Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Както и предполагах. Толкова много мостри и минита с парфюми на куп дори и големите европейски сайтове не дават. То направо едни 30-40 мл. в подаръци се събират. Както се казва при такива случаи, с кеф да пазаруваш. Simple Smile

# 391
Хм, сега като Ви прочетох и много им се издразних на Douglas 🫤
Миналата година при всички онлайн поръчки от от тях получавах като мостра или Terre d’Hermès, или Montblanc Explorer плюс смотана мостра козметика за коса или нещо смотано за лице. А поръчвам много. Задрасквам ги, ей така - за принципа.

По повод новите аромати - направо съм щастлива, че не съм запасена с парфюми и с чисто сърце ще си взема нова тубероза 🤍
OSA-re определено е love, на защо, защо опцията е 18 или 100 мл.....

Новият на Cacharel къде го има?

# 392
Womanity съм го използвала отдавна, един много харесван и уважаван от мен парфюм.
Напоследък обаче не го виждам и намирам никъде, защо така?

# 393
Както и предполагах. Толкова много мостри и минита с парфюми на куп дори и големите европейски сайтове не дават. То направо едни 30-40 мл. в подаръци се събират. Както се казва при такива случаи, с кеф да пазаруваш. Simple Smile

Около 60 мл Smiley

Jo Malone Velvet Rose & Oud Cologne Intense - Веднага направих асоциация с Grimson Rocks.Отново доминираща Роза над всички останали аромати,но за разлика от парфюма на Амуаж,тук няма сладникавост на втори план.Дори се отваря с рози+нещо кисело. Като втора вълна имаме горящо дърво.
Агресивно начало,първите 2-3 часа доста интензивен върху кожата.След това се деликатно си заминава.
Не бих купила в пълен размер, много ми е "обикновен". Няма тази нотка женственост,която търся,а просто едни ухаещи "сготвени рози на огъня в камината".Не мисля,че мъж би оценил този парфюм върху жена.

# 394
Една малка поправка  в името на точността-  името на парфюма е Crimson Rocks, а не Grimson Rocks SmileyWink

# 395
На Jo Malone имам само един парфюм, много хубава роза, мъжете вкъщи го харесват много

прекрасна роза която не му отстъпва, че даже ми се струва по-хубава и се харесва е

# 396
Adoralova да кажеш и за Narcotic Delight и Byredo Animalique как ти се струват, като ги пробваш.

# 397
Новият на Cacharel къде го има?
Във френската Сефора вече има доста мнения за него, възможно е и в BG да са го заредили.  Blush

# 398
Аз пък нещо се замислям дали да не си взема roses elexir montale , помня че имаше прилика с любимият ми miss dior cherie ,  правилно ли помня ,че мисля на сляпо да го поръчвам?
На мен Rose Elixir не ми допадна,  дори не успях да изпръскам мострата.
Новата ми любов Miss Dior Parfum ми напомня много повече на Miss Dior Cherie.

# 399
BYREDO Animalique
Името много му отива,точно ухаение на варварин,мъжественост,грубост,кожа..
Намирам го за чисто мъжки парфюм и не долавям никакво женствено присъствие. Отваря с една силна вълна на Циф или друг почистващ препарат с аромат на лимони.Много лошо първо впечатление.След това 'киселото' изчезва и дава път на "кожа",все едно съм в магазин за кожени палта и си избирам стока.Много силна leather,нещо ретро,не долавям абсолютно никаква флорална нотка,въпреки,че в описанието има виолетки,мимоза.
Този парфюм мен лично ме отблъсква и дори не мога да го приема върху кожата на мъж.Не мога да си представя,че този парфюм би се харесал на жена.
Веднага сложих за пране блузата,върху която тествах и си измих китките.
Траен е,дори когато отворих мокрото помещение долових миризмата на парфюма.

Мнението на съпруга ми - Не ми харесва,мирише на болница.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 00:09 от Adoralova

# 400
Nunми омръзна и сутринта извадих Carnal Flower. Прелестно бял, кремест и нежен в студа.

# 401
На мен Animalique ми напомня на Kelly Caleche, с тази кожа като суров велур, не го усетих изявено мъжки, даже в драйдауна ми идва доста сладък и пудрен. Има си днк-то на Byredo.

# 402
  • Бургас
Днес пробвам Van Exstasyx Lorenzo Pazzaglia, хубаво направен парфюм, за гурме маниаци.Много карамел, ванилия , бонбони тофифи с лек кафеен привкус, излъчва добре и е супер траен при мен.Пробвах и прословутия Еклер, почти нищо не усещам само една неопределена сладост, чудя се какво му харесват.

# 403
Задава се ново Libre
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Libre-L-E … u-Nue-102207.html

С този цитрус на върха на пирамидата едва ли ще се харесаме, но ще ми е интересно да тествам.

# 404
Те вече почнаха на всеки 6 месеца да пускат фланкъри...Flowers & Flames мисля го пуснаха лятото.
Днес успях да пробвам Fame Couture и много ми хареса. Препоръчвам да го пробвате, ако ви попадне. Не съм сигурна че е уау, но на мен лично ми допадна доста. Цената обаче е свръх за съжаление и за сега ще му се радвам само от далече.
Бутилката на живо е супер сладурска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт