Счупих си дисплея на телефона, къде мога да го поправя в Бургас

• 241
  • 3
  •   1
Отговори
Първо Честита нова година! Да сте живи и здрави!
Още преди новата година си счупих телефона. Не знам и аз какво стана но като пребирах детето телефона падна на плочките на блока и сега има малко бяло екранче на телефона(както ще видите на снимката). Рестартирах го не помага, ако знаете начин как да го оправя ще съм много благодарна. Телефона е samsung a31. Ако ли не поне да знаето добро място като да го занеса, но да не е много скъпо в Бургас, знам че е нещо трудно и невъзможно добро място и да е евтино, но не съм в добро положение с парите. Благодаря Ви още от сега и приятна нова година!
Съжалявам за правописни грешки!

# 1
Ако е гаранционен го дайте там, откъдето сте го купили, те ще го препратят към оторизиран сервиз. За съжаление, ако нямате застраховка, ще трябва да платите смяната на дисплея, което може да означава 1/2 от цената на телефона.
Ако телефонът е на 2+ години и гаранцията е изтекла, обикаляте сервизите и питате, но разликата в цената, която ще дадат няма да е много голяма - 10-20 лева вероятно.

# 2
Моделът е стар и евтин. Съмнява ме да има гаранция.
Но с това бяло поле няма да мине само със смяна на стъкло.. според мен си за нов телефон.
Виж тук, например https://gsmservice-burgas.com/kontakti/
Около 100 лв е смяната на стъклото, нооо смятам, че е заминало нещо по самата платка. Ако да - там още толкова и се обезсмисля ремонта за този модел.
Разходи се и питай по сервизите...

# 3
Това не е само стъклото, няколко пъти ми се е чупило стъкло при различни телефони, когато е само стъклото, няма промяна в изображението на дисплея.

Общи условия

Активация на акаунт