Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 216
  • 738
  •   2
Отговори
# 420
Имала съм le parfum, много го харесвам, но исках нещо ново. Не ми е тежък. И лятото го нося. Харесвам и тези например - coco mademoiselle, soleil crystal, но си имам едно наум някак за lveb. Харесвам libre intense, montblanc signature, my way.
Но шишенцето на alien goddess също ме впечатли и се колебая.

Помня че тежки ми дойдоха следващите 2 версии intense и supra florale.

И че май тествах и goddess и се бях казала че той е най приемлив от всичките в линията.

# 421
И за мен Alien goddess и Crystal noir изобщо не си приличат.
Харесвам ги и двата, но CR според мен е доста по-силен и дори и сега бих го носила, докато Alien goddess ми е може би най-любимия летен аромат, който много харесвам как се разивива и на морето. При мен е доста по-тих и нежен. Но определено си го свързвам с лято и горещите дни 🌞

# 422
^ точно четях ваш пост от морето с коментар, че го носите там. Ох, ами... много го искам дори почти на сляпо.

Мъжа ми все казва, че си ме представя само със секси и сладки аромати. Понеже онзи ден купих chance eau fraiche edp и го хареса, но каза че това не съм аз.

# 423
Здравейте на всички, от известно време се сетих за един парфюм, който ползвах в годините 2003/2004, с червена тапа беше и кръгообразно шише…бих искала да ви попитам дали някой е ползвал такъв и дали би се сетил за името му и как може да се намери..благодаря😀
Може ли да кажете нещо повече за парфюма? Например - някои от нотките, които съдържа, или пък дали е по-лек, по-тежък аромат..?
ориенталски аромат ,мускус, бергамот, гардения,сандалово дърво

# 424
По описание се сещам за този, купувала съм го по това време от Блик https://www.profumomania.com/en/FANTASIA-Fendi

# 425
# 426
  • София
От кой сайт мога да си поръчам с код за рожден ден ?

# 427
  • София
Makeup, Douglas, Lancôme, DM

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:44 от chanel19

# 428
  • София
Makeup, Douglas, DM
Но незнам кодове ......

# 429
Скрит текст:
Здравейте на всички, от известно време се сетих за един парфюм, който ползвах в годините 2003/2004, с червена тапа беше и кръгообразно шише…бих искала да ви попитам дали някой е ползвал такъв и дали би се сетил за името му и как може да се намери..благодаря😀
Може ли да кажете нещо повече за парфюма? Например - някои от нотките, които съдържа, или пък дали е по-лек, по-тежък аромат..?
ориенталски аромат ,мускус, бергамот, гардения,сандалово дърво
Този?
https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Aura-original-21488.html

# 430
Аз пък наскоро взех Black Perfecto без тест и нямаше любов от първо пръскане, а по пирамида би трябвало да е точно обратното. При мен се отвори тежко с някаква неприятна нотка, а бях сигурна, че ще ми пасне и дори се запасих с 50-ца. Паркирала съм го в шкафа да отлежава и ще го мисля; сега се радвам на друга рокля, която получих по празниците. Дано като ми дойде музата да се върна към BP за нов тест нещо да се е променило, като при Dez.. Pensive

# 431
Initio Narcotic Delight  

Носих го два пъти и двата пъти бих го описала като парфюм,който всяка жена със самочувствие и стил трябва да притежава. Много женствен,усещам доминантна ванилия, сладникаво без да нагарча,с едва загатнато мъжко присъствие. Не можах да конкретизирам тази втора вълна от аромати и след като прочетох описанието - наличие на пура и коняк,веднага направих връзката.Виждам,че черешата също присъства в рецептата,но аз не я усещам.
Лесен за носене,класи, сексапилен,ухае на лукс.Началните 2-3 часа ми харесват повече,отколкото отлежаващ на кожата.
Този парфюм бих носила на изискана date с мъж (не,че някой ще ме кани точно мен,но в моите мисли,веднага си се представих в луксозен ресторант с богат мъж на вечеря).Точно този парфюм ще избера и съм сигурна,че никой мъж няма да остане безразличен. Разкош в бутилка (която аз намирам за скучна,но цвета й отива,името още повече).
Ако имате начин за семпъл или поръчка,с удоволствие ще прочета и вашето мнение.

Редактирам се: Поръчах си го,не се трае Simple Smile)

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 06:31 от Adoralova

# 432
Писали сме много за него.
Аз например го усещам само и единствено като целина. Някаква аномалия има при някои хора, защото не съм сама, които го усещат като кервиз.
Кофти, но факт. Други пък го усещат сексапилен.

# 433
Моите череши:

Не знам дали Zukhruf Cherry Zimaya се води имитационна парфюмерия. Излезе ми като търсех череши, и го гръмнах насляпо. Не познавам Lost Cherry, нито горя от желание да нося Изгубена Девственост на моята преклонна възраст(😂). Водят го подобен, не мога да кажа.
Този ме зарадва, и ще е идеален и в топло време, за разлика от Black Perfecto и Gloss. Не е компот от вишни, който асоциирам със соц мизерия, а сладко от череши. Не е химичен, и липсва арабската гумена нота, присъща на доста от източните издания.
Всъщност, цялата черешова история/истерия тръгна от душ гела на Дермакол, а Зимаята е негово копие, и мирясах.

Заредена съм с череши докато ми мине фазата.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 09:32 от Dez

# 434
Dez за разкошна череша спрягат и следния парфюм за чудесна череша
https://www.fragrantica.com/perfume/Room-1015/Cherry-Punk-61264.html
Пробвала ли си го? В wish list-а ми е и се оглеждам за Дискавъри сет от Room 1015.

Общи условия

Активация на акаунт