз се старая... Пък, за политическите спорове... Няма оправия там. Точно с милата ми и много добра свекърва, с която за всичко се разбираме, стигне ли се до политика... можем да си издерем очите и да си откъснем косите. Затова, разбрали сме се с нея, по политически теми не говорим. Де да можех и майка ми така да се разбирам...

# 27 798
Янтра, какво странно видя в (сладникавата) гофрета  с шунка и евентуално кашкавал? Много е вкусно! А на сандвич мейкър пресирани  стават топ. Като бяха малки децата това беше една от любимите им закуски, особено в по- студените месеци; или ми заръчваха такива- да си имат в кутиите за след тренировки. Да казвам ли кой ги “инфлуенсна”? ☺
И такова за мазане с хрян обичам, то и с печено месо много върви, с картофи- също. На това пък едни поляци ме научиха още в студенстките години; те въобще без хрян на маса почти не сядаха.
И последно- телешко варено и към него оцет с настърган хрян (като оцет с чесън към шкембето) е геймчейджър! Особено ако човек е тръгвал да се разболява.

Сега, след толкова изсипан акъл в кулинарна насока, със спокойствие в сърцето  и чувство на изпълнен дълг  се отправям към Морфей.

Общи условия

Активация на акаунт