Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 86 (м. януари)

• 35 286
  • 1 589
  •   1
Отговори
# 105
Данилу, слагай Папчо Принца близо до ТМ. Да го поимитира малко, ако се оплаква, та да види какво ти е на теб.😃
Натка, аз имах предвид да го сложиш вътре и да не е на програма за кисело мляко.
Аз обичам да правя различни упражнения. Омръзва ми едно и също. Редувам тибетци, актив ситинг, клекове, пудовка/гири, клекове, на Тренерчето по някое упражнение (забравих как се казваше в Инстаграм🤔, Тайчи Ариетус или нещо подобно), планк и др.
Дъщеря ми онзи ден ми показва мускули.😅 Доста твърди мускули има (на вид е една фина госпожица), а само от време на време на шега вдига моите гири, пудовка и медицинска топка.☺️
Ходих до Лидъл за спортен клин и неопренов колан (за отслабване се води уж, но аз го използвам просто за опора на кръста, когато използвам тежестите).😊

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 02:35 от dolce miele

# 106
Е, само да го затворя изключен няма да ги поддържа за толкова дълго, то не е като да подквасиш нормално кисело мляко за няколко часа.

# 107
  • на острова на мечтите
Долче, ама сега и двамата.кашлят и кихат. Сложих си слушалките да намаля малко трагедията.
Днес започвам леки тренировки. Намерих нещо подходящо в ютуб.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 08:50 от danilu

# 108
Дани, може ли да пуснеш линк за леките упражнения? Аз започнах да правя малко клекове, но мисля, че не ги правя правилно.

# 109
Навърши се една година, откакто ви се натресох! Simple Smile
Месечен и годишен кантар:
97 кг. 103 см. през тумбака. От миналия месец: +2 кг. и +2 см. Sad  Празници! Cry  За една година, обаче: -35 кг. и -29 см.
Като равносметка: диабет в ремисия, по-малки дрехи с няколко номера, по-добра форма и външен вид, както и увеличаване на щенията към другия пол Joy
Благодаря за съветите и насоките, както и за всичката информация, която сте събрали и синтезирали през годините! Ще продължа да ви ползвам! Със здраве! Simple Smile

# 110
Гущер, това че ще продължиш да ни ползваш със здраве ме разсмя Joy
Страхотни резултати!
Моята равносметка ще е през август, надявам се и аз да се похваля с ИР в ремисия.

# 111
Има едни тренировки в Youtub, които са за правене на крачки вкъщи, леки са и са доста приятни, нещо, като лека аеробика, като напишете Walk at home излизат много и различни, с различно времетраене и километри. Аз много ги обичам.

# 112
Дани, дала си линк към изтриване на фейсбук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
  • на острова на мечтите
В Инстаграм са.

https://www.instagram.com/reel/DDhQoLbMWki/?igsh=MWY1d3pscDN2eHBreA==

Ами леко объркване стана😘 и Елора веднага ме хвана. Миииии...

# 114
Готино, ама твърде бързо ми е това.

# 115
natka, автоимунния протокол я има и на български в пдф, виж тук в групите за хашимото
аз като я купувах беше 25 лв, сега за 65....
харевсам и тази, нищо, че описанието е за други заболявания
https://kibea.net/book/2197

# 116
Гущер, браво за постигнатото!
Пък после да ми разправят мъже на твоите години че били дърти вече... Казвам им че ги мързи да живеят, ако се хванат могат да са си в силата сега.
Не те знам като те срещне някой и те пита какво и как си правил, какво обясняваш. Едно че като чуят за режим и повечето си представят глад и мизерия - макактака без хляб???. Ами и ако кажеш че си попаднал на група вещици в бгмама и си взел акъл от тях, сигурно ще те пратят на друг доктор Joy

Херци, много благодаря, ще проверя по-късно като си седна пред компютъра че ще иска сигурно повече ровене.

# 117
Абе и аз си мислех, че съм дрът, а глей какво стана... Simple Smile
Още не съм теларка, за съжаление, но работя по въпроса. Надявам се следващия трети януари да се идентифицирам като такава. Joy
Да ти кажа, никой не вика "макактака", само тихо цъкат. Един роднина даже беше приготвил бахур без ориз за мен, че нали диета...

# 118
Похвално е че имат желание да се съобразят с теб.
То и по-стряскащо звучи ти както си беше напрово диагностициран с диабет, от това повече се впечатляват като че ли. Малоумно е да се чака да стане толкова сериозен проблемът че да се счита за проблем ама на. За много хора ИР е измислена диагноза и едва ли не гевезелък и оправдание за качване на тегло, а в същото време и откъм подкрепа нищо и на всеки ъгъл е "вземи си де, какво ще ти стане?". Свикват, разбира се, къде ще ходят. Но не е приятно хич.

# 119
Ся прочетох, че била годината на надървената змия 🐍 . Или нещо подобно... Благодарение на вас, съм в тренда! Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт