Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Минах през Салон Олфактив тия дни и съм впечатлена от новите аромати.
Много ми харесаха от серията Note di Profumum на Profumum Roma туберозата, бих казала че е един по-мек и красив Carnal Flower и ще е следващата ми покупка като изпръскам шишенцето. Luce ми допадна много, идеалния лек парфюм с характер. Малко да се затопли и ще тествам.
Но за мъжете колко неща харесах.....само дето нищо освен Luce не запомних като име 😃
И още творения на Luca Mafei има.

Ella Ella ще я търся, надявам се да е красив парфюм.

# 167
  • Burgas, Bulgaria
Ал, и аз погледнах Ella Ella, простичка композиция, четирикомпонентна пирамида, но пък от великия Dominique Ropion, мисля, че тук трудно може да се обърка нещо. Sparkling Heart

# 168
Здравейте!
Скоро не съм писала. Днес съм с Mancera Coco Vanilla или нещо подобно. За първи път съм с него, чудя се дали да го купя, тъй като ми е даден от моя приятелка. Може би заради доминиращата ванилия правя някаква връзка с Montblanc Signature, който притежавам. Това ме спира. Обожаааавам ванилови парфюми, за пореден път се убеждавам. Мириша на сладък крем, абсолютно подходящ за лятото и много кокетен бих го нарекла.
Следващият за проба е Mancera Blue Matcha, на капачка ми хареса аромата, нямам търпение да усетя как ще се развие на кожата ми.

# 169
Днес пробвах новия My Way Ylang. За сега не ме впечатли. Ще изчакам до лятото, да видя как ще се държи на топлото време. Трайността е средна, проекция в началото добра, след 2 часа утихна, след 4 вече няма следа.

# 170
Ал, и аз погледнах Ella Ella, простичка композиция, четирикомпонентна пирамида, но пък от великия Dominique Ropion, мисля, че тук трудно може да се обърка нещо. Sparkling Heart
Според информацията в друг сайт пирамидата включва още съставки, например пачули: https://www.news-parfums.com/en/cacharel/45321-cacharel-parfum-e … 614274026498.html, но вярвам, че Фрагрантика са почерпили информация "от извора". Според статията на Елена Кнежевич утре представят аромата във Франция, така че ще разберем съвсем скоро... Flowers Cherry Blossom

# 171
Днес се хванах за зелено, нищо, че е 2° максимални. 😬

Много ми липсва слънцето и топлината вече, просто тази зима е безкрайна. 🥹

# 172
Ах, Аризона, дъхостпираща снимка на прекрасен парфюм!

Днес пробвах Черешовото смути в Зара, и какаовата серия.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Cherry-Smoothie-Eau-de-Parfum-81568.html
Нали съм на лов за череши, и се чудя какво да правя. Моите нещо не ме удовлетворяват напълно.
Черешовото смути тръгна кисело и се превърна в компот, линеарен, но упорит.
Bliss бе слаба, немощна водица, Sunset беше най-сполучливия от трите, но и той беше слаба бира. Latte не ми хареса никак, имаше някаква прегоряла нотка в него.
За бюджетна вкусотия Еклерът на Латафа е по-добър вариант.

А може би ми липсва Bouquet Ideale. Там усещам разкошна череша, въпреки че я няма в състава. Освен да го повторя.....Thinking Ще премисля.

# 173
Нали съм на лов за череши, и се чудя какво да правя. Моите нещо не ме удовлетворяват напълно.
Препоръчвам да тестваш BtV Bodacious, ако още не си.

# 174
Аз препоръчвам Maraschino Sospiro Perfumes
Днес съм с него и е просто разбиващ с тези череши и ягоди. Киселки, свежи и безкрайно силни, като усещане.

Candy girl, трябва непременно да пробваш този парфюм. Вика ми твоето име и тоалети.

# 175
Ехаа много благодаря ,прекрасна.Two Hearts ще се пробва.

Аз съм метнала око на La capitale  сега.

# 176
  • Sunshine state
Кенди, аз съм разочарована от Ла Капитал. Получих мострата в петък наред с Долче мелодия на Соспиро и я тествах. В началото се отвори добре, но ставаше все по-тежък и неприятен с времето. Малко на сироп за кашлица ми навя и трябваше да го махна по някоето време, че взе да ми става прекалено неприятен. Долче Мелодия от друга страна много ми хареса -  свеж, сочен и плодов. Като слънце в бутилка ми е. Simple Smile

# 177
Ехаа много благодаря ,прекрасна.Two Hearts ще се пробва.

Аз съм метнала око на La capitale  сега.
Хубав е и той, но този който аз ти предлагам е много по-добър.
Ягодата в Ла капитал е доста химична. Има доста кожа и стои по-добре на мъже за мен. Доста по-груб парфюм е.

# 178
  • BG-DE
Пробвах днес новия Idole Power и честно казано съм разочарована. За мен е същия като първообраза но крушата е заменена с ябълка, а и независимо от името си не ми направи впечатление да е по-мощен 😏

# 179
Много благдоаря , денси , ше го пробвам със сигурност. Пупитка, ще се пробва и Дочле мелодия😘🩷

Общи условия

Активация на акаунт