Да се оплачем... 2025

• 1 700 211
  • 27 775
  •   25
Отговори
# 27 735
Честито на празнуващите💐
Здраве и късмет+ весел празник!
Жаки чисто лаически, но явно и липсва ензим/и
или друго, което служи за правилната обработка на храната. Чернодробни изследвания пускала ли е?
Оплаквам се от хаос в работата- от нищото се срина всичко технологично - компютри, терминали, касов апарат. Шефовете голямо мрънкане мрънкаха, сякаш аз съм спала с компа, че не проработи сутринта😠 Точно петък да се случи😡
Намериха вариант да работим, но днес трябва да ходя да обучавам  колежката, вместо да почивам и опаковам багажи.

# 27 736
Жаки, да се ориентира жената към някой по-надежден лекар, така ще се лута от мнение на мнение. Да направи гастро и колоноскопия отново, да видят дали е синдром на раздразненото черво, Крон или друго. Ще ти пиша на лични.

# 27 737
Жаки много неприятно за приятелката ти. За мен е за хоспитализация и изследвания не само лабораторни, но и обзорна графиня на корем, скенер. В отделенията по гастроентерология имат пътека с диагноза" синдром на раздразненото черво". Ако е необходимо и консулт с хирург. Дано бързо се овладее състоянието.
Честит празник на имениците! Името им нека ги закриля!
Честит празник на банкерите - плавно еврото да заеме сметките, без нерви да приключат финансово годината!
 Честит празник и на жителите на град Бургас - в устроен и чист град да живеят!

ММ ме информира, че баща му не иска да си пие хапчетата от невролога. Казах да не се оплаква тогава. Преди 3 дни ме побъркаха за скенер, че има тумор в мозъка. Е, няма! Всичко е до внушение. Успокоително му трябва,. Като казах - луд съм го изкарвала. Да го придружава по лекари той
 Не мога да си организирам деня. Не че имам ангажименти някакви.

# 27 738
Тая нощ беше … будна:( от 23 до 3 това беше и едвам осъмнах, няма спане:( кво става пак 2 дни, тъкмо се бях пооправила:(

Вчера се видях с приятелка много близка и я мисля и нея. Има постоянно болки в стомаха, каквото и да хапе се подува и започват зверски болки. За 2 дни на 4 ча лекари е била, всеки казва различно, някъв в сф казал ами на 43 си всички са така, до 55 ще е и ще имаш корем?!?! Пълни глупости! Това не е корем от премено, нея я боли, не може да се храни’! Друга казала пълен е корема с газове, сякаш тя не усеща и сама! Третия е изписал 4 вида лекарства, но тя не може да пръцне с извинение… от всяка храна реагира така.
Упражнения прави уж да извади газ няма.
Много беше разстроена и плака, помощ от никъде на намира.
Колоноскопия прави нищо, казаха само раздразнено черво. 4 я лекар казал няма такава диагноза… като не знаем какво е така казваме.
Пусна абсолютно всякакви изследвания, в норма изключая един туморен маркер леко завишен, колкото съвсем да превърти.
Казах и че и в мамата ще питам, ако някой знае лек или е имал такъв проблем.
Тя ако може да изкара газовете няма да я боли така….

Аз съм с подобни оплавания от  години и съм намерила свой начин да се справям, но трябва повече информация, за да не я боли прекалено. Може на лични, да не занимаваме всички да четат.

# 27 739
Да, Димис е права. Най-добре в болница за изследвания и да се открие причината. Да се пият обезболяващи не е никакво лечение и решение на проблема.

# 27 740
Ън, пиши ми на лични, ще и предам може нещо да и е полезно и да има малко облекчение поне.

# 27 741
Лютиче,честито и леко бременеене!
Ще има да търчиш Wink

Аз бях на мамография пише остатъчна фиброза , сега ме пращат на гинеколог.
Много неприятно боли , ще ми се да изчезне скапаната болка.

# 27 742
При нас през нощта започна да вали много. Добре, че снощи само прокапваше, палиха светлините на градската елха и беше много хубаво. Лошото е, че като заваля адски ми тропа, мъжа ми има едно помещение с метален покрив и чувам дъжда, побърква ме.

# 27 743
  • Пловдив
Янтра, забравих да ти пиша - моля те, не бийте сладкия котак - възпитателно действа да се пръска със спрей с вода. 💦
Сгънатата брошурка основно го стряска, не е особено болезнена. Сгъни Лидл брошура и опитай.

Янтре, да го запознаем с моята сива тъпанарчица??

Скрит текст:
Казвай докато е време, защото скоро ще го кастрираме.

По въпроса с повръщането - моя мъж повръща, повръща. Ходи на 4-5 гастроентеролога. В Каспела, при некадърниците, беше 3 дни за изследвания, изписаха го с диагноза от типа "пий си хапчетата и ще се оправиш" докато не припадна две седмици по-късно на работа и неговите колежки го изпратиха при доверена гастроентеролог. Тумор на тънките черва, 7 см. Какво са гледали всички преди това - не знам. Моя мъж живее втори живот.

# 27 744
Честит Никулден на всички.Бъдете здрави и обичани!

# 27 745
Честит празник на всички !
Късмет и палци за всички относно собствено и на близки хора здраве !
Барби, котката е на 3 години, може би е някакъв период, той си подмяуква и през деня, за внимание, храна и т.н. Понеже е свикнал да прекарва повече време на балкона, сега му липсва, тъй като му е студено и виси 10-15 мин. на ден само да воайорства. Като е слънчево с часове седи и зяпа кварталните мачки.
Да съм и по темата - явно е традиция при мен от известно време да се оплаквам през уикендите от мъжа ми, и днес няма да подмина. Оня ден трябваше сама да си търся нови зимни гуми за колата, защото той се колебаеше сега ли да взимаме, като падне снега ли. Не, че бяха толкова стари предните, но аз обичам да се презастраховам. Та, сама си намерих на много изгодна цена премиум клас гуми, но бая рових и звънях къде ли не, и като ги поръчах, той ми вика - ми и на моята кола са същите … Ако беше до мен щях да го замажа с тигана. Е, сливи ли има̀ да ми каже - гледай е тия, даде ми само бюджет да не е над 200 лв на гума и нищо повече. Така ме ядоса, защото знае колко не съм в час за автомобилни необходимости, и не ми помогна. Сега съм си вкъщи с книга в ръката, а той виси в сервиза да ми сменят гумите с чисто новите за негова сметка всичко. А, и една пратка от спиди да ми взима го пратих. Че ние жените можем и сами да се оправяме - можем, ама пък няма да е зле и да ни съпортват от време на време, иначе за какво са ни. 😡

# 27 746
Жаки, тези стомашно-чревни неща се диагностицират много трудно. Да се зареди с търпение и воля твоята приятелка и да тръгва по лекари. Мъжът ми е с улцерозен колит. Колко е страдал, милия... А догато го диагностицират, колко ходи по мъките. Колоноскопии, туморни маркери... Вкара нещата в строя основно с диета. Освен това е циклично. Ту влизаш в цикъл и страдаш, ту минава и забравяш за месеци или дори години. Той сега е добре, в момента яде почти всичко, пу-пу. За Варна, ако ѝ се идва дотук, д-р Светлана Влаева препоръчва.

# 27 747
И аз имам някои стомашни проблеми от предменопаузата. На мен ми помага активен въглен. Но при мен подуването и болката не са силни и са около датата ми на цикъл. Все пак може да опита.
Моя колежка беше много доволна от някакви билкови името беше нещо с КОМФОРТ.
Лекарства не бих пила при недоказано заболяване.

# 27 748
Жаки, препоръчвам проф. Карагьозов в Токуда - казват, че е най-добрият гастро в България. И точен диагностик.

# 27 749
   Чухме с моята близка, която се оперира преди няколко дни от трибуквеното, много добре звучеше, в добро настроение, висок боен дух и добра кондиция. Още не е излязла хистологията от самата операция и не е съвсем сигурно за химио и лъчетерапиите, но най-вероятно няма да има нужда. Дано, дано! Много се зарадвах за нея. Направо щастлива се чувствам днес!

Много се зарадвах и на Пантон, за цвета на 2026 г. Бяло. Супер, лесна работа. Мразя, когато излязат разни магенти, менти, прасковено и подобни странни цветове. Като напоръчам такива стоки, или не ми стигат и се ядосвам, или не ги възприемат, остават ми, намалявам ги, разпродавам на безценица и още повече се ядосвам Simple Smile. С бялото, чиста работа. Винаги се купува, дори да не е модерно. Кризисна мода... Като сегашната кафява, впрочем. Класика. От март месец съм тръгнала да зареждам кафяви неща, дълго си мислех, че ще си ги чукам в главата, но разгеле, възприеха ги хората и всичко ще си продам. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт